Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2 balení L-Carnitinu pro snazší hubnutí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Iveta B.

Dobrý den, doposud mám zkušenosti jen s L-Carnitinem. Nicméně jsem nyní obdržela i Synephrine Inulin. Na každé lahvičce je stejné dávkování, jen nevím, zda prve vybrat jednu lahvičku a poté nasadit druhou, či mohu 10ml. ráno z jedné lahvičky a před posilováním třeba 10ml z druhé lahvičky? Pochybuji, že brát z každé lahvičky zvlášt současně, jelikož to by bylo denně v případě s cvičením 20ml z L-Carnitinu a 20ml z Synephrine. Vzhledem k dosavadní zkušenosti pouze s L-Carnitinem si v případě těchto dvou lahviček nejsem jistá jak případně třeba kombinovat či s kterou je lepší začít. Děkuji za radu a upřesnění.

Survival

Dobrý den. Není problém kombinovat oba doplňky současně. K žádné negativní interakci nedojde a z hlediska příjmu specifických látek z produktů nehrozí předávkování. Tedy volba 20 ml L-Carnitinu a 20 ml Synephrinu Inulinu v jeden den je možná, netřeba nijak rozdělovat, či spotřebovat nejdříve jedno a pak druhé.

Marcela Zemanová

Dobrý den, nedočetla jsem se, jaká dávka l-carnitinu je obsažená v nabízeném 2 balení L-carnitinu pro snažší hubnutí. Děkuji. Marci

Survival

Dobrý den,
přesné složení výrobků naleznete na stránkách výrobce: http://www.esurvival.cz/products
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru