Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Profesionální ruční mytí interiéru vozidla včetně tepování

4,4 / 5 Time Wash Cars Praha - Hloubětín  (mapa) 177 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Zdeňka

Zdravim…je mozny k Vam na tu proceduru i o vikendu? Bo delate jen v tydnu…dekuji :-)

Time Wash Cars

Dobrý den, pracujeme Po-Ne od 8:00 do 20:00h

Jiří Koudar

Dobrý den. Pokud jsou v autě zvířecí chlupy, bude za čištění vozu účtován příplatek? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Jiří Koudar

Time Wash Cars

Dobry den, ano, psí chlupy se účtují zvlášť a ceny se pohybují 100–300,–Kč. Jsou pouze výjimky, jako psi útulky, kde platí i 1.500,– za luxovaní psích chlupů. Lepe se vse ocení, pokud pošlete foto do mailu.

Martin Jaroš

Dobrý den, mám ještě dotaz. Někde jsem vyčetl v recenzích, že tepování interiéru neobsahuje tepování dveří. Co je na tom pravdy.
Děkuji.

Time Wash Cars

Dobry den, taková recenze ani komentář zde nikdy nepadl. Asi si pletete naši společnost z nejak jinou. Dveře se delaji samozřejmě a mate to i napsané v obsahu balíčku. Smotlacha

Martin Jaroš

Dobrý den, tepování sedaček je mokrou cestou? Jsou v ceně zahrnuty i opěrky hlavy a loketní opěrka? Co spočívá v umytí motoru?
Děkuji.

Time Wash Cars

Dobry den, tepovani je mokrou cestou. V ceně jsou i operky hlavy a i loketní operka. Myti motoru lze do objednat na miste a děla se ručně. S pozdravem Smotlacha

Pavla

Dobrý den, lze event. doobjednat mýti vnitřních skel? děkuji

Time Wash Cars

Dobrý den, mytí oken z vnitřní strany jsou u každého programu krom programu 1 ale pokud nám věnujete úsměv určitě Vám je uděláme i u programu 1. Krásný den

Vansa

Dobrý den,

je v programu „ruční čištění interieru“ i čištění stropu uvitř vozu?

Díky
 Vansa

Time Wash Cars

Dobrý den, není lze si na místě objednat a cena je 300,–Kč

Veronika Stuchlíková

Dobrý den, zeptám se také na vysušení – nemám kde auto nechat vyschnout, ačkoli sedačky čištění mokrou cestou už potřebují. Je možné u vás nechat vysušit? Za jakou cenu a jak dlouho to trvá? Další dotaz – jak se řeší čekací doba (jak dlouhá?) od dodání auta k vám po vyzvednutí, je v okolí možné někde počkat (např. obchodní centrum)? Velice děkuji za odpověď a zdravím Veronika S.

Time Wash Cars

Dobrý den, vysušení trvá cca 6–8 hodin a cena je 250,–Kč. Když je dobré počasí sedačky vyschnou sami cca za dopoledne pokud je ošklivo tak většinou do 24h. Pokud chcete na automobil počkat je v blízkosti OC Harfa, OC Fenix nebo CČM. Pokud chcete program 4 trvá to 120 minut pokud pouze interier trvá to cca 75 minut.

Honza Lukeš

Dobrý den,
po jaké době od mytí interiéru je možné s autem odjet kdybych si nechtěl dokupovat vysušení interiéru?
Děkuji za odpověď

Time Wash Cars

Dobrý den, odjet můžete ihned po umytí. Dostanete na sedačku igelitový potah a tím docílíme, že nebude mokrý. Automobil schne většinou 8–24h záleží na znečištění a na počasí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru