
Termín
Platnost do 11. 5. 2016.
V ceně
Předkrm – velký společný talíř pro 2 osoby plný typických tapas, které vám představí chutě Španělska
- španělská sušená šunka (30 g) z horské oblasti Sierra Nevada s karamelizovanou hruškou
- marinované olivy se sušenými rajčaty na slunci (30 g)
- grilovaná zelenina v olivovém oleji s bylinkami (60 g)
- marinované španělské slávky (6 ks) na víně chardonnay s petrželkou
- grilované švestky a meruňky (2 ks špízů) zabalené ve španělské slanině, marinované v brandy
- 1× bylinková zapečená bageta
2× hlavní chod
Hlavní chod zvolte předem, rozhodněte se pro vepřovou nebo krevetovou lahůdku. Zvolit můžete 2× panenku, 2× špíz nebo 1+1.
- Steak z vepřové panenky (160g) připravený na lávovém grilu, podávaný s pastyňákovým pyré a redukovanou omáčkou z červeného vína
nebo
- Špíz z čerstvých krevet (4ks), podávaný s parmazánovým risotem s cuketou
2× lahodné sýrové variace
- Selección de Quesos – výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
2× dezert
- Fondant au Chocolat – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Můžete využít do 11. 5. 2016
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595. Při rezervaci nahlaste variantu hlavního chodu a kód zakoupeného voucheru.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jediný Španěl, kterého znáte, je sousedovic kokr? Tak to si jistě musíte myslet, že mají Španělé psí život.
S takovým jídlem? Ani omylem. Stylový Restaurante Bar de Tapas el Cid vás zve k příjemnému posezení a hlavně k vynikajícímu pohoštění, které je složené z nejlepších španělských specialit. Čtyřchodové menu polaská chuťové buňky nejednoho gurmána, vinný lístek zase potěší všechny milovníky tohoto lahodného moku. O vaše pohodlí se postará tým šikovných kuchařů i usměvavých číšníků.
Interiér se inspiroval tradičními španělskými hospůdkami a přenese vás alespoň na chvíli na slunné pobřeží či do romantické zapadlé vísky. Atmosféru dotváří sušené šunky houpající se vysoko u stropu i malby Jiřího Kovaříka s výjevy z koridy.