
Termín
Platnost do 16. 3. 2016.
V ceně
Předkrm – Velký společný talíř pro 2 osoby plný typických tapas, které vám představí chutě Španělska:
- španělská sušená šunka (30 g) z horské oblasti Sierra Nevada s karamelizovanou hruškou
- španělská klobása Chorizo (30 g)
- čerstvé krevety (2 ks) připravené v horkém olivovém oleji s plátky česneku a petrželkou
- marinované artyčoky (40 g)
- masové kuličky (4 ks) ve španělské pikantní rajčatovo-zeleninové omáčce
- marinovaný modrý sýr (30 g) v olivovém oleji s chilli papričkami
- zapečená bageta s domácím bylinkovým pestem
2× hlavní chod
Hlavní chod zvolte předem, rozhodněte se pro vepřovou nebo lososovou lahůdku. Zvolit můžete 2× panenku, 2× lososa nebo 1+1.
- 170g steak z vepřové panenky připravený na lávovém grilu, podávaný na zelených fazolkách s česnekem a s česnekovou omáčkou alioli
nebo
- 170g filet z čerstvého lososa podávaný na salátu z mladých špenátových listů se španělskými olivami, kapary a rajčaty sušenými na slunci
2× sýrové variace
- Selección de Quesos – výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
2× dezert
- Fondant au Chocolat – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Omezení
Můžete využít do 16. 3. 2016
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595. Při rezervaci nahlaste variantu hlavního chodu a kód zakoupeného voucheru.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
- Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Znáte ze španělské kuchyně zatím jen španělského ptáčka? Pak je možná na čase rozšířit si obzory.
Stylový Restaurante Bar de Tapas el Cid vás zve k příjemnému posezení a hlavně k vynikajícímu pohoštění, které je složené z nejlepších španělských specialit. Čtyřchodové menu polaská chuťové buňky nejednoho gurmána, vinný lístek zase potěší všechny milovníky tohoto lahodného moku. O vaše pohodlí se postará tým šikovných kuchařů i usměvavých číšníků.
Interiér se inspiroval tradičními španělskými hospůdkami a přenese vás alespoň na chvíli na slunné pobřeží či do romantické zapadlé vísky. Atmosféru dotváří sušené šunky houpající se vysoko u stropu i malby Jiřího Kovaříka s výjevy z koridy.