
Termín
Platnost do 16. 3. 2016.
V ceně
Předkrm – Velký společný talíř pro 2 osoby plný typických tapas, které vám představí chutě Španělska:
- španělská sušená šunka (30 g) z horské oblasti Sierra Nevada s karamelizovanou hruškou
- španělská klobása Chorizo (30 g)
- čerstvé krevety (2 ks) připravené v horkém olivovém oleji s plátky česneku a petrželkou
- marinované artyčoky (40 g)
- masové kuličky (4 ks) ve španělské pikantní rajčatovo-zeleninové omáčce
- marinovaný modrý sýr (30 g) v olivovém oleji s chilli papričkami
- zapečená bageta s domácím bylinkovým pestem
2× hlavní chod
Hlavní chod zvolte předem, rozhodněte se pro vepřovou nebo lososovou lahůdku. Zvolit můžete 2× panenku, 2× lososa nebo 1+1.
- 170g steak z vepřové panenky připravený na lávovém grilu, podávaný na zelených fazolkách s česnekem a s česnekovou omáčkou alioli
nebo
- 170g filet z čerstvého lososa podávaný na salátu z mladých špenátových listů se španělskými olivami, kapary a rajčaty sušenými na slunci
2× sýrové variace
- Selección de Quesos – výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
2× dezert
- Fondant au Chocolat – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Omezení
Můžete využít do 16. 3. 2016
Jak uplatnit
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595. Při rezervaci nahlaste variantu hlavního chodu a kód zakoupeného voucheru.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Příplatky
- Parkování za příplatek (Placené parkování: 11–19 hodin)
Storno podmínky
- Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Znáte ze španělské kuchyně zatím jen španělského ptáčka? Pak je možná na čase rozšířit si obzory.
Stylový Restaurante Bar de Tapas el Cid vás zve k příjemnému posezení a hlavně k vynikajícímu pohoštění, které je složené z nejlepších španělských specialit. Čtyřchodové menu polaská chuťové buňky nejednoho gurmána, vinný lístek zase potěší všechny milovníky tohoto lahodného moku. O vaše pohodlí se postará tým šikovných kuchařů i usměvavých číšníků.
Interiér se inspiroval tradičními španělskými hospůdkami a přenese vás alespoň na chvíli na slunné pobřeží či do romantické zapadlé vísky. Atmosféru dotváří sušené šunky houpající se vysoko u stropu i malby Jiřího Kovaříka s výjevy z koridy.
