Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů + sýr s sebou

Tuto nabídku již nelze koupit.

V ceně:

  • 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků z našich kultur
    • Sýr si odnesete s sebou domů
  • Termíny kurzů:
    • 10. 9. 2016
    • 24. 9. 2016
    • 08. 10. 2016
    • 22. 10. 2016
    • 12. 11. 2016
    • 26. 11. 2016
    • 03. 12. 2016
    • 10. 12. 2016

Čas konání: 10.00–15.00 h

Platnost voucheru:

Od 24. 8. do 10. 12. 2016

Podmínky uplatnění:

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Bulgaricus

Veletržní 3, Praha - Holešovice

Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Kalkulace ceny

Další informace

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Storno podmínky

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Hodnocení podniku

Katerina

Úžasně prožitý den. Obsah přednášky byl podle mě srozumitelný i lidem, kteří v tomto oboru nemají vůbec žádné zkušenosti. I když pan lektor je nepochybně profesionál, snažil se ukázkově předvést postup při výrobě jogurtu, tvarohu a sýru v domácím prostředí a moc se mu to povedlo. Přátelská atmosféra i ochutnávka výrobků dojem z kurzu ještě umocnila. Ještě týž den přišly probrané i další receptury na e-mail, za to upřímně děkuji.

5. 6. 2016
Radana

Byla jsem velice spokojena. Pán s paní byli velice ochotni,zodpověděli každý náš dotaz.Odcházela jsem domů plns dojmů,mnoha informací a plným žaludkem

4. 6. 2016
Adéla

Bylo to výborné. Manželé Tzanovi velmi dobře připravili kurs výroby jogurtu i Balkánského sýra. Celý program měl spád a dotazy posluchačů lektor ochotně zodpovídal. Cekový dojem byl pro mne skvělý.

18. 4. 2016

Všechna hodnocení