Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kompletní manikúra včetně lakování nebo P-shine

4,5 / 5 Beauty Style Brno Brno  (mapa) 12 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Beauty Style Brno

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Vřele doporučuji, manikúra byla udělána velmi poctivě, nehty nalakovány kvalitním lakem. Nehty mám…

Tcupakova
Varianty (3)

Manikúra se začíná opět těšit velmi velké oblibě a mnoho dam, které si nechaly dělat gelové či akrylové nehty se navracejí ke klasické manikúře. V dnešní době k moderní ženě patří nejen dokonalé oblečení a make-up, ale i dokonale krásné a upravené ruce a nehty.

Klasická manikúra

Klasická neboli mokrá manikura je základní péčí o vaše ruce. Přinese vám nejen oddech, relaxaci, ale také uspokojivý pocit, že jste pro své nehty udělali maximum. Je určena pro ženy i muže. Základní manikura obsahuje následující úkony a trvá přibližně 30 až 45 minut.

P-Shine Manikúra

P-shine manikúra je čistě přírodní technika úpravy nehtů. Nehty jsou ošetřovány speciální pastou, která leští a vyživuje zároveň. Malé brusné částečky zahladí všechny nerovnosti na povrchu nehtů a takto zaleštěné nehty jsou chráněné vůči vnějším vlivům, jako je voda, saponáty atd.



To, čím společnost P-Shine doslova převálcovala jiné metody péče o nehty, je přirozený vzhled a příznivý vliv na zdraví nehtů. Jednou z největších výhod je fakt, že nehty jsou ošetřené a zároveň i výrazně vyživené. Dostane se jim tolik potřebných vitamínů.

Kompletně celá metoda je založená na přírodních produktech, jako je včelí vosk, mateří kašička, křemičitá hlinka nebo prášek z lastur. Je to způsob, jak pečovat o ruce kterékoliv ženy, která touží mít nehty na pohled dokonalé a zdravé. Výsledek předčí klasickou manikúru s použitím bezbarvého laku.

Způsob, jakým je metoda aplikována, podporuje navíc prokrvení a růst nehtů. Přitom dochází i ke zpevnění a ochraně povrchu jako takového. Tím je nehet chráněn proti běžným vnějším vlivům. Je to ideální metoda v případě, že jsou vaše nehty lámavé, špatně rostou nebo jsou roztřepené. Výjimkou jsou pouze zničené a tenké nehty – v takovém případě nelze použít pilník, ale jenom leštičku.

Spa cuccio manikúra

Zvykněte si na luxus!

Přírodní lázeňská služba Cuccio vám dopřeje víc, než jen základní rychlou službu – navíc příznivě působí na obnovu kůže tím, že ji ošetřuje peelingem a ovocnými antioxidačními enzymy kombinovanými s manikúrou.

Nahoru