
Termín
Platnost do 31. 5. 2015.
- Rezervace: Rezervujte si stůl předem na tel. 724 232 579 (denně v čase 10–18 h) a uveďte kód voucheru. Rezervaci proveďte nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Storno: Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí pouze na konzumaci v restauraci.
- Omezení: Nabídku je možné využít od 15 hodin.
- Restaurace má oddělené a kuřácké a nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci lze platit pouze hotově.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2015.
- Rezervace: Rezervujte si stůl předem na tel. 724 232 579 (denně v čase 10–18 h) a uveďte kód voucheru. Rezervaci proveďte nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Storno: Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí pouze na konzumaci v restauraci.
- Omezení: Nabídku je možné využít od 15 hodin.
- Restaurace má oddělené a kuřácké a nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci lze platit pouze hotově.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Všichni jste se učili, že Ema má mísu a také maso. Pokud má mísu plnou smaženého masa, měli byste ji rychle přesvědčit, aby se s vámi rozdělila.
Pozvěte kamarády nebo celou rodinu do pivovárečné restaurace U Bizona a najezte se ze společné mísy plné kuřecích a vepřových řízečků smažených v trojobalu.
K řízečkům zakousnete čerstvé pečivo a českou klasiku zpestříte lehce pálivou nakládanou zeleninou.
Vyberte si, kolik toho sníte:
- 1,5 kg (cca 40 ks)
- 3 kg (cca 80 ks)
Na čepu najdete především pivo z produkce Hostinského pivovaru U Bizona z Čižic. Podskalský sládek Luboš Svoboda v něm vaří nefiltrované, nepasterizované a chemicky neupravené pivo.Ochutnat tu proto můžete Kameníka, Karolínu Světlou, Klíšťáka, Aparáta, Freedom IPA nebo Yerba Mate's, první české pivo s maté.
Pohodovou restauraci s vřelým přístupem k pivu a jeho konzumentům najdete v Plzni na Klatovské třídě, v blízkosti tramvajové zastávky Dobrovského.