Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Škola vaření – připravte sami sushi, ryby i steaky

4,5 / 5 Bodinger Ostrava  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Velice užitečné a chutné, doma jsme zkoušeli poté taky recepty zopakovat a spokojenost

Aneta
Varianty (3)

Jedno úsloví říká, že když tohle sníš, něco zvíš. Většinou to bývá ale tak, že byste nejprve měli něco zvědět, aby to, co hodláte sníst, bylo vůbec poživatelné.

Pan kuchař Honza Řepa je ten pravý, který vás v tomto oboru zasvětí. Vyberte si ze tří kurzů, které se konají v prostorách společnosti Bodinger,  špičkového dodavatele kuchyní.

Na specialitách z kuchyně šéfkuchaře Honzy Řepy si pochutnávaly významné české i zahraniční osobnosti. Připravoval mimo jiné raut i pro norský královský pár.

Zkušenosti sbíral v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel´s.

Všechny tři kurzy se konají v sobotu 14. března 2015.

Vyberte si kurz: 

Kurz sushi od 9.00 – Základy přípravy sushi

Co na kurzu ochutnáte: 

  • Maki Sushi 
  • Temaki Sushi
  • Nigiri Sushi
  • Ura maki Sushi
  • Tradiční dochucovací prostředky: sojová omáčka, wasabi, nakládané zázvory, wacame salát, pikatní červený salátek

Co se na kurzu naučíte:

Kurz ryby od 13.00 – Seznamte se, Mořský vlk

Co na kurzu ochutnáte:

  • Tataráček kombinovaný z čerstvého a uzeného lososa s ručně pečenými grissini torinesi
  • Grilovaného mořského vlka s šalotkovo-bazalkovým concasse s polentovo-parmazánovou kaší
  • Slavný čokoládový krém ganache se smetanovou čepicí a praženými makadamovými ořechy

Co se na kurzu naučíte:

Kurz steaky od 18.30 – Aneb jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel

Co na kurzu ochutnáte:

  • Grilované kuřecí prsíčko se smetanovými kapustičkami, pancettou a pečenými grenailemi s rozmarýnem
  • Steak ze savého selátka s čerstvým listovým baby špenátem, opraženými piniovými oříšky, podávaný se šťouchanými brambory a jarní cibulkou
  • Uruguayský flank steak s glazovanými cukrovými lusky a pečenou bramborou Roseval servírovanou se smetanovým dipem 

Co se na kurzu naučíte:

V rámci všech kurzů se budete moci občerstvit vodou, kávou nebo čajem. Na konci získáte certifikát o jeho absolvování.

Nahoru