Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Škola vaření – připravte sami sushi, ryby i steaky
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Jedno úsloví říká, že když tohle sníš, něco zvíš. Většinou to bývá ale tak, že byste nejprve měli něco zvědět, aby to, co hodláte sníst, bylo vůbec poživatelné.
Pan kuchař Honza Řepa je ten pravý, který vás v tomto oboru zasvětí. Vyberte si ze tří kurzů, které se konají v prostorách společnosti Bodinger, špičkového dodavatele kuchyní.
Na specialitách z kuchyně šéfkuchaře Honzy Řepy si pochutnávaly významné české i zahraniční osobnosti. Připravoval mimo jiné raut i pro norský královský pár.
Zkušenosti sbíral v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel´s.
Všechny tři kurzy se konají v sobotu 14. března 2015.
Vyberte si kurz:
Kurz sushi od 9.00 – Základy přípravy sushi
Co na kurzu ochutnáte:
- Maki Sushi
- Temaki Sushi
- Nigiri Sushi
- Ura maki Sushi
- Tradiční dochucovací prostředky: sojová omáčka, wasabi, nakládané zázvory, wacame salát, pikatní červený salátek
|
Kurz ryby od 13.00 – Seznamte se, Mořský vlk
Co na kurzu ochutnáte:
- Tataráček kombinovaný z čerstvého a uzeného lososa s ručně pečenými grissini torinesi
- Grilovaného mořského vlka s šalotkovo-bazalkovým concasse s polentovo-parmazánovou kaší
- Slavný čokoládový krém ganache se smetanovou čepicí a praženými makadamovými ořechy
|
Kurz steaky od 18.30 – Aneb jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel
Co na kurzu ochutnáte:
- Grilované kuřecí prsíčko se smetanovými kapustičkami, pancettou a pečenými grenailemi s rozmarýnem
- Steak ze savého selátka s čerstvým listovým baby špenátem, opraženými piniovými oříšky, podávaný se šťouchanými brambory a jarní cibulkou
- Uruguayský flank steak s glazovanými cukrovými lusky a pečenou bramborou Roseval servírovanou se smetanovým dipem
|
V rámci všech kurzů se budete moci občerstvit vodou, kávou nebo čajem. Na konci získáte certifikát o jeho absolvování.