
Termín
Platnost do 1. 7. 2015.
Můžete využít do 1. 7. 2015
- Rezervace: Stůl je nutné zamluvit předem na tel. 377 374 226.
- Jídlo s sebou: Nelze.
- Restaurace má oddělené prostory pro kuřáky i nekuřáky.
- Platební karty: Visa, maestro, MasterCard.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, videoprojekce, parkování, klimatizace, terasa.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dobře namíchaný tatarák může pěkně zamíchat s načatým večerem. Třeba oslníte svou vyvolenou tím, že se rozdělíte o topinky, nebo překvapíte kamarády, jaký jste poeta, když o lahůdce vydržíte celý večer básnit.
Opravdu mistrovsky připravený tatarský biftek vás čeká v oblíbené restauraci Flora. Poctivou půlkilovou porci vyladí zdejší šéfkuchař podle vlastního tajného receptu. Skvělý gastronomický zážitek podtrhne 20 křupavých topinek.
Lahodnou chuť tataráku ocenili ve své recenzi zákazníci Slevomatu. Gurmáni si pochvalovali čerstvé topinky, nešizenou porci masa a vyváženost v použití dochucovadel. „Celkově bezesporu jeden z nejlepších, který jsme v Plzni ochutnali,“ pochvaluje si Ondřej Š.
Při příští návštěvě nezapomeňte uplatnit kupón na 15% slevu, který v restauraci získáte po využití dnešního voucheru.
Zdejší kuchyně je zaměřena na českou klasiku obohacenou o moderní ingredience a postupy. Kromě tataráku si v restauraci Flora pochutnáte třeba na kachničce, znamenité svíčkové i nadívané křepelce. K masu i jen tak na chuť si rozhodně dejte čepované plzeňské pivo.
Restaurace Flora si získala oblibu u návštěvníků útulným prostředím a rodinnou atmosférou. Až se probudí jaro a krásné počasí se přestane stydět, můžete posedět na klidné květinové terase, kam se vejde 35 hostů. Vstoupíte-li do salonu Barbarossa, rázem se ocitnete ve středověké krčmě. Případně využijte hlavní sál až pro 70 hostů. Restaurace má oddělené prostory pro kuřáky i nekuřáky.