
Termín
Platnost do 30. 11. 2014.
Můžete využít do 30. 11. 2014
Jak uplatnit
- Rezervace: Rezervace nutná alespoň 2 dny předem na tel.: 389 990 909.
- Jídlo s sebou: nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má oddělené kuřácké i nekuřácké prostory.
- Ostatní možnosti: Letní zahrádka, sportovní přenosy.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když Gabretus sládci uvaří, to si hned libují dřevaři, že říz má jako ty jejich pilya pěnu bílou jak horské břízya pily řežou řízy řízy –už aby ho po práci chlapi zas pili.
Zajeďte se v rámci Pivní poutě podívat na Šumavu. Na volarském náměstí v Městském hotelu Bobík na vás čeká špičková bašta a dva orosené půllitry k tomu.
Poutnické pivní menu zahrnuje:
- 200g steak z hovězí roštěné s hranolkami nebo americkými bramborami (200 g)
- 2× 0,5 l nefiltrovaného 11° ležáku Gabretus
Pivo se srdcem Šumavy
Společně s otevřením hotelu začal fungovat také restaurační minipivovar, a tak uviděla světla světa i první várka piva vlastní výroby. Pan sládek Maršálek vsadil na živé pivo plzeňského typu.
Název piva Gabretus, odkazuje na keltské pojmenovaní Šumavy, a to v žádném případě omylem. Pivovaru totiž v trubkách koluje pramenitá šumavská voda – osobitý to základ horského piva.
Napojí vás tu svou vlajkovou lodí – 11° nefiltrovaným ležákem, vyzkoušet ale můžete i tmavou 13° a když se poštěstí i nějaký ten speciálek.
V meandrech Vltavy
Spojte pivní zážitek s vodáckým a splujte si v podzimním slunci nejčarovnější úsek Vltavy z Lenory na Lipno. Nebo se alespoň projeďte lenorskými „rechlemi” – krytým dřevěným mostem přes Vltavu se šindelovou střechou.
Vypravit se můžete také na šumavské kopce – tematicky by bylo hezké vylézt třeba na Bobíka v Boubínském pralese a podívat se z něj na jeho malého volarského jmenovce.
Jak se sem dostanete: Nasedněte na vlak z Českých Budějovic a ve Volarech jste za 2 hodiny.