Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Škola vaření s šéfkuchařem Honzou Řepou
Nenechte si ujít nové nabídky podniku HOME ART Praha – Metropole Zličín
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku HOME ART Praha – Metropole Zličín
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Krevety se nenaklepávají, těstoviny nerolují a sushi nenabodává vidličkou. Pokud se o rybách, italské kuchyni nebo sushi toužíte dozvědět něco více, přihlaste se na Velký kurz vaření s Honzou Řepou ve studiu Home Art.
Tyto kurzy ve studiu HOME ART jsou charakteristické tím, že si každý účastník připravuje veškeré jídlo úplně sám. Nejedná se o kurzy demonstrační. Na tomto kurzu si skutečně všichni vaří sami. A vše si také na závěr mohou sníst! Kurzy mají délku 3–3,5 hodiny a konají se v prodejně HOME ART v Metropoli Zličín.
Cena kurzu zahrnuje:
- výuku
- veškeré suroviny
- zapůjčení spotřebičů, nádobí a pomůcek do kuchyně
- občerstvení (na výběr káva, voda, džus, čaj)
Lekce jsou limitovány počtem 16 účastníků, kteří na závěr obdrží certifikát o absolvování. Lekce vede zkušený šéfkuchař Honza Řepa, který sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel´s.
22. 3. 2014
- Kurz Sushi, 9:00
- Kurz Italské kuchyně, 13:00
- Kurz Steaky, 18:30
31. 5. 2014
- Kurz Česká kuchyně, 9:00
- Kurz Ryby, 13:00
- Kurz Úprava masa, 18:30
SUSHI
Co se bude podávat:
- Maki Sushi
- Temaki Sushi
- Nigiri Sushi
- Uramaki Sushi
- Tradiční dochucovací prostředky – sojová omáčka, wasabi, nakládané zázvory, wakame salát, pikantní červený salátek
Rozklikněte si, co všechno na kurzu uvidíte
Jak správně a rychle uvařit sushi rýži a jak ji dochutit Porcování a krájení ryb Míchání wasabi Rolování maki rolek a uramaki rolek Příprava temaki sushi Tvarování nigiri sushi Servírování sushi Ovládání japonských hůlek Konzumování sushi s dochucovacími prostředky |
Italská kuchyně
- Polévka Minestrone
- Domácí ravioli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta s dorůžova pečenou vepřovou panenkou
- Panna cotta s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína
Zásady zpracování zeleniny |
Steaky
- Caesar salát – listy římského salátu s lahodným dresingem, dranžírovaným šťavnatým kuřecím prsíčkem, bylinkovými krutonky a hoblinkami parmazánu
- Biftek z argentinské hovězí svíčkové podávaný s paprikovo-tomatovou salsou, pečenými grenaillemi s ředkvičkami a pažitkovým crème fraîche
- Kokosová palačinka s čerstvým ovocným salátkem, zagratinovaná s omáčkou sabayone
Jak pracovat s římskými listy |
Česká kuchyně našich babiček
- Staročeská bramboračka z hříbky, zjemněná smetanovo-mléčnou pěnou a kapičkou lanýžového oleje
- Konfitované králičí stehýnko s kedlubnovým zelím a domácím karlovarských knedlíkem
- Domácí lívance pečené na přepuštěném másle s jahůdkovým couly a zakysanou smetanou
Techniky správného krájení zeleniny |
Ryby
- Tataráček kombinovaný z čerstvého a uzeného lososa s ručně pečenými grissini torinesi
- Grilovaný mořský vlk s šalotkovo-bazalkovým concasse s polentovo-parmazánovou kaší
- Slavný čokoládový krém ganache se smetanovou čepicí a praženými makadamovými ořechy
Jak stahovat lososa z kůže |
Úprava masa
- Salát z červené čočky s jarní cibulkou, cherry rajčátky a grilovaným francouzským prsíčkem Barberie
- Burger z pravé hovězí svíčkové s macerovanými cibulkami, domácí sezamovou houskou a sestavený podle vašeho přání
- Malinový šerbet podávaný se Spumante a zakysanou smetanou
Jak pracovat s červenou čočkou |