Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

300 Kč za návrh originálních vizitek od profesionálů v hodnotě 600 Kč

5,0 / 5 Art Monopol.cz Bystřice  (mapa) 1 prodej

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Art Monopol.cz

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Spokojen

Ondra
Varianty (1)

Zakoupením kupónu získáte originální grafický návrh Vaší vizitky od profesionální reklamní agentury EDIO. Ve chvíli, kdy nás kontaktujete, individuálně probereme Vaše přání a potřeby a skloubíme Vaší představu s našimi nápady. Nakonec získáte jedinečnou vizitku vytvořenou podle nejmodernějších grafických standardů, se kterou se stanete nepřehlédnutelní.

Vizitka je totiž odrazem Vaší povahy.

Pokud je přeplácaná textem nebo obrázky, je nevkusná nebo nesladěná, tak to o Vás vypovídá, že pravděpodobně máte v životě nepořádek, neumíte si věci zorganizovat a všechno Vám přerůstá přes hlavu.

Pokud je Vaše vizitka jen kousek měkkého papírku, vytištěného doma na tiskárně, nebo dokonce nakresleného rukou, tak to jasně říká, že Vám nezáleží na tom, co si o Vás lidé myslí. Ukazuje to na Vaši ledabylost a přezíravost.

Pokud je ovšem Vaše vizitka jednoduchá a luxusní, tak o Vás vypovídá, že jste pravděpodobně člověk, který ví co chce. Dokáže si jít za svým a nemrhá časem druhých. Umíte si sjednat pořádek a jste vážený.

Pokud je naopak originální a barevná, tak to o Vás říká, že jste hravý a kreativní typ. Myslíte odlišně a ostatní od Vás mohou očekávat velké věci.

My vytváříme pouze níže uvedené návrhy. Vždy originální a vždy přesně na míru zákazníkům. Je totiž rozdíl, jestli jste stolař nebo manager. Každý potřebuje oslovit jiné zákazníky.

Navíc obdržíte kupón na 10% slevu na jakékoli naše další služby. 

Nahoru