
Termín
Platnost do 14. 10. 2017.
V ceně
10chodové francouzské menu pro 2 osoby
v podání šéfkuchaře Simona Guesta:
- Amuse Bouche - vždy jiné překvapení šéfkuchaře (např. zauzená pražma s citronovou omáčkou)
- Moules Mariniére - mušle slávky se šalotkou, česnekem a petrželí v krémové omáčcce z bílého vína / 2× 75 g
- Ravioli plněné kuřetem a estragonem připravené v kuřecím vývaru s houbami / 2× 100 g
- Tigre Crevetes - tygří krevety v másle s česnekem, chilli, cibulkou a rajčaty / 2× 65 g
- Cog au Vin - kohout marinovaný v červeném víně, koňaku a dijonské hořčici se žampiony, gratinované brambory / 2× 125 g
- Cuisses de Grenouille - žabí stehýnka v česnekovo-petrželovém másle na zeleninovém lůžku / 2× 45 g
- Beouf Wellington - hovězí z pravé svíčkové obalené v listovém těstě s demi-glace omáčkou a zauzenými bramborovými nočky / 2× 120 g
- Fromage de Jour - sýr dle denní nabídky (např. kozí sýr s červenou řepou a zálivkou) / 25–45 g
- Trio Deserts - selekce dezertů na výběr z á la carte nabídky / 130–200 g
- Petit Four - sladká tečka z denní nabídky (např. vanilková zmrzlina s balsamicem)
- 2× 1 dcl vína z nabídky á la carte
Můžete využít do 14. 10. 2017
Rezervace: nutná min. 24 hodin předem na tel. 596 622 849. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Voilà! Bon appétit!“ Že jste si z návštěvy Ostravy odvezli francouzský přízvuk? Pokud jste navštívili Guest restaurant, není se čemu divit.
Francouzská kuchyně se vyznačuje elegancí a šarmem. Byla dokonce přidána na světový seznam nemateriálního kulturního dědictví UNESCO. Pojďte ji poznat ve své ryzí podstatě! Guest Restaurant Français se špičkovým britským šéfkuchařem vám odkryjí její voňavá tajemství.
Postupně ochutnáte 10 autentických chodů, mezi nimiž nebudou chybět ani typické krajové speciality jako například žabí stehýnka nebo kohout na červeném víně. Díky těmto tradičním receptům si v restauraci se skvělým hodnocením budete připadat, jako byste opravdu stolovali ve Francii.
Šéfkuchař Simon Guest s praxí i z restaurace se 2 michelinskými hvězdami kulinářským uměním opravdu žije a poznáte to už s prvním chodem. V centru Ostravy připravuje vybrané francouzské lahůdky dle tradičních receptur i moderních trendů. V krásném prostředí a příjemné atmosféře si tak pochutnáte na skutečně prvotřídní kuchyni z těch nejkvalitnějších surovin.

