
Termín
Platnost do 30. 9. 2017.
V ceně
- 125 g hovězího namíchaného tataráku (hovězí zadní)
- 125 g sýrového tataráku (niva, gouda, parmezán, brynza, gervais, nakládaný zelený pepř)
- 125 g tataráku z čerstvé grilované zeleniny (lilek, cuketa, paprika, cherry rajče, tymián, bazalkové pesto)
- 5 chlebových topinkových půlek, 3 opečené toastové chleby, 2 půlky grilované bagety s bylinkovým máslem
- zeleninkový salát (mix salátů, křupavé plátky mrkve, cherry rajčata, zálivka)
Rezervace: alespoň den předem na tel. 608 947 200 nebo 721 074 300, uveďte své jméno a kód voucheru.
Rezervaci je nutné zrušit nejméně 24 hodin předem, jinak voucher v plné výši propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 9. 2017.
V ceně
- 250 g hovězího namíchaného tataráku (hovězí zadní)
- 250 g sýrového tataráku (niva, gouda, parmezán, brynza, gervais, nakládaný zelený pepř)
- 250 g tataráku z čerstvé grilované zeleniny (lilek, cuketa, paprika, cherry rajče, tymián, bazalkové pesto)
- 10 chlebových topinkových půlek, 6 opečených toastových chlebů, 2 půlky grilované bagety s bylinkovým máslem
- zeleninkový salát (mix salátů, křupavé plátky mrkve, cherry rajčata, zálivka)
Rezervace: alespoň den předem na tel. 608 947 200 nebo 721 074 300, uveďte své jméno a kód voucheru.
Rezervaci je nutné zrušit nejméně 24 hodin předem, jinak voucher v plné výši propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jaké jídlo zbožňují stejnou měrou milovníci masa i vegetariáni? Tatarák!
Něco vám tu nehraje? Kdepak, hradečtí milovníci masa i vegetariáni se teď scházejí u jednoho talíře v Restauraci Na Palmovce a notují si nad vyladěným triem tataráků z hovězího masa, sýrů a zeleniny. Tahle parádní sestava vznikla jako nápad slevomaťácké gurmánky Janičky a zdejšího šéfkuchaře, kteří dali hlavy dohromady a rozhodli se zatočit s „tatarákovou nudou“.
Se všemi třemi fešáky si pohráli, až je vyladili k naprosté dokonalosti – v tom sýrovém ucítíte mimo jiné nivu, goudu, parmezán a brynzu a pomyslnou třešinkou je nakládaný zelený pepř, grilovaná zelenina našla spojence v tymiánu a bazalkovém pestu a bez chyby je i klasický hovězí tatarák. Porce jsou pořádné, přijďte se nadlábnout ve dvou nebo ve čtyřech.
Správný říz má také zdejší tankový Velkopopovický Kozel, který by neměl zůstat bez vašeho povšimnutí. V oroseném půllitru se k vám dostanou všechny vůně a chutě tak, jak mu je vtisknul sládek v pivovaru.