Kurz kultury vaření základních receptů indické kuchyně

V ceně:

Úvodní kurz kultury vaření s večeří: indická kuchyně, jóga & ajurvéda.  

  • Co se bude vařit a jíst? 
    • Přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života.
    • Pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první.
    • Kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření.
    • Kičerí: výživná luštěninovo-rýžová pochoutka nastolující a vyvažující trávení.
  • Naučíte se, jak podpořit trávení za pomoci vybraných cvičení.
  • Dozvíte se, jak vařit, aby jídlo podpořilo zdraví a životní radost.

Kurzy se vypisují s cílem hlubokého zážitku, jsou navrženy jen pro 2 až 4 kurzisty v jednom termínu.

Platí do:

30. 9. 2017

Podmínky uplatnění:

  • Rezervace: Na tel. 777 135 680 nebo na e-mailu kurz.vareni.praha@gmail.com – uveďte jméno a příjmení, termín kurzu, kód voucheru a telefonní kontakt.
  • Kurz považujte za objednaný až v okamžiku, kdy obdržíte potvrzovací e-mail či SMS.
Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Areál Podvinný mlýn

Podvinný mlýn 2348/28, Praha - Libeň

Dnes zavřeno
Parkování zdarma

Starobylá tradice v novodobé formě.

Nahlédněte pod pokličku indické kuchyně, naučte se vařit základní recepty a dosáhněte skrz jídlo zdraví,  spoko­jenosti a harmonie. Jak na to vám odhalí Kurz kultury vaření základních receptů indické kuchyně, který vede David Hornof.

David s vámi projde základní recepty a kulturu, která je oživuje. Recepty jsou sice důležité, ale mnohem důležitější je kultura vaření a samotného kuchaře, který jídlo připravuje. To je vzácné.

Od léta 2017 se kurz vypisuje jako benefiční akce. Veškerý příjem z kurzu putuje na podporu výstavby klenotu védské kultury Óm ášramu v Indii. 

Co budete vařit a ochutnávat

  • Přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života.
  • Pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první.
  • Kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření.
  • Kičerí: výživná luštěninovo-rýžová pochoutka nastolující a vyvažující trávení.

Příprava organismu na trávení a kultura vaření

Na kurzu nacvičíte speciální cviky, které pomáhají povzbuzení trávení a každodennímu zdravému naladění organismu.

Také se dozvíte: 

  • Smysl vaření a jedení.
  • Proč používat organické a veggie suroviny.
  • Význam koření a manter.
  • Kdy jíst a kdy nejíst. Co pít.
  • Jak vytvořit správnou chuť a jak s ní pracovat.

Kdy a kde

Termíny jsou vypsány zde a na FB. Kurzy se vypisují vždy na sobotu 10–13 h.

Pokud máte více jak jeden voucher, můžeme vypsat:

  • pondělí 18–21,
  • středa 18–21,
  • neděle 1013,
  • nebo podle domluvy i jiný termín

Kurzy probíhají v krásném domácím prostředí u parku Podvinný mlýn v blízkosti stanice metra B Českomoravská. Prostory mají výjimečnou atmosféru i díky tomu, že se v nich cvičí denně vzácné jógové techniky.

Kalkulace ceny

Další informace

  • Rezervace: Na tel. 777 135 680 nebo na e-mailu kurz.vareni.praha@gmail.com – uveďte jméno a příjmení, termín kurzu, kód voucheru a telefonní kontakt.
  • Kurz považujte za objednaný až v okamžiku, kdy obdržíte potvrzovací e-mail či SMS. 
Storno podmínky
  • Rezervaci můžete zrušit nejpozději 7 dní předem.
  • Poskytovatel si vyhrazuje právo na zrušení nebo změnu termínu kurzu, pokud se objeví nenadálé okolnosti.

Hodnocení podniku

4,7/5 dle 22 hodnocení
Barbora

Výborné jídlo ale i spousta zajímavých informací.

5. 6. 2017
Irena

vše

18. 5. 2017

Všechna hodnocení