Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů + sýr s sebou

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Ukončeno
999 Kč
16 zákazníků

V ceně:

  • 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků z našich kultur
    • Sýr si odnesete s sebou domů
  • Termíny kurzů:
    • 30. 9. 2017
    • 14.10. 2017 
    • 28.10. 2017 
    • 11.11. 2017 
    • 25.11. 2017 
  • Čas konání: 10.00–15.00 h

Platí do:

26. 11. 2017

Podmínky uplatnění:

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Bulgaricus

Veletržní 3, Praha - Holešovice

Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Vybavení a služby
Oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Kalkulace ceny

Další informace

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Storno podmínky

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Hodnocení podniku

Jana

Moc příjemně strávený den. Ochotní a milí lektoři, teď jen vyzkoušet doma :)

28. 5. 2016

Všechna hodnocení