
Termín
Platnost do 30. 6. 2017.
V ceně
- Francouzská cibulačka vařená s portským vínem
- Domácí pečivo se švýcarským sýrem Gruyère
Můžete využít do 30. 6. 2017
Rezervace není nutná, kód voucheru jednoduše uplatníte přímo v restauraci.
Mnoho kulinářských zázraků vzniklo náhodou. Třeba tahle francouzská cibulačka, která se zrodila v době, kdy Ludvík XV. pobýval na loveckém zámečku a ve spíži nebylo nic jiného, než máslo, cibule a víno.
Zastavte se v klatovském Ambrosia restaurantu a pochutnejte si na vydatné polévce, kterou Francouzi zkrátka milují. Obsluha vám až pod nos naservíruje výbornou cibulačku vařenou s portským vínem. K ní přidá domácí chléb zapečený se švýcarským sýrem Gruyère. A voilá, hody mohou začít.
Pokud máte pocit, že si jen s polévkou nevystačíte, hoďte očkem do jídelního lístku. Přiobjednat si můžete třeba burger, salát nebo kuřecí vindaloo. Tak dobrou chuť!