Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zdokonalovací plavání: kurz se zkušenými instruktory pro plavce od 8 let

4,7 / 5 Sports Team CZ Ostrava - Poruba  (mapa) 3 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sports Team CZ

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro děti

Přehled nabídky
Pro děti

Varianty (4)

Nejdůležitější není rychlost plavání, hloubka ponoru nebo plynulost temp, ale aby to děti ve vodě bavilo. To ostatní pak přijde díky tréninku.

Všichni malí plavci, kteří již zvládli základní plavecké dovednosti a mají k vodě kladný vztah, se do svého koníčku mohou naplno ponořit v kurzu zdokonalovací­ho plavání, který vedou instruktoři ze Sports Teamu. Děti od 8 let během lekcí vypilují konkrétní nedostatky v technice, zlepší jednotlivé způsoby plavání a potrénují vytrvalost i správné dýchání. 

[toggle-link id=„1487585685411“ text=„Startuje se v týdnu od 3. 4., poslední trénink je potom 22. 6. 2017 (pak už budete řádit ve venkovních vodách). Na výběr jsou pondělní, středeční a čtvrteční lekce, vždy od 15.00 a v pondělí navíc i o hodinu později. Podle rozvrhu vašeho i vašich ratolestí tak vyberete, který den a čas bude nejpříhodnější. 

“]Lekce vedou instruktoři, pro které je důležitá kvalitní výuka a individuální přístup, ale také zábava. Plave se v krytém bazénu při SŠ prof. Zdeňka Matějčka v Ostravě-Porubě, který nedávno prošel kompletní rekonstrukcí. 

Pokud už má vaše dítko více zkušeností, bude se mu líbit v kurzu Sportovně-kondičního plavání, pro menší děti je připraven Kurz pro neplavce a Základní přípravka.

Nahoru