Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vinařská dovolená u Znojma: Bohaté snídaně, degustace vín a zapůjčení kol

4,0 / 5 Černý sklep Znojmo (mapa) 57 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Černý sklep

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

Skvělá lokalita, výborná domluva s majiteli, příjemné prostředí, fajn degustace.

Ověřený zákazník
2 osoby • 3 dny (2 noci)
2 osoby • 4 dny (3 noci)

V žádném sklípku nikdy nečeká nic špatného. Na chalupě u babičky se v něm ukrývají poctivé marmelády a kompoty, na Moravě v něm zase mají skvělá vína.

Sbalte si se svou milou polovičkou kufry a vydejte se v květnu nebo v červnu na pravou vinařskou dovolenou. S dnešním voucherem se zabydlíte v penzionu Černý sklep, který leží v Dobšicích u Znojma. Servírované snídaně a prohlídku vinného sklípku s degustací 6 až 8 vzorků vín přitom už máte v ceně.

V nabídce jsou pobyty na 3, 4  i 7 dní. V rámci prvních dvou máte v balíčku zapůjčení kol na celý den. A pokud sáhnete po sedmidenním pobytu, půjčí vám tu kola rovnou na dva dny.

Historické Znojmo & Národní park Podyjí 

Penzion je obklopen romantickými vinnými sklípky a do historického centra Znojma to budete mít jen 4 kilometry. A jaké skvosty by neměly ujít vaší pozornosti? Omrkněte hlavně rotundu svaté Kateřiny z 12. století, Loucký klášter a rozsáhlé podzemí z 13. až 17. století.Pokud dáváte přednost přírodě, jistě vás potěší skutečnost, že Znojmo sousedí s Národním parkem Podyjí, který je jako stvořený pro cyklistické výlety.

Útulné pokoje & hospůdka s výtečnou kuchyní

Po příjezdu se zabydlíte v komfortním pokoji s vlastní koupelnou, satelitní televizí a minibarem. K Wi‑Fi se tu připojíte bez příplatku, a tak můžete internet prohánět, jak je libo. Součástí penzionu je také příjemná hospůdka, která je otevřena vždy od 16:00 do 20:00. A právě do ní můžete zajít třeba na večeři.

Nahoru