
Termín
Platnost do 20. 4. 2017.
V ceně
- Předkrm – velký talíř pro 2 osoby plný typických tapas:
- španělská sušená šunka (30 g) z horské oblasti Sierra Nevada s karamelizovanou hruškou
- španělská klobása chorizo (30 g)
- čerstvé krevety (2 ks) připravené v horkém olivovém oleji s plátky česneku a petrželkou
- marinované žampiony s rozmarýnem a Chardonnay (40 g)
- masové kuličky (4 ks) ve španělské pikantní rajčatovo-zeleninové omáčce
- marinovaný modrý sýr (30 g) v olivovém oleji s chilli papričkami
- zapečená bageta s domácím bylinkovým pestem
- 2× hlavní chod dle výběru (mohou být různé i stejné, svou volbu nahlaste již při rezervaci):
- hovězí steak z vysokého roštěnce nebo pupku dle aktuální nabídky (220 g) připravený na lávovém grilu, posypaný hrubou solí, podávaný se zelenými fazolkami na česneku a španělské sušené šunce Serrano s česnekovou omáčkou alioli
pečená celá čerstvá ryba (pražma královská nebo mořský vlk dle nabídky trhu min. 300g) s čerstvými bylinkami podávaná s grilovanou zeleninou, pažitkové máslo
- 2× lahodné sýrové variace
- výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
- 2× dezert
- Fondant au Chocolat – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Omezení
Můžete využít do 20. 4. 2017
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň 2 dny předem a 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595.
- Při rezervaci nahlaste variantu hlavního chodu a kód zakoupeného voucheru.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nemůže‑li gurmán do Španělska, musí Španělsko za gurmánem.
Když se řekne španělská kuchyně, rozzáří se oči jedlíků a často zazní i uznalé pomlasknutí. Středomořské speciality jsou totiž jedna báseň, temperamentní jako místní obyvatelstvo a stejně rozmanité jako zdejší krajina. I vás o tom přesvědčí v Restaurante, Bar de Tapas el Cid.
Přijďte ve dvou, pohodlně se usaďte a nechte se okouzlit čtyřmi chody, které budou postupně přinášet na váš stůl. Bavit se budete od předkrmu až po sladkou tečku. Zkusíte typické tapas, několik druhů sýrů i jemný dezert plný čokolády. Stačí se jen rozhodnout mezi dvěma hlavními chody – vyhraje to u vás ryba, nebo hovězí steak?
Na vaše blaho bude dohlížet milý personál, který vám dle přání namíchá koktejl či přinese jiný drink z nápojového lístku. Skvělou kulisou vaší hostiny bude originální interiér, který zdobí obrazy plzeňského malíře Jiřího Kovaříka s motivy koridy. A čas od času tu hraje i živá hudba!