Za nejlepší zážitky z cest – auto na víkend od HoppyGo! Soutěžte s námi na blogu.

Pohádka pro gurmány: Talíř mořských plodů pro dvě osoby

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Ukončeno
699 Kč
7 zákazníků
už jen 33 ks

V ceně:

Talíř mořských plodů pro dvě osoby:

  • 6 ks velkých tygřích krevet
  • 8 ks slávek
  • 10 ks loupaných krevet grilovaných na česneku a víně
  • variace salátů
  • domácí kváskové pečivo
  • omáčky 

Platí do:

28. 2. 2017

Omezení:

Nabídku nelze využít ve všední dny v době poledního menu, tedy od 11.00 do 14.00.

Podmínky uplatnění:

Rezervace: nutná předem na tel. 731 651 167.

Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Vivobene Gusto

Běhounská 4, Brno

Dnes otevřeno 8:30–0:00
Oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky
Letní zahrádka

To nejlepší se mnohdy skrývá uvnitř. Třeba jako v případě slávek a krevet.

Zajděte na skvělou hostinu do brněnské restaurace Vivobene Gusto, kde na váš stůl připluje talíř naplněný mořskými plody. Na pěkné porci lahůdek si pochutnáte ve dvou lidech.

Slávky, krevety i čerstvé saláty vás na okamžik přenesou na slunnou promenádu, stačí si jen domyslet šumění moře a pustit se s chutí do hodování. Ponořte se i do nápojového lístku a zapijte potvůrky třeba některou z domácích limonád nebo fresh džusem. 

Základními kameny každého pokrmu ve Vivobene Gusto jsou tradiční postupy, autentické suroviny a perfektně vyškolený personál se zahraniční praxí. Prostřednictvím denních specialit se můžete vydat na cestu kolem kulinářského světa, připravují tu thajské Phat Phet Kai, skandinávského gravlaxe i italské spaghetti Amatriciana.

Kalkulace ceny

Další informace

Rezervace: nutná předem na tel. 731 651 167. 

Storno podmínky

Zrušení rezervace je možné nejpozději 2 hodiny předem, jinak voucher propadá.

Hodnocení podniku

Gabriela
8. 9. 2016

Všechna hodnocení