Původní již ukončená nabídka

Do nového roku s chutí: Nápadité 5chodové menu v restauraci Noem Arch

Noem Arch Brno - Královo Pole (mapa) cca 175 km / 2 h
Počítáno autem z Dolního Benešova.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Noem Arch

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Menu pro jednu osobu:

  • Zauzené telecí carpaccio s mascarpone a ančovičkami (30 g)
  • Dýňová polévka s dýňovými semínky a mléčnou pěnou (150 ml)
  • Risotto ze spálených krup s červenou řepou a kozím sýrem (100 g)
  • Daňčí hřbet s čočkou beluga (50 g)
  • Pošírovaný makový závin s vanilkovou omáčkou anglaise (40 g) 

Omezení

Voucher je možné využít ve všední dny vždy od 15.00 h, o víkendu i přes obědy. Nelze využít 14. 2. 2017.

Můžete využít do 28. 2. 2017

  • Rezervace: Předem na e‑mailu info@noemarch.cz nebo na tel. 541 216 160.
  • Jídlo s sebou: Nelze, je určeno pouze ke konzumaci v restauraci. 

Rezervace je závazná a není možné ji stornovat. Po předchozí domluvě ji můžete přesunout, a to maximálně jednou a nejpozději 24 h předem. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 380 Kč −50 % 690 Kč
1 380 Kč −50 % 690 Kč

Většina novoročních předsevzetí se nedožije půlky ledna, ale třeba „Dopřeju si špičkovou hostinu“ je celkem snadno a příjemně splnitelné.

První položku ze svého seznamu předsevzetí si odškrtnete po návštěvě stylové restaurace designového hotelu Noem Arch, který symbolizuje loď zakotvenou v přístavu. Okouzlí vás atmosférou, originálním interiérem a hlavně pěti nápaditými chody, které vám tu naservírují.

Postupně si pochutnáte na specialitách kombinujících tradiční i méně známé suroviny, čeká vás třeba lehoučké telecí carpaccio, jemné kroupové risotto či daňčí hřbet s čočkou beluga. Nezapomeňte si nechat dostatek místa na finální sladkou tečku v podobě makového závinu, o kterém se vám možná bude i zdát.

Základními ingrediencemi, z nichž tu všechna jídla připravují, jsou poctivost, kvalita, čerstvost a sezónnost. Zdejší kuchaři rádi objevují tradiční recepty české gastronomie, ale zároveň se inspirují světovými trendy a nebojí se je zahalit do moderního hávu.

Začtěte se rovněž do vinného lístku, v němž se skrývá jeden poklad vedle druhého. Výjimečnou hostinu dokáže ta správně zvolená sklenka dovést k absolutní dokonalosti. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita