
Termín
Platnost do 28. 2. 2017.
V ceně
Menu pro jednu osobu:
- Zauzené telecí carpaccio s mascarpone a ančovičkami (30 g)
- Dýňová polévka s dýňovými semínky a mléčnou pěnou (150 ml)
- Risotto ze spálených krup s červenou řepou a kozím sýrem (100 g)
- Daňčí hřbet s čočkou beluga (50 g)
- Pošírovaný makový závin s vanilkovou omáčkou anglaise (40 g)
Omezení
Můžete využít do 28. 2. 2017
- Rezervace: Předem na e‑mailu info@noemarch.cz nebo na tel. 541 216 160.
- Jídlo s sebou: Nelze, je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
Rezervace je závazná a není možné ji stornovat. Po předchozí domluvě ji můžete přesunout, a to maximálně jednou a nejpozději 24 h předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Většina novoročních předsevzetí se nedožije půlky ledna, ale třeba „Dopřeju si špičkovou hostinu“ je celkem snadno a příjemně splnitelné.
První položku ze svého seznamu předsevzetí si odškrtnete po návštěvě stylové restaurace designového hotelu Noem Arch, který symbolizuje loď zakotvenou v přístavu. Okouzlí vás atmosférou, originálním interiérem a hlavně pěti nápaditými chody, které vám tu naservírují.
Postupně si pochutnáte na specialitách kombinujících tradiční i méně známé suroviny, čeká vás třeba lehoučké telecí carpaccio, jemné kroupové risotto či daňčí hřbet s čočkou beluga. Nezapomeňte si nechat dostatek místa na finální sladkou tečku v podobě makového závinu, o kterém se vám možná bude i zdát.
Základními ingrediencemi, z nichž tu všechna jídla připravují, jsou poctivost, kvalita, čerstvost a sezónnost. Zdejší kuchaři rádi objevují tradiční recepty české gastronomie, ale zároveň se inspirují světovými trendy a nebojí se je zahalit do moderního hávu.
Začtěte se rovněž do vinného lístku, v němž se skrývá jeden poklad vedle druhého. Výjimečnou hostinu dokáže ta správně zvolená sklenka dovést k absolutní dokonalosti.