Jaké zvíře patří ke sv. Martinovi? Bílý kůň, nebo zlatavá husička?
Odpovědi na tuto otázku se vám dostane během zážitky nabitého pobytu v rodinném hotelu a restauraci Frankův dvůr. Užijete si skvělé jídlo, uchutnáte vynikající mladé víno, a potěšíte i vaše vytříbené chuťové buňky.
Útulné pokojíčky
Rodinný hotel Frankův dvůr byl vybudován na místě původní hospodářské usedlosti v nádherné krajině jižních Čech. Obklopen zelení a rybníky nabízí dokonalou oázu klidu a odpočinku. Bydlet budete v útulně zařízených dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou, televizí a Wi‑Fi. Z okna můžete pozorovat kapříky skákající nad hladinu.
Výborné pokrmy z místních zdrojů
Hotel se specializuje na tradiční českou kuchyni připravovanou z čerstvých lokálních surovin, kterou ovšem podává v moderní odlehčené podobě. Hovězí, telecí a vepřové maso pochází z vlastní farmy majitele hotelu „Terezský Dvůr“, také ryby a zelenina jsou vlastní produkce. Drůbež odebírají z jihočeského malochovu ze Sedlčan a sýry a ostatní mléčné výrobky z mini mlékárny Mláka. Vše je maximálně čerstvé s jasným původem.
Ochutnejte také některou ze zvěřinových specialit na jídelním lístku, aktuálně třeba dančí ragú nebo kančí guláš. Tuto i další zvěř ulovil během honitby pod hradem Roštejn v telčském polesí sám majitel hotelu.
Bazén s masáží
Během celého pobytu budete mít volný vstup do bazénu a čeká vás také půlhodinová relaxační masáž. Za příplatek můžete využít saunu nebo solárium. U hotelu je hřiště na minigolf, ping-pongový stůl a také šipky.
Kola, koně i rybolov
Krajina jižních Čech je jako stvořena pro výlety. Projeďte si okolí na kole nebo se kochejte jeho krásou z koňského sedla. Zajeďte si na golf, proleťte se balónem nebo vyhlídkovým letadlem. Nebo si zajděte na ryby.