
Termín
Platnost do 30. 11. 2016.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby:
- 2× carpaccio z konfitované řepy s noky z kozího sýru s rukolou a opečeným kouskem bílého pečiva, 50 g
- 2× ravioli s telecím masem a bílým lanýžem, chřestovo-smetanové ragú, parmezán, 50 g
- 2× grilovaný losos na salátku z řas wakame, se sezamem a omáčkou hoisin, 100 g
- 2× jihoamerická picanha s mačkanými brambory a chipsem z pancetty, pikantní dip, 100 g
- 2× mangový sorbet, skořicové pečivo, 40 g
- 2× chocolate mousse s čerstvou jahodou a pistáciovým prachem, 40 g
Omezení
Můžete využít do 30. 11. 2016
Jak uplatnit
- Rezervace: Proveďte telefonicky den předem na tel. 724 461 678.
- Jídlo s sebou:Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
Příplatky
- Parkování za příplatek (U restaurace jsou modré zóny, ale zaparkovat můžete např. u Rudolfina (150 m), kde jsou placené zóny. Pohodlně dojedete také tramvají a metrem (Staroměstská).)
Storno podmínky
Zrušení rezervace je třeba provést nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na poučku „Jíst do polosyta a pít do polopita“ pro tento večer zapomeňte. Nechat cokoliv na talíři by byl hřích.
Mistr kuchař pro vás sestavil jedinečné degustační menu, které se bude podávat v restauraci Cohiba Atmosphere, dceřiném podniku populární restaurace a baru La Bodeguita del Medio.
Gastronomický koncert pro dva gurmány rozehrají delikátní předkrmy, pak se k nim přidají úžasné hlavní chody a o finální tečku se postarají sladké dezerty.
Restaurace sídlí v 1. patře a v lednu 2005 byla otevřena coby první Cigar Club v České republice. Ponořte se do soukromé intimní atmosféry, nechte se ohromit interiérem a opečovávat vynikající obsluhou.
Po skvělé večeři se můžete přesunout do vedlejší místnosti, pohodlně se usadit do kožených křesel a vedle úchvatného interiéru ve stylu anglických gentlemanských clubů si vychutnat vytříbené lihoviny a vína či nejkvalitnější světové doutníky ze zdejšího humidoru. S výběrem vám ochotně poradí obsluha, která v případě zájmu poskytne i praktické rady a informace.
Na degustační menu vyrazil i velvyslanec zákazníků Slevomatu Jirka s paní Evou, přečtěte si, jak si na všech chodech pochutnali.