
Termín
Platnost do 30. 9. 2016.
V ceně
Dort s pravou jemně našlehanou pařížskou šlehačkou
- prokládaný kakaovým korpusem
- zasypaný kakaem
- průměr: 24 cm
- váha: cca 1700 g
- 12–14 porcí
Omezení
- Rezervace: objednávka je nutná alespoň 4 dny předem, výhradně prostřednictvím online formuláře.
- Telefonické ani osobní objednávky není možné přijmout.
- Výdej dortů ve dnech: pondělí–čtvrtek (11–17 h), pátek–sobota (12–17 h), neděle (11–17 h).
Doplatek za krabici na dort 20 Kč platíte při převzetí.
Po objednání přes objednávkový formulář již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 9. 2016.
V ceně
Karamelový dort
- šlehačkový krém nadýchaný domácím karamelem
- proložený vláčným piškotem
- dozdobený karamelovými pusinkami a čokoládou
- váha: cca 1,7 kg
- 12–14 porcí
- Rezervace: objednávka je nutná alespoň 4 dny předem, výhradně prostřednictvím online formuláře.
- Telefonické ani osobní objednávky není možné přijmout.
- Výdej dortů ve dnech: pondělí–čtvrtek (11–17 h), pátek–sobota (12–17 h), neděle (11–17 h).
Doplatek za krabici na dort 20 Kč platíte při převzetí.
Po objednání přes objednávkový formulář již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Novinky ze světa brněnské smetánky: Nejlepšího zacházení se dočkala v tradiční cukrárně. Pracovali s ní jemně a šlehali ji s dokonalou péčí.
Posuďte výsledek a zamiřte do cukrárny Kolbaba s výtečnými referencemi a stejně výtečnými dorty, které se stanou zlatými hřeby každé narozeninové oslavy, významného výročí i odpoledního posezení u čaje.
Pařížský dort s jemně našlehanou šlehačkou i karamelový dort s vláčným piškotem rozproudí nadšenou debatu, v níž budou zaznívat samá superlativa. Svůj kousek si vychutná každý účastník vašeho večírku, dort totiž vystačí až na 14 porcí.
Historie cukrárny Kolbaba sahá až do 30. let 20. století. Kromě původního funkcionalistického interiéru byl v cukrárně po jejím opětovném otevření obnoven i jedinečný recept na dort Pohádka podle mistra cukráře Bohumíra Kolbaby.