
Termín
Platnost do 13. 9. 2016.
V ceně
- 2× předkrm
- Hovězí carpaccio, lanýžový olej, rukola, parmezán
- 1× bylinková zapečená bageta
- 2× hlavní chod
- grilované kachní prso podávané s arašídovo-rajčatovým pyré a balsamikovou redukcí
- 2× lahodné sýrové variace
- Selección de Quesos – výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
- 2× dezert
- Fondant au Chocolat – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Můžete využít do 13. 9. 2016
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595. Při rezervaci nahlaste kód zakoupeného voucheru.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Španělského ptáčka si nechte na nedělní oběd u maminky, v el Cidovi ochutnáte pravou španělskou kuchyni.
Přeneste se na chvíli do slunného Španělska a nechte se unášet na vlně vynikající středomořské kuchyně, kterou vám naservírují ve stylovém Restaurante Bar de Tapas el Cid. Špičkové menu složené z nejlepších španělských specialit vás ohromí.
Čtyřchodové degustační menu polaská chuťové buňky nejednoho gurmána, vinný lístek zase potěší všechny milovníky tohoto lahodného moku. Vaši spokojenost zajistí tým šikovných kuchařů i usměvavých číšníků.
Interiér se inspiroval tradičními španělskými hospůdkami, atmosféru dotváří sušené šunky houpající se vysoko u stropu i malby Jiřího Kovaříka s výjevy z koridy.