Jídlo bylo dobré a byla to opravdu velká porce. Jinak v salonku bylo čisto a teplo. Servírka ochotná, byla na celou restauraci sama, ale stíhala všechno.
Na jídlo jsme čekali hodinu, ikdyž nám servírka při příchodu oznámila, že budeme čekat asi tak 20 minut. Rezervaci jsme měli 14 dnů dopředu nahlášenou a také hodinu, kdy přijdem.
Maso kuřat bylo nejméně 1 – 2 dny staré, pravděpodobně předem upečené a až před podáním upravené v medové marinádě – pachuť odleželého masa.
Nekuřácký prostor – s kuřáckým propojený trvele otevřenými dveřmi, takže vlastně úplně zbytečné oddělení.
Maso bylo měkké, bylo ho velké množství. Dobře připavené, příjemná obsluha a rychlá obsluha, výborné pivo.
Trochu mě překvapila kombinace koření na masech. Jak žebra, tak křidýlka byla na sladko. Přiznám se, že kombinace masa a sladké omáčky osobně moc nemusím. Raději bych uvítal možnost tří druhů kombinace (slaná, sladká, pikantní). Dobré bylo, že krkovice nebyla do sladka, tudíž jsem si v těch třech masech našel to své a s výborným dipem.