Hodnocení podniku Jiří Stolín, Xtreme Sports

4,5/5 (292 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Kateřina

Nic

Bohužel nejspíš nevyužijeme, pán nabízí 1!!! Termín za rok a v tu dobu jsme mimo ČR. Velice mě mrzí přístup, kdy pán je ochoten nabídnout náhradní termín za příplatek 1500Kc. Jelikož to byl dárek, tak za odbarovaneho i za mě velké zklamání

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 11 dny

Vážená paní, zakoupila jste poukaz za Kč 999,-- platný v 5 městech ČR. Máte na výběr 5 termínů a poukaz máte platný do 26.7.2018. Ani jeden z termínů 5.7.2018 Plzeň, 6.7.2018 Ostrava, 19.7.2018 Olomouc, 20.7.2018 Praha, 26.7.2018 Brno nechcete využít. Tak prosím nelžete, a netvrďte že Vám nabízíme 1 termín. Chcete využít poukaz po platnosti tj. až někdy v srpnu 2018 po 16.8.2018 a divíte se, že pro využití poukazu po platnosti, chceme po Vás doplatek do plné ceny seskoku, jež je Kč 2.500,--. Pokud jste zklamaná a mrzí Vás náš postup, že chceme po Vás doplatek za využití poukazu po platnosti, tak se omlouváme za Vás, že si neumíte přečíst poukaz a pokyny k užití poukazu na poukaze.

16. 5. 2018
Kocourek

Tak jediné co se mi tak líbilo bylo leda počasí a to s voucherem nemá nic společného :)

Nevím, zda-li mi tato malá tabulka bude stačit, ale zkusím to stručně. Domnívám se, že jsem dosti nenáročný zákazník většinou dost pozitivně naladě, ale toto byl už od začátku jeden velký OMYL!!! Už od prvního telefonátu, kdy pán byl neskutečně nepříjemný, arogantní a nedalo se mu skoro dovolat mi bylo jasné, že to asi nebude stát za to. Obdržel jsem velmi brzký termín seskoku a já hlupák koupil ještě i mému kamarádovi další seskok k jeho 30. narozeninám – to byla chyba. Ten naopak pospíchal na pozdní rodinný oběd a potřeboval spíše dřívější termín, což mu nebylo vyhověno a záměna za můj prý nepřicházela v úvahu. Po telefonu jsme se pouze odvážili slušně zeptat, kudy s tam dostaneme (že už jsme dole na parkovišti) opět arogantní jednání typu: , , Na parkovišti se snad neskáče ne, najděte si to na mapě laskavě´´. Měl jsem 100 chutí se na místě otočit. Poté další organizační zmatky a ve finále výtky že jedeme skoro pozdě ( (s 40min náskokem). Nepříjemné jednání i ze strany asistentky. O té bych tu mohl napsat i celou knížku. Celkově vše ve spěchu, bez zájmu, jediného úsměvu, energie, příjemné atmosféry či čehokoliv jiného. Už i ostatní ´´skokani´´ nebyli díky nim v příliš veselé náladě. Člověk si pak pomalu nemohl skočit ani v klidu, aniž by pán ihned nezačal stresovat a odpočívat nebo kamaráda i strčit i když jasně řekl že skočí sám a do 10 sek. Na cigárko pauzy po 10min však čas vždy byl pro pana šéfa. Seskok jsem si opravdu skoro vůbec neužil ani přes krásné počasí a slovo EXTREMNI bych raději vůbec nepoužíval. Byl jsem na horských drahách po Evropě i USA, skočil si padákem, let paragladikem, bungee seskok a rychlou jízdu sport. autem a toto bylo jednoznačně nejslabší i když přehlídnu chování personálu. Většinu výše uvedených aktivit jsem učinil díky skvělým nabídkám SLEVOMATU a poprvé po 8 letech vážně zvažuji, že já i celá rodina či nejbližší známí přejdeme ke konkureci na HYPERSLEVY či jiné stránky, když vidím, čím se tu mohu nechat napálit. Nechci žádné litování ani kompenzaci, ale nechalo to ve mě tak silný negativní zážitek (i v kamarádovi a jistě desítkách dalších), že jsem musel něco takového napsat i kdyby to nepomohlo. Je to škoda si kazit jméno značky, když jsem vždy mě slevomat.cz jako NUMBER ONE/ Numero uno v TOP slevových portálech…

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 5 měsíci

Vážený pane Filipe Mikeši, k Vaši recenzi se vyjádříme velice stručně: 1, cestu na Bungee Jumping najdete na našem webu http://www.bungee-harrachov.cz/bungee-jumping-kde.html , kde je vše krásně popsáno. Ono když nám voláte z parkoviště: " Tak jsme tady na parkovišti. " Tak jsem Vám slušně sdělili, že na parkovišti neskáčeme, že musíte vyrazit k věži a přesný popis najdete na webu, protože cesta k nám trvá v zime 20 minut a celou tuto dobu Vás nemůžeme navigovat, věž je vidět z parkoviště a vede k ní jediná cesta. 2, pokud jsou všechny časy plně vyrezervovány a jeden z vás si termín rezervuje první, tak je vám přidělen dostupný termín. A druhý z Vás si rezervuje seskok po týdnu, tak je mu přidělen dalši nejbližší volný termín. Pokud chcete skok v jeden čas, tak musíte k rezervaci poslat obě čísla poukazu najednou, nikoli s týdení mezerou. 3, u nás je vždy veselá a vtipná atmosféra, příště až z Vás bude cítit alkohol, tak Vás otočíme ve dveřích a seskok Vám propadne. 4, Plošina není určena pro vyhlídku na 20 minut ale pro seskok, po vstupu na plošinu jste hlídán instruktorem a ten Vám odpočítává dle pokynů, jež ojste obdržel. 5, pokud zákazník dělá před seskokem věci, které ohrožují jeho bezpečnost svým chováním, tak je buď vyveden zpět z plošiny, nebo mu musíme pomoci, tak aby neohrozil svůj život. Zákazníky bez souhlasu nestrkáme, pouze když ohrožují svůj život svým chováním. 6, že jdete pozdě Vám nikdo neřekl, skáčeme od 11.00 a měl jste se dostavit od 10.45 do 11.15. Skákal jste jako 6. v pořadí dne 2.12.2017, což znamená cca v 11:30. Tým Bungee je vždy stejný a stále usměvavý a vtipný.

18. 12. 2017
Davidmatlas

Nebyl volný termín, takže bohužel se musi čekat až do 10.9. Vědět to, že uz 25.6 mají dávno obsazené, tak to nekupuji.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 11 měsíci

Vážený pane, na našem webu http://xtreme-sports.cz/bungee-jumping-podminky2.html - Zakoupené poukazy rezervujte pro daný seskok v daném městě co nejdříve po zakoupení. Nezaručujeme dostupnost seskoku ve Vámi požadovaný čas a požadovaný den, při pozdní rezervaci. Pokud si např. koupíte poukaz na most Hačka u Chomutova, je nutné dělat rezervaci min. 7 dní až 3 týdny dopředu. Pokud něco kupujete na poslední chvílí a spoléháte na volné místo, tak chyba není na naší straně.

22. 6. 2017
Veronika

Rozhodně špatný zážitek. Jste zavázání na prsou, kdy před vámi je něco jako box.pxtel, na kterém musíte držet ruce, aby vám nerozbil obličej. Celá akce trvá tak 3 minuty, které se soustředíte na ten pytel. Rozhodně to není jako na obrázku, nebo na videu kde jsou hlavou dolů. NEDOPORUČUJI!!! Personál byl nepříjemný. Když to pán popisoval, nefungoval mu mikrofon takže jsme půlku nevěděli. Fakt děs

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Vazeny pane, katapult je vzdy uvazan na hrudniku. Za nohy jste zavazan u bungee jumpingu. Nesmi si plest bungee jumoing a bungee katapult. Coz je videt i na videu. Pokud by na bungee lane nebyla ochrana bandaz tak by vam bungee lano zlomilo nos. To ze vypadaval mikrofon bungee katapultu neprekazi. Bungee katapult byl demonstrovan na nasem instuktorovi, takze jste na to koukal ocima a nikoli usima. Dale jste se s pokyny seznamil v registraci, kde to je namalovany. Pokud jste si obrazek spatne prohledl, predpokladam ze ocima a nikoli usima, tak jste pokyny videl podruhe. Nakonec vam bylo privazano lano na hrudni uvaz. Pokyny vam byli ukazany po treti. Prepokladam ze stale jste koukal ocima a poslouchal usima, jelikoz jsem stal od vas 50 cm. Takze zaverem. Jelikoz nam vypadaval mikrofon ... tak jeste trikrat jste mel moznost pokyny videt a slyset. Na 50 cm kdyz na vas mluvim prepokladam ze mikrofon nepotrebuji. Pokyny jste si precetl a podepsal. Pokud zakaznik nedela to co ma, a ohrozuje sve zdravi, tak na nej vzdy musime zvednout hlas, aby delal to co ma delat. Kdyz totiz na vas mluvime klidne, delate veci kterymi sami sebe ohrozujete. Priste radeji nepodstupujte adrenalinove sporty, jelikoz adrenalinove sporty maji sva pravidla, ktere musite dodrzovat.

3. 7. 2016
Jana

Možná by nebylo na škodu půjčovat zákazníkům ochranné přilby. A nebo jim doporučit, aby si přinesli vlastní. Rozbitá hlava opravdu nebyla zážitkem, který jsem si představovala (a to jsem se řídila instrukcemi, které mi byly sděleny). Neodbornou první pomoc nebudu raději rozvádět…

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Vážená paní, při Bungee jste měla připevněné lano za hrudní úvaz. Zákazník má povinnost držet si ruce před hlavou, jak jest uvedeno v registraci, jež jste podepsala. Dokonce všichni zákazníci vč. Vás viděli názornou ukázku jak si máte držet ruce při Bungee na našem instruktorovi, který absolvoval bungee před Vámi. Ve vzduchu jste ruce pustila a lano jste si přitiskla na vlastní hlavu a po celou dobu létání nahoru a dolů jste si držela lano na hlavě, čímž jste si sama způsobila drobné zranění, kterým byla drobná ranka na hlavě a boule na hlavě. Ranka Vám byla vyčištěna a na hlavě po ošetření byla pouze boule s drobnou rankou, která nekrvácela. Váš přítel, který bungee natáčel, dokonce odmítl video zveřejnit, že na něm nic není vidět. Přitom, kdyby video zveřejnil, bylo by vidět, že jste porušila pokyny a drobné zranění (bouli na hlavě) jste si způsobila sama. Neodborné ošetření? Rána Vám byla ošetřena, vyčištěna, na bouli Vám byl přiložen tlakový obvaz a hlavu jste si odmítla nechat převázat, s tím, že si sama budete bouli mačkat. Sanitku jste taky nechtěla zavolat. Protože výjezd kvůli bouli a rance, která nekrvácela by byl zřejmě zbytečný. Příště raději hrajte biliard, tenis, nebo plavte v bazénu a raději neabsolvujte adrenalinové sporty. Ale pozor, i tágem si můžete vypíchnout oko, v bazénu se můžete utopit a protivník Vás může sestřelit tenisovým míčkem. Raději až vyjdete na ulici, obalte se do velké nafukovací koule, aby když zakopnete, jste nespadla a nežalovala silničáře, že mají příliš tvrdý asfalt. Přiště si vemte prosím s sebou obří nafukovací kouli až budete např. znovu skákat bungee jumping, protože při zpětném vystřelení pod most Vás může bouchnout lano, a mohla byste si stěžovat, že Vás bouchlo do nohy, do těla, nebo do ruky a nedostala jste od nás ochraný nafukovací oblek. S pozdravem Jirka Stolín

17. 6. 2016
Monika

Spatna komunikace skrze rezervaci a nasledny poplatek

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Vážený pane, v akci i na poukaze je napsáno, rezervace do 30.4.2016. Vy jste chtěl uplatnit propadlý poukaz až 27.5.2016. Proto jsme od Vás požadovalo ponížení poplatek Kč 1.000,-- za užití propadlého poukazu a nikoli plný poplatek Kč 1500,-- za doplacení do plné ceny seskoku. Je nám líto, ale jestli jste nechtěl použít propadlý poukaz, nemusel jste poplatek platit. Z naší strany nedošlo ke špatné komunikaci. Špatně jste si přečetl podmínky k užití poukazu jež jsou napsány na poukaze i v akci. Bohužel neumíme používat Vaše oči, abychom Vás upozornili na něco co jste si nepřečetl a vinu házíte na nás. Jirka Stolín

10. 6. 2016
Petra

Otřesna organizace, jen jed3n termín v Praze a ještě jsme si nemohli ani vybrat čas. Pan se absolutně nesnažil pochopit a vyhovět v termínu. Komunikace Otřesna.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Vážený pane Kušnír, doufám, že se Vám zážitek líbil. Na místě jste si zakoupil i bungee tričko na památku. Tak doufám, že seskok byl super, i přesto, že ten kdo seskok rezervoval na poslední chvíli, kdy nezbývalo moc časů na výběr tento zážitek dalším zákazníkům nedoporučuje.V případě, že budete chtít seskok jen pro sebe v kterýkoli termín roce v roce, rádi Vám za poplatek Kč 69.000,-- přistavíme jeřáb kamkoli a kdykoli. Doba postavení a rozebrání jeřábu cca 5 hodin + pronájem pozemku.

4. 5. 2016
Veronika

vychcanost firmy

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Vážený pane, chtěl jste rezervovat propadlý poukaz, jehož platnost byla do 15.8.2015. O rezervaci jste požádal až dne 23.9.2015, tj. 39 dní po platnosti poukazu, za což byl požádován mírný poplatek, jelikož bylo nutné doobjednat jeřáb pro Vás pro seskok již od 8:00 hodin. Omlouváme se, že jsme přijali propadlý poukaz.

Hodnocená nabídka: Bungee jumping z obrovské výšky
7. 10. 2015
kateřina

Byli jsme objednyní na 11 hodinu a na řadu jsme přišli až ve 14 hodin. Voucher jsme měli sebou vytisknutý a přesto chtěli ještě vidět email, který jsme pak museli dohledávat na internetu nebo za zálohu 1000kč. Absolutně nespokojeni s přístupem lidí a už vůbec ne s panem Stolínem. Nedoporučila bych to jen z důvodu, že nebyl nikdo schopný to pořádně zorganizovat, aby proběhlo vše v pořádku. Všichni co jsme tam v ten den byli, tak jsme všichni byli promrzlý a naštvaný.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 3 roky

Vážená paní, k Vaším lžím se nebudu vyjadřovat. Zřejmě jste dorazila bez poukazu pouze s emailem a proto jste platila zálohu. Tzn. platbou zálohy jste uznala vlastní chybu a nyní se nás snažíte zpětně pomlouvat? Záloha Vám byla vrácena jakmile jste zpětně dodala poukaz. Vytisknutý email totiž není poukaz. Rezervace času 11.00 není čas kdy budete skákat, ale čas od kdy čekáte na seskok. Na každou hodinu je rezervován určitý počet skokanů a ti se musí vystřídat.

13. 7. 2015
Barbora

Přístup provozovatele byl naprosto neprofesionální a otřesný. Měli jsme opravdu chuť se otočit a odejít!

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 3 roky

Pokud dorazíte na Važ bez poukazu, máte na výběr dvě možnosti: platba hotovosti nebo poukaz. Pokud jste dorazili bez vytištěného poukazu jež byl nutností a pouze jste nám ukazoval poukaz v mobilu, tak to opravdu není vytisknutý poukaz. Mohl jste si poukaz vytisknout dole v hotelu. Všechny informace máte na poukazu a neschopnost přečíst si závazné informace na poukaze není naším problém. Příště pokud dorazíte bez poukazu se raději otočte a odejděte a nedělejte na věži zle.

19. 6. 2015
Petra

Vůbec se mi nelíbilo jednání organizátora akce. Voucher můj přítel obdržel k lednovým narozeninám. Instrukce k seskoku jsme obrželi pár dní před akcí. Instrukcí jsem se držela, informace o vytištěném voucheru, který je nutné na místě předložit, zmínka nebyla. Absolvovali jsme 100 km vzdálenou cestu, abychom si vyslechli arogantní výroky „velkého šéfa“ a neetické tykání…Vím, na vytištěném voucheru tato informace byla, bohužel má paměť si ji od ledna neuchovala. Počasí bylo nepříjemné, deštivé a celá situace nás natolik zklamala a odradila, že jsme se rozhodli peníze oželet…Takže zklamání…Nevstřívné a nehumánní jednání. Nikdy více.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 3 roky

Vazena pani, jak jste sama priznala, informace na poukaze byla a pri zakoupeni poukazu byla informace ze je nutny vytisteny voucher i na slevomatu. Prijela jste bez voucheru a odmitala jste zaplatit za seskok. Bohuzel bez vytisteneho voucheru a bez penez opravdu skakat nelze. Bylo Vam nabidnuto ze si muzete poukaz vytisknout o 100 metru dale v kancelari. Na to Vas pritel reagoval ze se na to muze vysrat, ze nikam nepujde 100 metru a nebude stat znovu frontu. Polozila jste mi otazku jestli to nelze nejak humane vyresit jinak a skakat bez voucheru a bez penez.....na to sem odpovedel ze jina varianta neexistuje.

16. 6. 2015
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní hodnocení.