Hodnocení podniku Jiří Stolín, Xtreme Sports

4,5/5 (316 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Martin

Zážitek na celý život – moc se výšek nebojím, říkal jsem si, že je to v klidu a pak jedete v kleci výš a výš a už to tak v klidu není :D. Skočil jsem ihned po odpočítání i když jsem se vnitřně třesl. Pár lidí co tam bylo se neodvážilo a neskočili a tak jim zážitek propadl. Přítelkyně skočila až po 3 minutách přemlouvání. Doporučuji koupit tedy pouze lidem kteří jsou si 100% jisti, že v sobě najdou odvahu skočit. Jinak je to určitě těžší sám skočit než se zdá. Super zážitek

po skoku bolavé kotníky a přítelkyně druhý den bolest celého těla především krční páteře

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 18 dny

Děkujeme za pochvalu. Skaceme za každého pocasi a tak se snažíme jak za deště, větru a vysokého vedra udělat pro vás maximum. Jinak i na webu uvedeno: Při tomto sportu dochází k nezvyklému namáhaní kloubů, páteře a srdce. Jirka Stolín, Martin, Andrea

27. 7. 2018
Heluš

Vše proběhlo v pořádku a rychle a bezpečně, zážitek parádní.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 18 dny

Děkujeme za pochvalu. Skaceme za každého pocasi a tak se snažíme jak za deště, větru a vysokého vedra udělat pro vás maximum. Jirka Stolín, Martin, Andrea

27. 7. 2018
Martin
23. 7. 2018
Jiří

Báječná organizace akce. Skoky skutečně odsýpaly. Parta kolem bangee skutečně pohodová, nikoho nepřemlouvali, „nežduchali“ z jeřábu. Chovali se skutečně skvěle. Všem alespoň jednou v životě doporučuji tento zážitek absolvovat.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 21 dny

Děkujeme za pochvalu. Skaceme za každého pocasi a tak se snažíme jak za deště, větru a vysokého vedra udělat pro vás maximum. Jirka Stolín, Martin, Andrea

23. 7. 2018
Martin

Skvělá domluva.

Málo termínu k využití.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 29 dny

Vážený pane, termíny jsou na webu xtreme-sports.cz vždy rok dopředu a na www.bungyjump.cz. Skáčeme přes 100 dní v roce, tzn. skoro každý 3. den. V Harrachově skáčeme každou středu a neděli ( přes 100 dní v roce). V Chomutově skáčeme každou sobotu, tj. skoro 30 dní v roce a z jeřábu 10 x do roka.

11. 7. 2018
KWaČkáá

Parádní zážitek. Dobrá organizace. Šlo to jako po másle jeden za druhým.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před měsícem

děkujeme ... Jirka, Martin, Andrea a Dan za Jiří Stolín, Xtreme Sports

7. 7. 2018
Monika

Koupeno příteli jako dárek a ten byl nadšený :-)

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 měsíci

děkujeme ... Jirka, kryštof a Hanka za Jiří Stolín, Xtreme Sports

19. 6. 2018
Kateřina

Nic

Bohužel nejspíš nevyužijeme, pán nabízí 1!!! Termín za rok a v tu dobu jsme mimo ČR. Velice mě mrzí přístup, kdy pán je ochoten nabídnout náhradní termín za příplatek 1500Kc. Jelikož to byl dárek, tak za odbarovaneho i za mě velké zklamání

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 3 měsíci

Vážená paní, zakoupila jste poukaz za Kč 999,-- platný v 5 městech ČR. Máte na výběr 5 termínů a poukaz máte platný do 26.7.2018. Ani jeden z termínů 5.7.2018 Plzeň, 6.7.2018 Ostrava, 19.7.2018 Olomouc, 20.7.2018 Praha, 26.7.2018 Brno nechcete využít. Chcete využít poukaz po platnosti tj. až někdy v srpnu 2018 po 16.8.2018 a divíte se, že pro využití poukazu po platnosti, chceme po Vás doplatek do plné ceny seskoku, jež je Kč 2.500,--. Pokud jste zklamaná a mrzí Vás náš postup, že chceme po Vás doplatek za využití poukazu po platnosti, tak se omlouváme za Vás, že si neumíte přečíst poukaz a pokyny k užití poukazu na poukaze.

16. 5. 2018
Martina

Poté, co jsem četla komentáře jsem se docela lekla, co jsem to koupila. Musím říct, že za mě jednání naprosto v pořádku, obdarovaný také spokojený. Přišli jsme na místo dřív, ale nikomu to nevadilo a pán vzal skokana s kluky, co skákali před námi. Má pěkný zážitek, natáčet jsme mohli seskok (v Harrachově) buď zespodu ze země nebo z plošiny pod věží. Jediné, co bych vytkla bylo označení. Pod schody je napsán zákaz vstupu, čili jsem byla trochu zmatená, jestli bychom neměli počkat spíše dole, zda pro nás někdo dojde, ale riskli jsme a vyšli :-)))

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 3 měsíci

stále stejný team :) děkujeme ... Jirka, Kryštof a Hanka za Jiří Stolín, Xtreme Sports

13. 5. 2018
Zuzana

Krásné prostředí, milý personál, skvělá domluva s domluvením termínu.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 4 měsíci

děkujeme ... Jirka, kryštof a Hanka za Jiří Stolín, Xtreme Sports

1. 5. 2018
Jarmila

nezapomenutelný zážitek

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 4 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

13. 4. 2018
Petr

Seskok super, pán co to obsluhoval byl pohodář, takže celkově super zážitek, mohu jen doporučit.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 4 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

7. 4. 2018
Jan

Krásný a nevšední zážitek :)

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 4 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

5. 4. 2018
Anonym

Vše OK

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 4 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

3. 4. 2018
Nadí

Super zážitek! Myslím, že to nebylo naposled. :)

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 5 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

28. 3. 2018
Alča

moc krásný zážitek
všem moc doporučuji :D

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 5 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

22. 3. 2018
Petr

– Skok

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 7 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

14. 1. 2018
Klára

Vše v pořádku

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 7 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

9. 1. 2018
Daniela

Naprostá spokojenost, parádní komunikace.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 7 měsíci

Zážitek je vždy úžasný, pro někoho méně a a pro někoho více. Vždy se snažíme aby ve Vás zanechal něco pozitivního a proto úpřímně děkujeme za pochvalu :) Tým Bungee je vždy stejný a stále usměvavý a vtipný.

22. 12. 2017
Lucie

Úžasné prostředí, fajn lidé a nepopsatelný zážitek

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 7 měsíci

Vážení, moc děkujeme. Jsme rádi, že se Vám seskok dne 2.12.2017 líbil. Pan Filip Mikeš, jež skákal ten samý den jako vy, ohodnotil naše chování za arogantní s odstavcem o velikosti A4. A to Vás odskakoval ten samý tým, registrovala stejná slečna a oblékala stejná slečna. Jsme rádi, že dokážeme navodit uvolněnou atmorsféru. Hold neumíme každému vyjít vstříc, i přesto že se snažíme. A proto si Vašeho komentáře velice vážíme. Za Tým Jiří Stolín, Xtreme Sports z 2.12.2017 Jirka, Hanka a Daniela. Tým Bungee je vždy stejný a stále usměvavý a vtipný.

19. 12. 2017
Kocourek

Tak jediné co se mi tak líbilo bylo leda počasí a to s voucherem nemá nic společného :)

Nevím, zda-li mi tato malá tabulka bude stačit, ale zkusím to stručně. Domnívám se, že jsem dosti nenáročný zákazník většinou dost pozitivně naladě, ale toto byl už od začátku jeden velký OMYL!!! Už od prvního telefonátu, kdy pán byl neskutečně nepříjemný, arogantní a nedalo se mu skoro dovolat mi bylo jasné, že to asi nebude stát za to. Obdržel jsem velmi brzký termín seskoku a já hlupák koupil ještě i mému kamarádovi další seskok k jeho 30. narozeninám – to byla chyba. Ten naopak pospíchal na pozdní rodinný oběd a potřeboval spíše dřívější termín, což mu nebylo vyhověno a záměna za můj prý nepřicházela v úvahu. Po telefonu jsme se pouze odvážili slušně zeptat, kudy s tam dostaneme (že už jsme dole na parkovišti) opět arogantní jednání typu: , , Na parkovišti se snad neskáče ne, najděte si to na mapě laskavě´´. Měl jsem 100 chutí se na místě otočit. Poté další organizační zmatky a ve finále výtky že jedeme skoro pozdě ( (s 40min náskokem). Nepříjemné jednání i ze strany asistentky. O té bych tu mohl napsat i celou knížku. Celkově vše ve spěchu, bez zájmu, jediného úsměvu, energie, příjemné atmosféry či čehokoliv jiného. Už i ostatní ´´skokani´´ nebyli díky nim v příliš veselé náladě. Člověk si pak pomalu nemohl skočit ani v klidu, aniž by pán ihned nezačal stresovat a odpočívat nebo kamaráda i strčit i když jasně řekl že skočí sám a do 10 sek. Na cigárko pauzy po 10min však čas vždy byl pro pana šéfa. Seskok jsem si opravdu skoro vůbec neužil ani přes krásné počasí a slovo EXTREMNI bych raději vůbec nepoužíval. Byl jsem na horských drahách po Evropě i USA, skočil si padákem, let paragladikem, bungee seskok a rychlou jízdu sport. autem a toto bylo jednoznačně nejslabší i když přehlídnu chování personálu. Většinu výše uvedených aktivit jsem učinil díky skvělým nabídkám SLEVOMATU a poprvé po 8 letech vážně zvažuji, že já i celá rodina či nejbližší známí přejdeme ke konkureci na HYPERSLEVY či jiné stránky, když vidím, čím se tu mohu nechat napálit. Nechci žádné litování ani kompenzaci, ale nechalo to ve mě tak silný negativní zážitek (i v kamarádovi a jistě desítkách dalších), že jsem musel něco takového napsat i kdyby to nepomohlo. Je to škoda si kazit jméno značky, když jsem vždy mě slevomat.cz jako NUMBER ONE/ Numero uno v TOP slevových portálech…

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 7 měsíci

Vážený pane Filipe Mikeši, k Vaši recenzi se vyjádříme velice stručně: 1, cestu na Bungee Jumping najdete na našem webu http://www.bungee-harrachov.cz/bungee-jumping-kde.html , kde je vše krásně popsáno. Ono když nám voláte z parkoviště: " Tak jsme tady na parkovišti. " Tak jsem Vám slušně sdělili, že na parkovišti neskáčeme, že musíte vyrazit k věži a přesný popis najdete na webu, protože cesta k nám trvá v zime 20 minut a celou tuto dobu Vás nemůžeme navigovat, věž je vidět z parkoviště a vede k ní jediná cesta. 2, pokud jsou všechny časy plně vyrezervovány a jeden z vás si termín rezervuje první, tak je vám přidělen dostupný termín. A druhý z Vás si rezervuje seskok po týdnu, tak je mu přidělen dalši nejbližší volný termín. Pokud chcete skok v jeden čas, tak musíte k rezervaci poslat obě čísla poukazu najednou, nikoli s týdení mezerou. 3, u nás je vždy veselá a vtipná atmosféra, příště až z Vás bude cítit alkohol, tak Vás otočíme ve dveřích a seskok Vám propadne. 4, Plošina není určena pro vyhlídku na 20 minut ale pro seskok, po vstupu na plošinu jste hlídán instruktorem a ten Vám odpočítává dle pokynů, jež ojste obdržel. 5, pokud zákazník dělá před seskokem věci, které ohrožují jeho bezpečnost svým chováním, tak je buď vyveden zpět z plošiny, nebo mu musíme pomoci, tak aby neohrozil svůj život. Zákazníky bez souhlasu nestrkáme, pouze když ohrožují svůj život svým chováním. 6, že jdete pozdě Vám nikdo neřekl, skáčeme od 11.00 a měl jste se dostavit od 10.45 do 11.15. Skákal jste jako 6. v pořadí dne 2.12.2017, což znamená cca v 11:30. Tým Bungee je vždy stejný a stále usměvavý a vtipný.

18. 12. 2017
Lubomír

Profesionální ale zároveň odlehčené prostředí i přístup. Člověk se cítí bezpečně a vzrušení ze skoku pak nic nebrání. Rezervace v pohodě.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 8 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

16. 12. 2017
Lucie

Skvělý zážitek.

Naprosto neprofesionální chování zaměstnance, který vozil lidi nahoru a dolů v kabince. Nikde u hřiště nebylo uvedeno, že se na něj nesmí, po vstupu 2 lidí na hřiště, kteří jen chtěli vyfotit svého příbuzného již dole po skoku, začal Váš zaměstnanec neomaleně řvát, co si to dovolujou, ať okamžitě vypadnou, co tu vůbec lezou. Žádné slušné vyjádření, nic, hned začal řvát, dokonce po nich hodil i karabinu! Trefit je, tak z Vás vysoudí i matku. Tohle, že je chování profesionálů? Smutné. Komunikace v rámci domluvy termínu seskoku tak hrozná. To, co by se dalo odpovědět v jednom e-mailu, mi pán odepisoval 5×. Když jsem psala o datum seskoku, bylo mi odpovězeno jakého seskoku? Odepsala jsem bungee jumping v Ostravě (mail nese název bungeejumping@…). Odpověď: v Ostravě neskáčeme. Po x tém mailu se pán vyjádřil, ale napsal lońské datum. Zážitek je to výbornej, ale tihle lidi to dělají jen kvůli byznysu, chybí jim slušné vychování a vřelá komunikace.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 7 měsíci

Vážení tento email obdržel každý zákazník:
V místě platí tato pravidla: ZÁKAZ VSTUPU na fotbalové hřiště bez vyzvání. V opačném případě budou seskoky přerušeny do sjednání nápravy a z téhož důvodu se může Váš seskok opozdit až o 2 hodiny. .... Místo seskoku je ohrazeno z důvodu bezpečnosti, jelikož může zákazníkovi spadnout bota, zapomenuté mince v kapse, čí případně jiný předmět při manipulaci v kleci. Proto nesmíte vstupovat na hříště bez vyzvání. Pokud neumíte dočíst informační email do konce, chyba není na naší straně. Pokud Vás neinformoval ten, kdo si Vás dovezl jako doprovod, je chyba na straně toho, kdo šel skákat a neinformoval Vás. Až se zákazníci budou chovat jako zákaznici a nebudou porušovat bezpečnostní pravidla, a lézt do prostoru pod klecí, tak na Vás nebudeme muset křičet z výšky 30 metrů, kdy bez dovolení lezete do bezpečnostní zóny. Ono ze 30 metrů na Vás musíme křičet, abyste nás slyšeli. Pokud nám napíšete email: chci si rezervovat seskok ... a to je vše co napíšete, tak na Váš dotaz je tedy logická odpověď jaký seskok? Jelikož skáčeme z mostu do houpačky, z mostu na bungee, z věže na bungee, a na 5 místech ČR z jeřábu. Na to nám odpovíte stručně seskok bungee a nic víc... Kdybyste v 1. emailu napsali? Chci se rezervovat poukaz č. ....., na seskok z jeřábu v Ostravě dne ..... ... tak vám uděláme rezervaci. Pokud v prvním emailu napíšete seskok, v druhém emailu napíšete poukaz na seskok bez čísla poukazu, ve třetím emailu nám teprve napíšete místo seskoku a ve čtvrtém emailu nám napíšete číslo poukazu, tak se nemůžete divit, že dostanete 5 emailů. Ono ve 4 emailech jsme z Vás páčili informace, které jste nám mohla poslat v 1. emailu. Takže chyba je opět na Vaší straně. A k tomu emailu: bungeejumping@.... ... tak takový email vůbec nemáme, takže jste zřejmě nejdřív psali někomu jinému a ten Vám řekl, že Ostravě neskáče. Což je pravda. Příště pište od začátku na náš na email bungyjump@seznam.cz, jež je uveden u akce, o poskytněte nám všechny informace v 1. emailu na náš email uvedený u akce na slevomatu jako každý zákazník, co chce rezervovat poukaz č. xxxxx, do města xxx, na datum xxx. Pak obdržíte rezervaci emailem hned po prvním emailu. S pozdravem Jirka Stolín. Závěrem, žádný zaměstnance na Vás neřval, seřval Vás osobně Jiří Stolín z výšky 30 metrů, tj. člověk odpovídající za bezpečnost akce, kterou jste opakovaně porušovali a i po opakované výzvě jste lezli pod jeřáb, místo toho abyste stáli mimo vyhrazený prostor, jak zbytek veřejnosti. Tým Bungee je vždy stejný a stále usměvavý a vtipný.

15. 12. 2017
Lukáš

Perfektní přístup, skvělý kluci, musím to zkusit znovu. Vážně nej zážitek a kluci co se o nás starali byli vážně perfektní. Díky moc

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 9 měsíci

děkujeme :)

6. 11. 2017
Anna

Absolutní mazec.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 10 měsíci

děkujeme ... jirka stolín

14. 10. 2017
Klára

Vše probíhalo super, i super organizace!

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 11 měsíci

Zážitek je vždy úžasný, pro někoho méně a a pro někoho více. Vždy se snažíme aby ve Vás zanechal něco pozitivního a proto úpřímně děkujeme za pochvalu :)

28. 9. 2017
Nikola

Super adrenalinový zážitek, ochotný personál.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 11 měsíci

Zážitek je vždy úžasný, pro někoho méně a a pro někoho více. Vždy se snažíme aby ve Vás zanechal něco pozitivního a proto úpřímně děkujeme za pochvalu :)

28. 9. 2017
Vera

Super zážitek

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 11 měsíci

:)

18. 9. 2017
Michaela

Perfektní :)

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

děkujeme ... jirka stolín

4. 7. 2017
Hana
30. 6. 2017
Ondřej

Parada super zazitek. Navic jeste skvely darek. Palec hore

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

děkujeme ... jirka stolín

Hodnocená nabídka: Bungee jumping z obrovské výšky
29. 6. 2017
Karla

Na samotný seskok.jsem setím velmi těšila. Opravdu zážitek, doporučuji bungee jumping.

Nelíbilo se mi jednání pana Stolina. Musím říct, že takového člověka jsem ještě.nepotkala. Absolutně nic ho nezajímá, pokud se na seskok nemůžete dostavit z vvážných důvodů (nemoc, autonehoda) není ochotný nabídnout náhradní termín. Slova, která řekl jedné paní byla, ze pokud si zaplati polovinu zaplacené ceny, pak je.možné seskok naplánovat na jindy.
Nelíbilo se mi opravdu jeho chování, každému týká a lidi jsou mu úplně ukradení.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

Vážená paní, na webu: http://xtreme-sports.cz/bungee-jumping-podminky2.html je jasně a čítelně uvedeno: Zakoupený poukaz je nutné včas zarezervovat pro seskok v příslušném městě, pro které byl zakoupen. Přerezervace na jiný termín je možná nejpozději 30 dní před akcí. U přerezervace na jiný termín ze 120 metrů v období méně než 30 dní před akcí je účtován poplatek Kč 2.000,--. U přerezervace na jiný termín ze 60 metrů v období méně než 30 dní před akcí je účtován poplatek Kč 1.200,-- . Na akci je objednán jeřáb pro objednaý počet osob. Pokud se někdo nedostaví, jeřáb stejně zaplatit musíme. I v potvrzené rezervaci je jasně uvedeno: Na každou hodinu je rezervován stanovený počet skokanů. V případě pozdního příjezdu není možné Váš seskok realizovat. Jeřáb je objednán na stanovený počet skokanů a v případě pozdního příjezdu je váš seskok přesunut na konec za posledního skokana a v případě, že se vejdete do časového limitu na kdy je objednán jeřáb, bude váš seskok ještě realizován. V opačném případě si provozovatel dovoluje účtovat částku Kč 2.500,-- / seskok jako příplatek k Vašemu seskoku v případě pozdního příjezdu na dodatečnou úhradu nákladů spojenou s prodloužením pronájmu jeřábu. ... je nám líto, že nechcete respektovat pro rezervaci. Příště si nekupujte zvýhodněný poukaz a zaplaťe si seskok na místě za Kč 2.500,--. Pokud nebudete moci dorazit, nic vám nepropadne, platíte totiž až na místě.

26. 6. 2017
Davidmatlas

Nebyl volný termín, takže bohužel se musi čekat až do 10.9. Vědět to, že uz 25.6 mají dávno obsazené, tak to nekupuji.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

Vážený pane, na našem webu http://xtreme-sports.cz/bungee-jumping-podminky2.html - Zakoupené poukazy rezervujte pro daný seskok v daném městě co nejdříve po zakoupení. Nezaručujeme dostupnost seskoku ve Vámi požadovaný čas a požadovaný den, při pozdní rezervaci. Pokud si např. koupíte poukaz na most Hačka u Chomutova, je nutné dělat rezervaci min. 7 dní až 3 týdny dopředu. Pokud něco kupujete na poslední chvílí a spoléháte na volné místo, tak chyba není na naší straně.

22. 6. 2017
Lukáš

Ikdyž to šlo jako na výrobní lince ve fabrice, tak si organizátor zachoval profi přístup. Vše bez problému a zážitek do konce života

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

Vážený pane, jsme rádi že se Vám Váš seskok líbil ..... dokonce jste mne trošičku pobavil ... každá práce je vlastně taková výrobní linka. Pekař peče jedno pečivo za druhým, my posíláme lidi z jeřábu jednoho za druhým :)

12. 6. 2017
Martin

Profesionální přístup celého týmu. Naprosto skvělý zážitek všem doporučuji, určitě to nebyla náše poslední bungee akce! :-)

Počasí. :-(

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

Děkujemeee ... vždy se snažíme udělat vše proto abyste byli spokojeni :) Jen to počasí na poslední seskoky nevyšlo .. přečkali jsme slejvák a nárazový vítr 56 km / h a odskočili i posledni dva skokany po dešti s 20 minutovým zpožděním, kdy jsme dali přednost bezpečnosti :)

6. 6. 2017
Alžběta

seskok splnil očekávání

v daném počtu lidí nebyl čas pomalu ani na fotku, organizátoři strašně chvátali.. menší počet lidí nebo více času by bylo fajn.
fotky které přišly na CD jsou kvalitně ok, ale téměř na nich nejsme, fotograf fotil spíše okolí ..

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

Vážení, za hodinu může skákat 20 osob. My jsme čas upravili na 15 osob za hodinu. Od zaregistrování až po Váš seskok uběhne čas 15 - 30 minut. V kleci pak stoupáte nahoru cca 1,5 minuty. Seskok se spuštěním pak trvá cca 1 - 1,5 minuty. Na všech fotkách které jsme Vám zaslali jste zachycen při pádu a houpání, odebrání na zemi. Jste na středu fotografie. Ono když skáčete z 60 metrů nebo ze 120 metrů, nemůžete očekávat že budeme fotit celou postavu z detailu, to byste pak na fotografii nebyl zachycen při seskoku. To byste si pak stěžoval, že fotka je statická a není na ni zachycen seskok. Některé fotky máte z detailu a některé zase z dálky. Na fotografování Vašim fotoaparátem jste měl čas cca 15 minut až 30 minut. Pokud chcete příště vyhradit danou hodinu jen pro sebe, je nutné uhradit poplatek Kč 30.000,-- + DPH 15% pro seskok. Celou hodinu pak budete mít jen pro sebe. Je nám líto, že jste byl zklamán tím, že o seskok z jeřábu mělo zájem více osob a že jste v časovém úseku 15 až 30 minut nestačil udělat pár fotek z Vašeho seskoku.

21. 3. 2017
Adacerf

Přístup

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

Děkujeme a budeme se těšit při dalším seskoku :)

9. 3. 2017
DŽéjn

– super zážitek na Silvestra, dobrá organizace, skákat se dá opravdu i v zimě ;-)

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před rokem

Děkujeme a budeme se těšit při dalším seskoku :)

29. 1. 2017
Terka

organizace
rychlá komunikace
místo
cena

příliš krátké
čekala jsem doskok skoro až k zemi, ale byla tam ještě hodně velká rezerva, takže mě to zklamalo.
ze slíbených 60m to pak udělalo nějakých 30

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Vazena pani, volny pad z 60 metru trva 12 metru. Pak se na nejakych 48 metru natahuje bungee lano + cca 3 metry je vase vyska a smyce. Tzn. Pokud budete vazit 80 kg budete koncit nad zemi 9 metru. Pokud vsak vazite 50 kg, natahnete bungee lano o 12 metru mene a koncite nad zemi cca 21 metru. Kdyz mame vahovou kategorie od 40 do 160 kg, tak pouzivame 3 lana. Od 40 kg Do 80 kg, od 81 kg do 120 kg a od 121 kg do 160 kg. Nemuzeme vlastnit 80 bungee lan abychom uspokojili kazde 1 kg vahoveho navyseni. Pokud tedy chcete koncit 9 metru nad zemi, musite vazit 80 kg nebo 120 kg nebo 160 kg. Jeste se zeptam, jak jste odhadla 30 metru?.... :)

19. 1. 2017
Petr

Všechno bylo super :)

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Děkujeme a budeme se těšit při dalším seskoku :)

11. 1. 2017
Adéla

Super organizace, skvělý bungee team

Nemám výhrady

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Děkujeme a budeme se těšit při dalším seskoku :)

1. 1. 2017
Nikola

Bylo to super, byly jsme opravdu nadšené.
Výhled na krásnou krajinu, těsně vedle mamutího můstku, úžasní lidičky !!!
Moc se těšíme i na video přímo ze skoku.
Myslím, že kdo se občas něčeho bojí a skočí si, bude mít strach pod kontrolou trošku víc.
A dostala jsem i luxusní svařáček ;-)
Děkujeme a těšíme se na Prahu, půjdeme skočit ještě jednou, z mostu

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Dekujeme ... zrejme dobry oddil :)

28. 12. 2016
Sandra Alexandra

Naprosto skvělý, ochotný a usměvavý personál. Bezpečnost na prvním místě na 110%.
Brzy snad dáme 60m a jedině a nimi

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Velice si Vážíme Vaší pochvaly a vždy se snažíme udělat něco navíc :) Děkujeme a třeba po 60 metrech se uvidíme v Brně na 120 metrech :)

26. 12. 2016
Hana

Díky za zážitek na cely život! 😁 všichni skveli, dobre jsme se pobavily 😊 tak stastne a vesele a třeba někdy navidenou v Ostravě 😍

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Velice si Vážíme Vaší pochvaly a vždy se snažíme udělat něco navíc :) Děkujeme

24. 12. 2016
Karel

Super akce:-)

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Děkujeme a budeme se těšit zas někdy příště :)

15. 12. 2016
Jana

úžasný zážitek, příjemní instruktoři

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

Zážitek je vždy úžasný, pro někoho méně a a pro někoho více. Vždy se snažíme aby ve Vás zanechal něco pozitivního a proto úpřímně děkujeme za pochvalu :)

8. 12. 2016
Julie
Hodnocená nabídka: Bungee jumping z obrovské výšky
25. 11. 2016
Tomas

obdarovanemu se to libilo, doporucuji

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

tak to sme rádi a kdy bude skákat dárce ? :)

23. 11. 2016
Helena
Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 2 roky

to jsme rádi ... tak zas příště :)

22. 11. 2016
Martin

Nádherný zážitek, doporučuji všem. Organizace ok.

Vyjádření partnera
Jiří Stolín, Xtreme Sports Před 11 měsíci

Zážitek je vždy úžasný, pro někoho méně a a pro někoho více. Vždy se snažíme aby ve Vás zanechal něco pozitivního a proto úpřímně děkujeme za pochvalu :)

23. 10. 2016