Hotel Max

Ostrava, Nádražní 186

„Vše bylo moc dobré . Stůl byl pěkně připraven.“ — Petr, Před 2 roky

„Vše bylo moc dobré . Stůl byl pěkně připraven.“ — Petr, Před 2 roky

O nás

Hotel Max Šimek se nachází v těsné blízkosti železniční stanice Ostrava – hlavní nádraží nedaleko centra města. Hotel disponuje útulnými jednolůžkovými až třílůžkovými pokoji, které navozují příjemnou domácí atmosféru. Součástí hotelu je originální restaurace s odděleným salónkem, vhodná pro uspořádání soukromých a firemních akcí.

Hotel Max
Nádražní 186, Ostrava

Restaurace Max

Nádražní 186, Ostrava

Dnes otevřeno 10:00–22:00
Zobrazit na mapě
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Internet zdarma
Oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky
Domácí mazlíčci vítáni
Mapa poboček

Hodnocení podniku

Rostislav

SNAD JENOM DOMLUVA A PŘÍLOHA BY BYLA BEZ PŘIPOMÍNEK

MASO BYLO TVRDÉ A HOUŽEVNATÉ PŘESTO, ŽE JSEM OBJEDNAL MEDIUM/RAR. PODLE NÍŽE UVEDENÉHO POIPISU Filet mignon TO V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEMOHLA BÝT SVÍČKOVÁ., NEBO JI KUCHAŘ ÚPLNĚ ZNEHODNOZIL PŘÍPRAVOU, PROTOŽE NA PŘIPOMÍNKU A POCHYBNOSTI VZKÁZAL PO OBSLUZE , ŽE TO SVÍČKOVÁ JE. POKUD SI TAKTO CHTĚLI ZVĚTŠIT KLIENTELU, BYLA TO ZBYTEČNÁ AKCE.TAM NA JÍDLO NIKDO Z NÁS UŽ NEPŮJDE.
Filet mignon nebo také Filet de Boeuf je malý steak z konce svíčkové. Maso je velice jemné a křehké. Obvykle se steaky podávají jako středně či krvavě propečené. Obecně se jedná spíše o vepřové maso než maso hovězí, ale není to pravidlem. Je považován za „krále steaků“, protože se Vám bude rozplývat na jazyku. Ke konzumaci Filet mignon Vám bohatě postačí jen vidlička.
Více zde: http://www.bifteky.cz/products/fillet-mignon/

Petr

Vše bylo moc dobré . Stůl byl pěkně připraven.

Veronika

Jídlo bylo výborné.

Podnik je pěkný jen zvenku.

Hodnocení podniku Hotel Max

Hodnocení podniku Hotel Max

4,1/5 (124 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Rostislav

SNAD JENOM DOMLUVA A PŘÍLOHA BY BYLA BEZ PŘIPOMÍNEK

MASO BYLO TVRDÉ A HOUŽEVNATÉ PŘESTO, ŽE JSEM OBJEDNAL MEDIUM/RAR. PODLE NÍŽE UVEDENÉHO POIPISU Filet mignon TO V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEMOHLA BÝT SVÍČKOVÁ., NEBO JI KUCHAŘ ÚPLNĚ ZNEHODNOZIL PŘÍPRAVOU, PROTOŽE NA PŘIPOMÍNKU A POCHYBNOSTI VZKÁZAL PO OBSLUZE , ŽE TO SVÍČKOVÁ JE. POKUD SI TAKTO CHTĚLI ZVĚTŠIT KLIENTELU, BYLA TO ZBYTEČNÁ AKCE.TAM NA JÍDLO NIKDO Z NÁS UŽ NEPŮJDE.
Filet mignon nebo také Filet de Boeuf je malý steak z konce svíčkové. Maso je velice jemné a křehké. Obvykle se steaky podávají jako středně či krvavě propečené. Obecně se jedná spíše o vepřové maso než maso hovězí, ale není to pravidlem. Je považován za „krále steaků“, protože se Vám bude rozplývat na jazyku. Ke konzumaci Filet mignon Vám bohatě postačí jen vidlička.
Více zde: http://www.bifteky.cz/products/fillet-mignon/

4. 4. 2016
Petr

Vše bylo moc dobré . Stůl byl pěkně připraven.

21. 3. 2016
Veronika

Jídlo bylo výborné.

Podnik je pěkný jen zvenku.

2. 2. 2016
Michaela

Milá obsluha, krásně servírovaná kachna a výborně připravená! Kuchaři se moooc povedla.

Na hotelu a restauraci by se dalo mnoho zlepšit.

1. 2. 2016
Veronika

Výborná obsluha i jídlo, naprostá spokojenost, ve všem vyšli vstříc

27. 1. 2016
Pavel

Obsluha OK, Jídlo OK až na knedlíky, Prostředí Ok až na záchody

25. 1. 2016
Vojtěch

Bylo to skvělé nebylo tomu co vytknout.

24. 1. 2016
Honza

Jídlo prostředí nekuřácké prostory :)

Servirka podávála jídlo se sarkastickými naražkami a pohledy vyloženě „co mě jako otravujete“

24. 1. 2016
Silvie

Masa bylo hodně, bylo měkké a chutné:)
Byly 2 druhy knedlíků – mi a dceři chutnaly ty špekové a příteli zase ty bavorské.

Jelikož jsme na akci přišli ve třech, tak mohlo být více knedlíků.

20. 1. 2016
Jiří

Výborně připravená kachnička se vším všudy. Byla to bašta. Příjemné posezení. Rádi to časem zopakujeme.

Poněkud roztěkaná obsluha. Chtěli jsme si objednat nejdříve polévku, ale než jsme stačili přání vyslovit měli jsme na stole kachničku.

20. 1. 2016
Stanislavwaszek

obsluha skvělá, jídlo jakbysmet, doporučuji všem

18. 1. 2016
Kateřina

Jídlo vynikající !!!!! Kachna se úplně rozpadala, šťavnatá. Byli jsme již potřetí a určitě zase dorazíme.

Škoda, že rezervace je až od 15hodin, myslím, že na to jak je restaurace málo vytížená by to šlo i dříve, hlavně o víkendech. Servírka byla zvláštní, ale my si to stejně užili.

13. 1. 2016
Danuška

Spokojenost s jídlem i obsluhou

Toalety byl cítit odpad

11. 1. 2016
Štěpánka

Jídlo bylo moc dobré. Doporučuji ostatním.

9. 1. 2016
John

Příjemná obsluha, i když na nás 2× zapomněli.

Nekuřácká restaurace, ale z vedlejší pivnice smrad kuřáků.
Karlovarské knedlíky tvrdé a suché, oba druhy zelí se zvláštní příchutí. Nedokážu popsat, co v něm bylo, ale jen jsem ochutnal. Jedl jsem jen maso.
Kachnička bez chyby, propečená, nevysušená, naporcovaná.

19. 12. 2015
Pavla

že Nám zbytek ochotně zabalili

8. 12. 2015
Jirka

Při problému, operativnost šéfové paní Beáty Snídalové .

4. 12. 2015
Libor

pěkná porce, pěkné prostředí, nekuřácké místo. Příjemná obsluha, není co vytknout. Pokud bude nějaká vhodná akce, zase přijdu..... děkuji

bez připomínek…

30. 11. 2015
R

bylo to supééééér!!

22. 11. 2015
Zuzana

Kachna výborá, zelí skvělé a ještě k tomu příjemné prostředí..

Už jsme jedli i mnohem lepší knedlíky.

22. 11. 2015