Jedná se o restauraci, takže nejdůležitější je jídlo, ostatní tu má v hodnocení moc velkou váhu. Výsledek by tak za mě byl 2,7, ale abych toho dosáhl, tak bych nepravdivě hodnotil ostatní položky, takže neodpovídající 3,5. Obsluha byla hezká, velmi ochotná, do profesionality jí trochu scházely znalosti. Klady u jídla a pití (s výhradami): boršč – plný masa a zelí, dobře dochucený, jen vývar byl velmi slabý, vodový. K němu byly dvě výborné teplé, vláčné, česnekové bulky a zakysanka. Velmi dobré gruzínské červené (bílé neměli), jen velmi teplé, ale s kostkou ledu jsem si na něm i pochutnal.
Zápory: Začalo to tím, že nám dali lístek s menu na umačkaném ušmudlaném papíře a min. třetina položek k výběru dle voucheru byla vyškrtaná. Pro zákaznickou péči Slevomatu – porušení podmínek voucheru.
Druhá polévka špenátová s houbami (velmi slabá chuť hub). Nevím jestli měla být studená (na menu to nebylo), ale pojem vlahá by vyjadřoval moc tepou polévku proti skutečnosti. Konzistence dobrá, ale naprosto nedochucená. Velmi plochá chuť. Ač solím poměrně málo, tak jsem dosoloval, ale ani to nějak výrazně chuť nezvedlo. Jako druhé jídlo jsme si oba dali pstruha. Mnou vybrané přílohy byly obě proškrtané, tak jsem si dal opečené brambory – klínky, ale dodatečná informace nebyly, jen je ještě nevyškrtli. Tak nakonec jsem si dal hranolky. Ty docela šly a měli k nim velmi dobrou tatarku. Pstruh. Horšího jsem nikdy nejedl. Naprosto neochucený, zřejmě vařený bez koření a soli na vodě a páře, uvnitř 2 – 3 vyvařená půlkolečka citronu. Ve vodě ještě pak i „plaval“ na talíři. K tomu pak ještě byl rukolový salát s rajčátky – suroviny v pořádku, opláchnuté, jen zase naprosto nijak neochucené.