Špičková obsluha, která ale nezachrání špatné jídlo. Návštěvu doporučuji jen za předpokladu, že vaří český kuchař.
Byli jsme na pobytu a jídlo bylo 2 dny vanikající. Ale po 2 dnech se změnilo obsazení v kuchyni a katastrofa. Český kuchař vařil velmi chutně, ale potom nastoupili filipínci a opravdu katastrofa.
Červené zelí bylo vařené, ale bílé zelí nandané jako příloha studené, sterilované – nevařené! Kachna byla spálená a přelitá nějakou pálivou omáčkou, jako u asijských spoluobčanů. Na talíři plaval olej, který byl cítit paprikou a posypáno hustě petrželkou. Velmi špatné…
Jak můžete svěřit staročeskou kuchyni cizincům, kteří nemají ani potuchu o tom, jak to má vlastně chutnat.
Velmi se nám líbilo nejen samotné jídlo, které bylo opravdu vynikající a také jej byla velká porce, ale i samotná lokace hned vedle Prachovských skal, které jsme před obědem navštívili. Prostředí hotelu je velmi příjemné – vše je udržované a hezky upravené. Rád bych vyzdvihl velmi příjemnou a profesionální obsluhu. Doporučuji pohár “Oříškové pokušení”, který jsme si museli dát ve dvou, jelikož jsme byli po kachně a paštice opravdu sytí.
Doporučuji navštívit – kvalitní a chutné jídlo, hezké prostředí, příjemná obsluha a přírodní skvosty na dosah!