S přítelem jsme po dlouhém rozjímání vybrali ochutnávku předkrmů, takže máme co hodnotit!
Já byla nejvíc nadšená z cibulového bhajee, které trochu připomíná bramborák z cibule, pro což mě právě tak nadchlo a pro což právě přítelovi naopak nesedlo. Ten byl nejvíc nadšený z kuřecí tikky, kterou zvažoval i na hlavní chod. Na mě naopak trochu sušší, ale to jsou kuřecí prsíčka vždycky. Zeleninová samosa byla hodně zeleninová, trošku jako by zapomněli kuchaři na koření, ale své milovníky si jistě také najde. My to nebyli. Zato masová samosa, ola lá! Křupavoučká, šťavňaťoučká, týden bych mohla jíst jenom to, zvláště, když je masíčko ještě doplněno špetkou zeleninky. Famóza! A šiš kebab byl výborně šťavnatý a pikantní, to se i vyplatilo smočit do té omáčky.
Zeleninová samosa byla celkem zklamáním.
Omáčky byly dobré, ale takřka zbytečné, svou lehkostí naprosto potlačovaly jinak výborné chutě jídel. Vlastně se hodily jen k tomu naanu, který byl plochý nejen vzhledem, ale i chutí.
Za sebe bych řekla, že na mě trochu drahá kuchyně, nebýt slevy na voucher a kreditů z pokladu, asi bych nad tím ani nepřemýšlela, ALE! Co jsme stačili okouknout, polední meníčka vypadají setsakra dobře a odpovídají cenám i průměrné české hospodě (a vegetariáni dokonce i ušetří).