Díky, že jsem: Obdarujte rodiče, babičku či dědu knihou, kterou sami vytvoříte

Díky, že jsem: Obdarujte rodiče, babičku či dědu knihou, kterou sami vytvoříte

Kristýna Kohoutová 27. 10. 2019

Jistě, největší dárek pro vaše blízké jste samozřejmě vy sami, přesto je ale fajn je čas od času obdarovat i něčím jiným. Ponožky moc parádu neudělají, šálu jste koupili minulý rok, letos to chce něco originálního. Co takhle zkusit knížku, jejímž autorem budete vy?

Nebojte, kniha je předvyplněná, ale dopíšete do ní všechny vaše zážitky, vzpomínky a poděkování, zkrátka co vás napadne. Vy se kreativně vybijete a zaručujeme, že rodiče i prarodiče budou patřičně dojatí!

V nabídce je knížka pro maminku, tatínka, oba rodiče a pro prarodiče. Co takhle potěšit každého z nich?

V jakém duchu se kniha ponese, to už je jen na vás – můžete ji vyplnit s humorem, nebo naopak citlivě a vážně, podle toho, jaký je váš rodič či prarodič a co se mu bude víc líbit. Když budete chtít, na některé stránky dokonce můžete vlepit pár fotek. Kniha je vyrobena z příjemného, kvalitního papíru, na přední straně je navíc barevná ražba, která vypadá opravdu hezky.

Já jsem vyplnila knihu pro mamku i pro babičku – poděkování si navzájem často říkáme i naživo, ale jistě neuškodí, když to holky budou mít na papíře, aby se mohly dojímat, i když zrovna nebudeme spolu. Mámě děkuju za to, jak je obětavá, vždycky mi pomůže a je skvělá zdravotní sestřička, babičce za to, že za ní můžu kdykoliv přijít s čímkoliv mě napadne, že mi vymýšlela krásné pohádky a že mi předává svou moudrost. Už se moc těším, až si knížky přečtou! 

Jak se vám článek líbil?

Kristýna Kohoutová

„Ráda píšu a ráda piju víno…“ Tak tady můj medailonek začínal, když jsem ještě něco vydržela. Teď jsem nucená ho aktualizovat na: Ráda píšu a ráda si jednou za týden cucnu decky vína. Baví mě taky zpěv, cestování, knížky (jednoho dne dopíšu tu svoji) a slepice. Žiju v Praze, ale krev mám pořád jihočeskou, a tak se domů, do Budějc, ráda vracím. Víc mě najdete na @kristynakohout

Zaujal vás článek? Tohle se vám bude líbit!

Nahoru