Tomáši, strašně Vám fandím! přivézt tak skvělý jídlo a za takovou cenu a dostat ho tak rychle k tolika lidem… těším se – 3 kupony už mám na cestě :o) pěkný večer!
Markytko maso sám nakupuji přímo v Jižní Americe ve velkém množství. Teď je třeba cena masa tak vysoko, že za tuto cenu už nejsem schopen takové maso ani koupit. Na cenu masa má vliv i jeho trvanlivost, kde před jejím koncem jde cena dolů. Jak tady již bylo napsáno, podobné maso můžete koupit třeba na toppotraviny.cz Ceny tam jsou na úrovni od 570 do 820 za kg. Navíc si nemůžete koupit maso na dba steaky, ale celé veliké balení.
Zdeňku cena doplatku je samozřejmě 378 kč/kg. Nebylo by fér zákazníka nalákat a pak mu dát za doplatek tu cenu bez slevy, ne :-)
Nechápu myšlenkové pochody těch 1840 lidí,co už tento voucher koupili..Vždyť jinde se dá sehnat to samé za stejné peníze a bez „akce“:))
Ne pravidelně opakovat akci nedokážu. Už jenom proto, že cena hovězího
se neustále mění a teď zrovna je v Jižní Americe hodně vysoko a tudíž
by cena nemohla být tak zajímavá. Rádi bychom jí zopakovali, ale
o pravidelnosti se nedá hovořit. Asi počkáme na grilovací sezónu. Takže
několikrát do roka ano, ..... ale třeba jednou za měsíc, rozhodně ne.
Platnost kupónu je měsíc. Můžeš koupit více kupónů a pak vyzvednout
část masa na začátku… a pak třeba ke konci platnosti. Tak si pochutnáš
dvakrát, protože doma by ti v lednici 14 dní nevydželo :-) Dobrej
nápad, ne:-)
Když koupím jako dárek, jak bude vypadat slevovy kupon? je na tvrdem papíru? a postovne nebo neco takoveho platit nebudu?
to Ondřej: pozor na platnost voucheru, pokud vás není víc a nejíte
každý den steaky a máte malý mrazák :-)
to Tomáš: děkuji za info a za krásně zodpovězené dotazy
je to jen jednorázová akce, nebo se bude pravidelně/nepravidelně
opakovat?
zatím jsem vzal 6 ks, tak jestli nemám přikoupit
Jaká bude cena doplatku masa? 378Kč/kg nebo 650Kč/kg?
Market nic nebude třeba objednat! Přijdeš v termínu platnosti do řeznictví a maso bude. Vzal bych 2 vouchery. Dobrou chuť.
Mám dopředu maso k vyzvednutí objednat? pokud budu chtít 3 250–300g kousk,lze objednat 1 vouche a doplatit( také se slevou) nebo raděj objednat vouchery 2? děkuji
Diky moc a at se dari v podnikani
Sůl a pepř až pak. Pánev by měla být litinová, aby se příliš
neochladila po poležení masa. Omáčka na salát z Dijonské hořčiče,
oleje a balzamikového octa. Naše triky jsou zde:
http://www.selavita.cz/o-spolecnosti/triky/
Dekuji moc za recept, vybaveni je tam snad OK ;) Zalezi jeste i na panvi ne? … Na maso sul a pepr, pred nebo potom? Predpokladam vino spise franzouzske a z domova :) Sakrys objednam jeste jedu davku radeji …
Do Itálie na lyžovačku? Jestli ano, tak bude záležet na vybavení kuchyně. Je potřeba na pánvičce dosáhnout vysoké teploty. Jinak toto maso nepotřebuje žádné omáčky. Je šťavnaté a stačí nakonec posolit hrubou mořskou solí a dle chuti opepřit čerstvě nadrceným pepřem. Nicméně teplota na pánvi je zásadní. V případě pochybností, nedávej na pánev více steaků. Ty jí ochladí. Ideální příloha je salát a samozřejmě červéné víno. Myslím, že v Itálii se nějaké najde:-)
Diky, povezu to do Italie ;) Nejaky recept primo od znalce Tomasi? Jednoduche?
Myslím Michale, že huvidíš … :-) Většinou mi kamarádi řeknou, že lepší steak ještě něměli:) Dobrou chuť!
Dle prispevku Tomase se zda, ze asi malinko vi o tom o cem se tu toci, maso objednano, huvidime ..
Děkuji za pochvalu. I v Olomouci bych akci rád udělal.
Cena je samozřejmě stlačena na minimum a tak je to v Praze výhodné. Do
Olomouce by nám přibyly náklady na logistiku, ale i tak doufám, že ve
velmi blízké budoucnosti se něco takového podaří.
Chválím Tomáše za velmi kvalitní odpovědi, už se těším na nějakou podobnou akci v Olomouci:)
Řeznictví je na Tylově náměstí asi 80m od výstupu z metra stanice I.P.Pavlova.
Kde si to maso tedy můžu vyzvednout ? na I.P.Pavlova nebo na Tylově náměstí?
Dobrý večer Evo, to bude vpořádku. Řezník uřízně dva steaky dle přání a rozdíl doplatítě:-) Počítáme s tím. Dobrou chuť, Tomáš
Dobry den,
zakupila som si 1 voucher a chcela by som nanho kupit dva 300g steaky, je 100g
navyse este vramci maleho rozdielu ktory sa da dokupit (predsa len je to 20%
z celkovej hmotnosti, tak sa radsej pytam…)? Dakujem :)
Také zdravím Jitku, o dobrých věcech k jídlu velmi rád informuji. To je radost:-)
Dobrý večer Lucie, Váš myšlenkový pochod je sice zcela správný, nicméně neplatí u hovězího masa.:-) Maso, které dodáme do řeznictví má za sebou samozřejmě cestu lodí a jestli si ho vyzvednete o týden dřív nebo později, na jeho chuti zcela vůbec nepoznáte. Do té doby bude totiž zabaleno ve zvláštní atmosféře a skladováno při teplotě kolem 0°C a v zásadě bude pokračovat proces zrání. Gurmáni dokonce preferují hovězí maso velmi staré, protože zde platí to samé jako u vína. Čím starší, tím lepší. Nesmí se to samozřejmě přehnat, má své datum spotřeby! Ale i tady u nás jisté restaurace preferují maso starší, protože šéfkuchaři vědí, že bude měkčí. Takže se zcela čistým svědomím Vám říkám, můžete nakoupit vouchery jako Vánoční dárky a maso vyzvednout klidně po Vánocích. Bude možná ještě lepší než před nimi, ale typnul bych si, že dva týdny byste skutečně nepoznala. Jinak na doplnění u nás neexistuje žádná kultura hovězího masa. Sníme asi 11kg na hlavu ročně oproti 50kg v Uruguaji a 70kg na hlavu v Argentině. Lidé tedy zcela oprávněně nevědí, že hovězí maso by nemělo být „čerstvé“, ale „vyzrálé“. Čerstvé je tvrdé, vyzrálé je měkké. Pro Vaší představu, před dvěma měsíci nám na veletrhu v Paříži vyprávěl jeden ředitel velkého argentinského masokombinátu, že nejlepší hovězí je po šesti měsících, pak se dá krájet lžičkou. Takže na závěr ještě jednou, jeden týden sem, jeden tam, je to skutečně jedno.
Omlouvám se, že i já musim obtěžovat dotazem: chápu to správně z toho, co jste, Tomáši, už napsal, že bude všechno maso, které do řeznictví dodáte, jednoho stáří, tzn. že je lepší si ho jít koupit dřív, nečekat až na leden? Jen zvažuju, jestli vouchery nakoupit jako vánoční dárky, anebo se radši vyprdnout na nějaká překvápka a pošušňat si už předvánočně, dokud je čerstvo :) díky
Škoda, též bych zašla, mám to ale 300 kiláků. Zdravím Tomáše, který trpělivě odpovídá na některé dotazy neználků.
To: Anie, právě jsem nechal zavést do řeznictví paletu se 700 kg.
Nemusíte se obávat zásoby jsou. Až dojde, dovezem další. Dobrou chuť,
Tomáš
To: Lendik, zcela souhlasím, kvalitních surovin se dá koupit v naších
distribučních síti velmi málo. O hovězím mase to platí dvojnásob.
Dobrou chuť, Tomáš
Takovych akci by klidne mohlo byt vic, klidne kazdy tyden. Myslim jidlo ve forme kvalitnich surovin, ne jenom restaurace. Co treba ryby, syry atd?
Je uvedene ze k dispozici je 8000 voucheru, to znamena ze tech 500kg urcite budou mit ;-) Ja furt premyslim zda si nekoupit jeste jeden…
Koukám na datum, do 10.1.2011 vyčerpat, koupeno je přes 1000 voucherů… budou mít zásoby? je to 500 kg…
Dobrý den Lucie,
tři střední steaky je 1kg (330g na jeden). Je ale velmi reálné si dopřát
500g. Je to sice hodně, ale sníst se to dá jednoduše:-)
Dobrý den,
kolik by asi tak stálo maso na 3 střední steaky? děkuji
Proč to nenabízíte taky v Ostravě? ;o)
Honzo akce pravděpodobně v Brně bude v následujících několika dnech.
Anita: jenže teď se tu nenabízí steak z vegetariána, ale z hovězího.
Já tuhle akci chci v Brně :(
Dont eat meat, vegeterian is best.
Jen pridam svuj poznatek o kvalite masa.. V argentine jsem neklikrate byl a mistni steak a steak u nas, to je opravdu nebe a dudy.. A jak je napsano vyse, zvirata maji opravdu neomezene moznosti pohybu a pastvy..
(To :mohaha) nebudu nikterak vyvracet tento názor. Ale v Uruguaji jsme často, země je to cca dvakrát větší než naše a je tam pouze 3 mil. obyvatel a jedno velké město. Zvířata žijí celý svůj život zcela volně obrovských na pampách, kde se pasou. Řekl bych, že zcela oprávněně si mohu myslet, že se mají lépe než zvířata ustájená. Nejsou dokrmovaná žádnými růstovými hormony, anabolickými steroidy nebo krmivem živočišného původu. Vývoz masa je podstatnou částí ekonomiky země. Jatka a proces zpracování je dokonale moderní a neuvěřitelně čistý. Jedná se skutečně o biochov a dokonalé zpracování masa s mnohaletou tradicí. Takže konzumujete skutečně čistý výrobek a velmi plnohodnotnou bílkovinu, která nepřišla do styku s ničím špatným. Určitě je vše na hony vzdáleno velkokapacitní produkci kuřecího.
Dobrý den, už jsem sice objednal, ale posléze mne zaujmula malá ikonka
‚koupit jako dárek‘ . Zajímalo by mne, čím se toto liší od
normálního nákupu přes tlačítko ‚koupit‘ ?
děkuji, D.
(a mimochodem, uživatel moohaha je asi gurmán, že se tak vyzná :D kdyby toto
nebylo forum ohledně dotazů na slevomat, ptal bych se ho, copak ví
o ekologii v latinské americe a co potom považuje za etickou
‚chuťárnu‘ ? nejspíš bigmaca )
Kdo kritizuje tohle maso, neví o čem mluví, s českým hovězím co
běžně koupíte se to nedá vůbec srovnávat.
Pokud se pokusíte připravit steak s české roštěné, výsledek bude
nepoživatelná podrážka.
Zatímco steak z jjihoamerické roštěné bude lepší než český ze
svíčkové.
Jak už tu Tomáš píše, je to způsobeno speciálními masnými plemeny a
procesem zrání masa 4 týdny při teplotě okolo bodu mrazu.
Proti gustu žádný dišputát, ale mně osobně přijde ujetý konzumovat maso, co putovalo přes půlku světa, navíc jihoamerické velkochovy jsou pěkná ekologická i etická nechuťárna.
Dobrý den Kláro, samozřejmě počítáme, že lidé si budou chtít dopřát skvělý steak i o svátcích. Máme dostatečné zásoby a řeznictví pana Moravce bude zásobeno dostatečným množstvím zboží, protože disponující velkým chladícím boxem. Na alternativu svátečního náporu jsme připravení a každý si své masíčko vyzvedne:-) Dobrou chuť, Tomáš
(To: Podemlejnek), V žádném případě se maso nevozí zmrazené. Je čerstvé, chlazené! Po porážce se naporcuje a ošetří speciální atmosférou, která napomáhá při procesu zrání masa. Maso je vakuově baleno a zraje v kontejneru na lodi při přesné teplotě –1,4°C. Při této teplotě ještě nezamrzne, protože obsahuje soli a minerály, která snižují bod mrazu. Když přijede maso k nám do skladu je akorát krásně vyzrálé a vhodné pro konzumaci. Mražené maso se také samozřejmě prodává, ale to bychom ho nabízeli, jako mražené a tak i museli prodávat.
Dobrý den, chci se zeptat pokud si pro maso půjdu například 30.či 31.prosince, můžete mi zaručit že ho opravdu seženu, že se nemůže stát že ho například nebudete vůbec mít(např.pro velký zájem před silvestrem)? Děkuji za info a přeji krásný den
Měl bych dotaz ohledně kreditů? Za nové objednávky již nejsou
přidělovány?
Díky za odpověď.
Mám prosím dotaz. Nevozí se maso z Uruguaye již zmrazené?
Děkuji Podemlejnek
Ahoj Matouši, s hovězím masem je to stejná věda jako třeba s vínem. Musí být splněno mnoho základních předpokladů, aby byl výsledek dokonalý. Plemeno na maso, mladý býk, strava, podmínky (teplo, rozsáhlé pastviny). V Uruguaji je 3 mil. obyvatel a 10 mil. kusů hovězího dobytka. Všude kam se podíváš, jsou nekonečné pastviny. Poslední třešničkou je právě proces zrání masa, kdy dochází na úrovni buněk ke změnám, které způsobí to, že maso je měkké a křehké. Tento proces trvá po porážce cca 21 dní při teplotě kolem 0°C. Jestliže maso tímto procesem neprojde (u nás v Čechách prakticky nikdy), je pak podstatně tvrdší a dobrý steak z něho málokdy uděláš.
Ahoj Alexandro ještě jednou, otevřeno jak jsem psal a řeznictví pana Moravce zásobíme dostatečným množstvím masa, aby se nikomu nestalo, že by svůj steak nedostal. Dobrou chuť, Tomáš
Tomáši, děkuji za odpověď a ještě se zeptám, co znamená to vyzrálé maso? Děkuji Matouš
Ahoj Matouši, to je poměrně obsáhlá otázka na ročníkovou práci:-)
K mramorování by se dalo říci toto:
Mluvíme-li o Uruguay, jedná se o ekologické chovy, kdy mladí býci jsou
kastrováni a chováni na volných pastvinách po dobu dvou let. Největší
masnou produkci tvoří anglická masná plemena Aberdeen-Angus, Hareford a
Shorthorn. které mají vyšší podíl svalových vláken, méně vaziva a
hlavně se vyznačují tzv. mramorováním , neboli intermuskulárním
ukládáním tuků mezi snopce svalových vláken, tento tuk činí maximálně
2–3% a nemá zcela nic společného s rozsáhlými ložisky tuku.
Ten tuk uložený mezi svaly je zcela zásadní, pro chuť masa. Neboť při
grilování se rozpustí a zajistí tak šťavnatost a křehkost.
Rozdílů mezi českým hovězím a uruguayským je mnoho. Velmi často je
zdejší hovězí velmi tvrdé a kromě drahé svíčkové, se nedá na steakovu
úpravu bez rizika použít. Zcela obecně jsou to tyto důvody (Uruguay x
Česko, Polsko…). Nemusí platit všechny najednou , samozřejmě i u nás
jsou dnes kvalitní chovy.
1/ mladý dvouletý býk (býk má samozřejmě více svalové hmoty) x stará
dojnice
2/ volný chov nepřikrmovaný (i v zimě) x ustájený chov přikrmovaný
3/ plemena na maso s větší svalovou hmotou x plemena na mléko
4/ maso je vyzrálé x maso vyzrálé není
Dekuji za tuhle nabidku, uz se tesim :) Steaky doma obcas delame, kdyz nam donesou znami z makra, jinak marne shanim reznictvi s dobrym masem.
Ahoj Alexandro, 30. bude otevřeno normálně, jako ve všední den a 31. bude otevřeno do 11:30.
Mohl bych se zeptat, co znamená to mramorování a proč je takový rozdíl mezi českým a uruguayským masem? Děkuji Matouš
Mohla bych si maso vyzvednout 30. nebo 31.12.2010. Bude otevřeno a bude i maso ?
Ahoj Petře, platnost je voucheru: od 9.12.2010 do 10.1.2011. Tj. dnes si voucher koupíš a od čtvrtka si maso můžeš vyzvednout. Budeš mít na to jeden měsíc. Dobrou chuť, Tomáš
Já bych to do trouby rozhodně nedávala, držela bych se receptu od Ramseyho, ten je asi nejlepší a jednoduchý a tím vynikne jeho fantastická chuť. S manželem si doma děláme ze šťávy, co zbyde na pánvi omáčku, trochu sušených rajčat, vína a smetanu.
Dá se voucher uplatnit jen během dneška nebo ho lze dnes koupit a později si maso s voucherem vyzvednout??
Ahoj Dádinko,
maso je samozřejmě možné zamrazit. Nebude-li v mrazáku dlouhá léta,
dovolil bych si tvrdit, že nic nepoznáš. Je pouze důležité, maso pak už
znovu nezamrazovat a po rozmrazení jej spotřebovat. Dobrou chuť, Tomáš
Ahoj Bobulko, chtěli jsme, abyste si mohli koupit menší balení a né celý kus. Takže v řeznictví ti uříznou porci dle přání a rozdíl se doplatí. Porce nejsou kalibrované, takže jinak to ani nejde. Dobrou chuť, Tomáš
:-) Díky.
Ahoj Jirko D., udělat dobrý steak není žádná raketová věda. Na
internetu vygooglíš spoustu návodů a zásad jak postupovat. Jeden najdeš
třeba tady: http://www.selavita.cz/o-spolecnosti/triky/
V případě, že steak lehce zatáhneš na pánvičce po obou stranách, tak
ho pak můžeš dát na chvilku do trouby (nastaveno na grilování 220°C) aby
tam došel. Čas ale nebude nikterak dlouhý od 2 min do 4 min. Je lepší ho
pak po 2 min vyndat, a malý kousek odříznout, abys zjistil jak vypadá
uvnitř a dle toho se rozhodnout o dalším postupu. Dobrou chuť, Tomáš
Bobulko, pisou, ze bud Ti penize vrati nebo doplatis, takze to mozne je :-)
To mě taky zajímá. Máme rádi ty steaky vysoké, mohu si tam koupit na 1 voucher třeba 2×300g, s tím, že těch 100g doplatím? Pak jsou totiž úžasně štavnaté. A těch pár korun mě už nezabije.
je možné maso zamrazit??
Také nevidím možnost uplatnit kredity.
Doporuč a získej už nefunguje? Kde najdu podmínky ? Díky
Marku, v řeznictví ti steaky rovnou nakrájí, samozřejmě:-) Tomáš
Ahoj Báro, otervírací doba v řeznictví je:
PO – PÁ od 6:30 do 18:30
SO od 7:30 do 11:30
mohu teda počítat, že mi to nakrájíte rovnou na 200–300 g porce
Jirko, hlavně nepoužívejte troubu :-) Doporučuji toto vyjikající
2 minutové video od Gordona Ramsaye.
http://www.youtube.com/watch?v=MtIiR7DBAqY
Nabídka vynikající, nicméně jsem nikde nenašel, jak takovej steak doma pořádně připravit, neměl by někdo recept, kterej počítá se základní znalostí horkovzdušné trouby a teflonové pánve? Díky :-)
prosím o info o otvírací době. díky.
Marku maso je bez kosti. V Jižní Americe se tento řez servíruje někdy i s kostí, ale předpisy nám nedovolují dovážet takové maso do Evropy. Chápu, že ideová grafika akce, je možná malinko zavádějicí:-)
Ahoj jane z rokycan,
Cena 417 Kč za kg, kterou uvádíš je velmi dobrá. Běžně se toto maso
prodává od cca 550 do 850 Kč (erybarna, Makro). Záleží na výkupní
ceně v Uruguaji, která se mění každý týden a to velmi výrazně.
Například za poslední 2 měsíce cena v celé Jižní Americe stoupla
o 20%. Cenu dále ovlivňuje trvanlivost masa. Je-li maso před jejím koncem,
je jeho cena nízká. Pro tuto akci jsme ale museli nabídnout šarži
s dlouhou expirací, abychom zajistili alespoň měsíční platnost kupónů,
aby si lidé mohli maso vyzvednout přes celé svátky až do 10. ledna. Navíc
pultový prodej je zcela výjimečný, můžeš si koupit maso na dva steaky a
nemusíš kupovat celá balení, která jsou velká kolem 3 kg, jak to třeba
v Makru je. Přeji dobrou chuť, Tomáš
je to s kostí nebo bez
Ahoj lidi, ja si kupuji tohle maso pravidelně na rodinné oslavy, na www.toppotraviny.cz . To maso je fakt skvělé, poprvé jsem ho měla také na jedné party a od té doby se na něj těší vždycky celá rodina. Cena 379,– se mi moc nezdá. Já to kupuji za 632,– a to mám vyzkoušený, že je fakt super. Jestli někdo nemáte rád hovězí, protože jste se zklamali na české podrážce od místních řezníků ( jako muj Franta ), tak tohle fakt zkuste. Je to úúúúžasně měkkýýýý. :-) Když vidím tuhle cenu, tak my to letos budeme mít asi místo kapra. :-)
Při koupi nyní nevidím možnost uplatnit kredity. Zkoušela jsem zaplatit kartou. Prosím o bližší navigaci.
Milá Markéto,
Maso je už vyzrálé a měkké jako dort. Jedná se skutečně o mimořádnou
kvalitu. Při teplotě 7°C ti nějaký den vydrží. Ideální je oddělení
bio-frech v lednici, s teplotou 1°C. Když budeš maso každý den
kontrolovat a otírat z něj šťávu, kterou pustí, jeho výdrž se ještě
prodlouží. Nicméně ideální teplota na skladování hovězího je 0°C a
proto v normální lednici je doba skladování omezena na cca 5 dní.
Tomáš
Taky uvazuju o koupi, ale ta puvodni cena se mi opravdu nezda, rekl bych ze
je umele nasazena. viz napr: http://www.maso-jakub.cz/new/cenik.php
kde maji Vysoký roštěnec Uruguay ( Rib eye ) vak.bal. 379,–/kg + 10% dph a
je to taky chlazene
Ládíku, to není internetové řeznictví. To je jen řeznictví s internetovými stránkami ;-)
Když si ve středu koupím 0,5 kg steaku, jak dlouho mi vydrží v lednici? Myslím, že hovězímu by pár dnů v lednici mělo naopak prospět, ne?
Jen takovej dotazek, kdyz uz existuje internetove reznictvi. Zasilaji ho taky postou nebo kuryrni sluzbou do domu ?? a jestli jo a prijde mi to maso z ceske posty skazene, muzu ho vratit ve hlute 14dnu ?? :-)
to Chosé: nikdo neremcá nad cenou dnešního dealu, ale spíš nad cenou z ceníku řeznictví, kde jsou nepřesnosti a ty se pomalu a jistě ze strany Slevomatu a řeznictví upřesňují :o)
Pro ty, co poradne nectou…sleva je 41% – to znamena, ze ca 189,– Kc je 59% z puvodni ceny. A kdo tady remca nad cenou za hodne dobry maso, tak at si jede koupit kure do Tesca. Myslim si, ze je tohle hodne slusna nabidka…pekna cena za luxusni masicko…
Petr, otevírací dobu zjistíme.
Co se ceny týče, tak se prosíme neřiďte neaktuálním webem řeznictví.
Samozřejmě se jedná o neakceptovatelné přehlednutí a řeznictví jsme už
kontaktovali. I když nevím jak vy, já jsem ještě na webu žádného
řeznictví nebyl, tím méně s ceníkem :-)
Dobré ráno Ondřeji, položka v ceníku není nabízenou položkou. Je-li uveden původ Jižní Amerika, jedná se o masa z Brazílie, Paraguaje nebo Chile. Masa v Uruguaji a Argentině jsou výrazně kvalitnější a jejich cena je vyšší. Navíc se nejedná ani o stejný řez masa. V ceníku je roštěnec, kdežto v nabídce je vysoký roštěnec. Upozornil jsem řeznictví a položka bude přidána. Tomáš
No vzhledem k tomu, že mají ještě starou sazbu DPH, mohla by tam být i stará cena masa, ale to by tedy musel být jooo hodně starý ceník. uvidíme, jak nám tohle vysvětlí.
Shrnuto, sečteno, podtrženo: 0,5 kg steak před slevou 180 Kč, po slevě
189 Kč......
A to se vyplatí :-)
Asi mi nějak nejdou počty :-)
Ceníková cena na stránkách Řeznictví Moravec je 360 Kč /kg, cena na
slevomatu je 189 Kč / 0,5 kg, takže když si koupím 2 poukázky , t.j.
1 kg masa celkem, zaplatím za kg 378 Kč
Otevírací doba????
Zjsem zvědav, kolik se dnes prodá tun masa. Nějaké tipy?
Přeci jen je to řeznictví, Terezo :-) Na chybu je upozorníme, díky.
Ten ceník na stránkách firmy nebude asi moc aktuální, když je tam ještě 5% DPH ?
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrou chuť Marku! Děkuji:-)