Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jen 189 Kč za půl kila uruguayského hovězího masa z vysokého roštěnce (RibEye, Entrecôte). Přesvědčte se, proč je RibEye volbou milovníků hovězích steaků a připravte si šťavnatou pochoutku se slevou 41%!

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tomáš - partner

Dobrou chuť Marku! Děkuji:-)

Marek

Tomáši, strašně Vám fandím! přivézt tak skvělý jídlo a za takovou cenu a dostat ho tak rychle k tolika lidem… těším se – 3 kupony už mám na cestě :o) pěkný večer!

Tomáš - partner

Markytko maso sám nakupuji přímo v Jižní Americe ve velkém množství. Teď je třeba cena masa tak vysoko, že za tuto cenu už nejsem schopen takové maso ani koupit. Na cenu masa má vliv i jeho trvanlivost, kde před jejím koncem jde cena dolů. Jak tady již bylo napsáno, podobné maso můžete koupit třeba na toppotraviny.cz Ceny tam jsou na úrovni od 570 do 820 za kg. Navíc si nemůžete koupit maso na dba steaky, ale celé veliké balení.

Tomáš - partner

Zdeňku cena doplatku je samozřejmě 378 kč/kg. Nebylo by fér zákazníka nalákat a pak mu dát za doplatek tu cenu bez slevy, ne :-)

Markytka

Nechápu myšlenkové pochody těch 1840 lidí,co už tento voucher koupili..Vždyť jinde se dá sehnat to samé za stejné peníze a bez „akce“:))

Tomáš - partner

Ne pravidelně opakovat akci nedokážu. Už jenom proto, že cena hovězího se neustále mění a teď zrovna je v Jižní Americe hodně vysoko a tudíž by cena nemohla být tak zajímavá. Rádi bychom jí zopakovali, ale o pravidelnosti se nedá hovořit. Asi počkáme na grilovací sezónu. Takže několikrát do roka ano, ..... ale třeba jednou za měsíc, rozhodně ne.

Platnost kupónu je měsíc. Můžeš koupit více kupónů a pak vyzvednout část masa na začátku… a pak třeba ke konci platnosti. Tak si pochutnáš dvakrát, protože doma by ti v lednici 14 dní nevydželo :-) Dobrej nápad, ne:-)

Tomas

Když koupím jako dárek, jak bude vypadat slevovy kupon? je na tvrdem papíru? a postovne nebo neco takoveho platit nebudu?

Market

to Ondřej: pozor na platnost voucheru, pokud vás není víc a nejíte každý den steaky a máte malý mrazák :-)

to Tomáš: děkuji za info a za krásně zodpovězené dotazy

Ondřej

je to jen jednorázová akce, nebo se bude pravidelně/ne­pravidelně opakovat?
zatím jsem vzal 6 ks, tak jestli nemám přikoupit

Zdenek

Jaká bude cena doplatku masa? 378Kč/kg nebo 650Kč/kg?

Tomáš - partner

Market nic nebude třeba objednat! Přijdeš v termínu platnosti do řeznictví a maso bude. Vzal bych 2 vouchery. Dobrou chuť.

Market

Mám dopředu maso k vyzvednutí objednat? pokud budu chtít 3 250–300g kousk,lze objednat 1 vouche a doplatit( také se slevou) nebo raděj objednat vouchery 2? děkuji

Michal

Diky moc a at se dari v podnikani

Tomáš - partner

Sůl a pepř až pak. Pánev by měla být litinová, aby se příliš neochladila po poležení masa. Omáčka na salát z Dijonské hořčiče, oleje a balzamikového octa. Naše triky jsou zde:
 http://www.selavita.cz/o-spolecnosti/triky/

Michal

Dekuji moc za recept, vybaveni je tam snad OK ;) Zalezi jeste i na panvi ne? … Na maso sul a pepr, pred nebo potom? Predpokladam vino spise franzouzske a z domova :) Sakrys objednam jeste jedu davku radeji …

Tomáš - partner

Do Itálie na lyžovačku? Jestli ano, tak bude záležet na vybavení kuchyně. Je potřeba na pánvičce dosáhnout vysoké teploty. Jinak toto maso nepotřebuje žádné omáčky. Je šťavnaté a stačí nakonec posolit hrubou mořskou solí a dle chuti opepřit čerstvě nadrceným pepřem. Nicméně teplota na pánvi je zásadní. V případě pochybností, nedávej na pánev více steaků. Ty jí ochladí. Ideální příloha je salát a samozřejmě červéné víno. Myslím, že v Itálii se nějaké najde:-)

Michal

Diky, povezu to do Italie ;) Nejaky recept primo od znalce Tomasi? Jednoduche?

Tomáš - partner

Myslím Michale, že huvidíš … :-) Většinou mi kamarádi řeknou, že lepší steak ještě něměli:) Dobrou chuť!

Michal

Dle prispevku Tomase se zda, ze asi malinko vi o tom o cem se tu toci, maso objednano, huvidime ..

Tomáš - partner

Děkuji za pochvalu. I v Olomouci bych akci rád udělal.
Cena je samozřejmě stlačena na minimum a tak je to v Praze výhodné. Do Olomouce by nám přibyly náklady na logistiku, ale i tak doufám, že ve velmi blízké budoucnosti se něco takového podaří.

Zimic

Chválím Tomáše za velmi kvalitní odpovědi, už se těším na nějakou podobnou akci v Olomouci:)

Tomáš - partner

Řeznictví je na Tylově náměstí asi 80m od výstupu z metra stanice I.P.Pavlova.

m

Kde si to maso tedy můžu vyzvednout ? na I.P.Pavlova nebo na Tylově náměstí?

Tomáš - partner

Dobrý večer Evo, to bude vpořádku. Řezník uřízně dva steaky dle přání a rozdíl doplatítě:-) Počítáme s tím. Dobrou chuť, Tomáš

eva

Dobry den,
zakupila som si 1 voucher a chcela by som nanho kupit dva 300g steaky, je 100g navyse este vramci maleho rozdielu ktory sa da dokupit (predsa len je to 20% z celkovej hmotnosti, tak sa radsej pytam…)? Dakujem :)

Tomáš - partner

Také zdravím Jitku, o dobrých věcech k jídlu velmi rád informuji. To je radost:-)

Tomáš - partner

Dobrý večer Lucie, Váš myšlenkový pochod je sice zcela správný, nicméně neplatí u hovězího masa.:-) Maso, které dodáme do řeznictví má za sebou samozřejmě cestu lodí a jestli si ho vyzvednete o týden dřív nebo později, na jeho chuti zcela vůbec nepoznáte. Do té doby bude totiž zabaleno ve zvláštní atmosféře a skladováno při teplotě kolem 0°C a v zásadě bude pokračovat proces zrání. Gurmáni dokonce preferují hovězí maso velmi staré, protože zde platí to samé jako u vína. Čím starší, tím lepší. Nesmí se to samozřejmě přehnat, má své datum spotřeby!  Ale i tady u nás jisté restaurace preferují maso starší, protože šéfkuchaři vědí, že bude měkčí. Takže se zcela čistým svědomím Vám říkám, můžete nakoupit vouchery jako Vánoční dárky a maso vyzvednout klidně po Vánocích. Bude možná ještě lepší než před nimi, ale typnul bych si, že dva týdny byste skutečně nepoznala. Jinak na doplnění u nás neexistuje žádná kultura hovězího masa. Sníme asi 11kg na hlavu ročně oproti 50kg v Uruguaji a 70kg na hlavu v Argentině. Lidé tedy zcela oprávněně nevědí, že hovězí maso by nemělo být „čerstvé“, ale „vyzrálé“. Čerstvé je tvrdé, vyzrálé je měkké. Pro Vaší představu, před dvěma měsíci nám na veletrhu v Paříži vyprávěl jeden ředitel velkého argentinského masokombinátu, že nejlepší hovězí je po šesti měsících, pak se dá krájet lžičkou. Takže na závěr ještě jednou, jeden týden sem, jeden tam, je to skutečně jedno.

Lucie

Omlouvám se, že i já musim obtěžovat dotazem: chápu to správně z toho, co jste, Tomáši, už napsal, že bude všechno maso, které do řeznictví dodáte, jednoho stáří, tzn. že je lepší si ho jít koupit dřív, nečekat až na leden? Jen zvažuju, jestli vouchery nakoupit jako vánoční dárky, anebo se radši vyprdnout na nějaká překvápka a pošušňat si už předvánočně, dokud je čerstvo :) díky

Jitka

Škoda, též bych zašla, mám to ale 300 kiláků. Zdravím Tomáše, který trpělivě odpovídá na některé dotazy neználků.

Tomáš - partner

To: Anie, právě jsem nechal zavést do řeznictví paletu se 700 kg. Nemusíte se obávat zásoby jsou. Až dojde, dovezem další. Dobrou chuť, Tomáš

To: Lendik, zcela souhlasím, kvalitních surovin se dá koupit v naších distribučních síti velmi málo. O hovězím mase to platí dvojnásob. Dobrou chuť, Tomáš

Lendik

Takovych akci by klidne mohlo byt vic, klidne kazdy tyden. Myslim jidlo ve forme kvalitnich surovin, ne jenom restaurace. Co treba ryby, syry atd?

Lendik

Je uvedene ze k dispozici je 8000 voucheru, to znamena ze tech 500kg urcite budou mit ;-) Ja furt premyslim zda si nekoupit jeste jeden…

Anie

Koukám na datum, do 10.1.2011 vyčerpat, koupeno je přes 1000 voucherů… budou mít zásoby? je to 500 kg…

Tomáš - partner

Dobrý den Lucie,
tři střední steaky je 1kg (330g na jeden). Je ale velmi reálné si dopřát 500g. Je to sice hodně, ale sníst se to dá jednoduše:-)

lucie

Dobrý den,
kolik by asi tak stálo maso na 3 střední steaky? děkuji

Qulee

Proč to nenabízíte taky v Ostravě? ;o)

Tomáš - partner

Honzo akce pravděpodobně v Brně bude v následujících několika dnech.

Široko

Anita: jenže teď se tu nenabízí steak z vegetariána, ale z hovězího.

Jan

Já tuhle akci chci v Brně :(

Anita

Dont eat meat, vegeterian is best.

Cestovatel

Jen pridam svuj poznatek o kvalite masa.. V argentine jsem neklikrate byl a mistni steak a steak u nas, to je opravdu nebe a dudy.. A jak je napsano vyse, zvirata maji opravdu neomezene moznosti pohybu a pastvy..

Tomáš - partner

(To :mohaha) nebudu nikterak vyvracet tento názor. Ale v Uruguaji jsme často, země je to cca dvakrát větší než naše a je tam pouze 3 mil. obyvatel a jedno velké město. Zvířata žijí celý svůj život zcela volně obrovských na pampách, kde se pasou. Řekl bych, že zcela oprávněně si mohu myslet, že se mají lépe než zvířata ustájená. Nejsou dokrmovaná žádnými růstovými hormony, anabolickými steroidy nebo krmivem živočišného původu. Vývoz masa je podstatnou částí ekonomiky země. Jatka a proces zpracování je dokonale moderní a neuvěřitelně čistý. Jedná se skutečně o biochov a dokonalé zpracování masa s mnohaletou tradicí. Takže konzumujete skutečně čistý výrobek a velmi plnohodnotnou bílkovinu, která nepřišla do styku s ničím špatným. Určitě je vše na hony vzdáleno velkokapacitní produkci kuřecího.

Dejvis

Dobrý den, už jsem sice objednal, ale posléze mne zaujmula malá ikonka ‚koupit jako dárek‘ . Zajímalo by mne, čím se toto liší od normálního nákupu přes tlačítko ‚koupit‘ ?
děkuji, D.

(a mimochodem, uživatel moohaha je asi gurmán, že se tak vyzná :D kdyby toto nebylo forum ohledně dotazů na slevomat, ptal bych se ho, copak ví o ekologii v latinské americe a co potom považuje za etickou ‚chuťárnu‘ ? nejspíš bigmaca )

Lukáš

Kdo kritizuje tohle maso, neví o čem mluví, s českým hovězím co běžně koupíte se to nedá vůbec srovnávat.
Pokud se pokusíte připravit steak s české roštěné, výsledek bude nepoživatelná podrážka.
Zatímco steak z jjihoamerické roštěné bude lepší než český ze svíčkové.
Jak už tu Tomáš píše, je to způsobeno speciálními masnými plemeny a procesem zrání masa 4 týdny při teplotě okolo bodu mrazu.

moohaha

Proti gustu žádný dišputát, ale mně osobně přijde ujetý konzumovat maso, co putovalo přes půlku světa, navíc jihoamerické velkochovy jsou pěkná ekologická i etická nechuťárna.

Tomáš - partner

Dobrý den Kláro, samozřejmě počítáme, že lidé si budou chtít dopřát skvělý steak i o svátcích. Máme dostatečné zásoby a řeznictví pana Moravce bude zásobeno dostatečným množstvím zboží, protože disponující velkým chladícím boxem. Na alternativu svátečního náporu jsme připravení a každý si své masíčko vyzvedne:-) Dobrou chuť, Tomáš

Tomáš - partner

(To: Podemlejnek), V žádném případě se maso nevozí zmrazené. Je čerstvé, chlazené! Po porážce se naporcuje a ošetří speciální atmosférou, která napomáhá při procesu zrání masa. Maso je vakuově baleno a zraje v kontejneru na lodi při přesné teplotě –1,4°C. Při této teplotě ještě nezamrzne, protože obsahuje soli a minerály, která snižují bod mrazu. Když přijede maso k nám do skladu je akorát krásně vyzrálé a vhodné pro konzumaci. Mražené maso se také samozřejmě prodává, ale to bychom ho nabízeli, jako mražené a tak i museli prodávat.

Klára

Dobrý den, chci se zeptat pokud si pro maso půjdu například 30.či 31.prosince, můžete mi zaručit že ho opravdu seženu, že se nemůže stát že ho například nebudete vůbec mít(např.pro velký zájem před silvestrem)? Děkuji za info a přeji krásný den

Zdenek

Měl bych dotaz ohledně kreditů? Za nové objednávky již nejsou přidělovány?
Díky za odpověď.

Podemlejnek

Mám prosím dotaz. Nevozí se maso z Uruguaye již zmrazené?
Děkuji Podemlejnek

Tomáš - partner

Ahoj Matouši, s hovězím masem je to stejná věda jako třeba s vínem. Musí být splněno mnoho základních předpokladů, aby byl výsledek dokonalý. Plemeno na maso, mladý býk, strava, podmínky (teplo, rozsáhlé pastviny). V Uruguaji je 3 mil. obyvatel a 10 mil. kusů hovězího dobytka. Všude kam se podíváš, jsou nekonečné pastviny. Poslední třešničkou je právě proces zrání masa, kdy dochází na úrovni buněk ke změnám, které způsobí to, že maso je měkké a křehké. Tento proces trvá po porážce cca 21 dní při teplotě kolem 0°C. Jestliže maso tímto procesem neprojde (u nás v Čechách prakticky nikdy), je pak podstatně tvrdší a dobrý steak z něho málokdy uděláš.

Tomáš - partner

Ahoj Alexandro ještě jednou, otevřeno jak jsem psal a řeznictví pana Moravce zásobíme dostatečným množstvím masa, aby se nikomu nestalo, že by svůj steak nedostal. Dobrou chuť, Tomáš

Matouš

Tomáši, děkuji za odpověď a ještě se zeptám, co znamená to vyzrálé maso? Děkuji Matouš

Tomáš - partner

Ahoj Matouši, to je poměrně obsáhlá otázka na ročníkovou práci:-) K mramorování by se dalo říci toto:
Mluvíme-li o Uruguay, jedná se o ekologické chovy, kdy mladí býci jsou kastrováni a chováni na volných pastvinách po dobu dvou let. Největší masnou produkci tvoří anglická masná plemena Aberdeen-Angus, Hareford a Shorthorn. které mají vyšší podíl svalových vláken, méně vaziva a hlavně se vyznačují tzv. mramorováním , neboli intermuskulárním ukládáním tuků mezi snopce svalových vláken, tento tuk činí maximálně 2–3% a nemá zcela nic společného s rozsáhlými ložisky tuku.
Ten tuk uložený mezi svaly je zcela zásadní, pro chuť masa. Neboť při grilování se rozpustí a zajistí tak šťavnatost a křehkost.

Rozdílů mezi českým hovězím a uruguayským je mnoho. Velmi často je zdejší hovězí velmi tvrdé a kromě drahé svíčkové, se nedá na steakovu úpravu bez rizika použít. Zcela obecně jsou to tyto důvody (Uruguay x Česko, Polsko…). Nemusí platit všechny najednou , samozřejmě i u nás jsou dnes kvalitní chovy.
1/ mladý dvouletý býk (býk má samozřejmě více svalové hmoty) x stará dojnice

2/ volný chov nepřikrmovaný (i v zimě) x ustájený chov přikrmovaný
3/ plemena na maso s větší svalovou hmotou x plemena na mléko
4/ maso je vyzrálé x maso vyzrálé není

majka

Dekuji za tuhle nabidku, uz se tesim :) Steaky doma obcas delame, kdyz nam donesou znami z makra, jinak marne shanim reznictvi s dobrym masem.

Tomáš

Ahoj Alexandro, 30. bude otevřeno normálně, jako ve všední den a 31. bude otevřeno do 11:30.

Matouš

Mohl bych se zeptat, co znamená to mramorování a proč je takový rozdíl mezi českým a uruguayským masem? Děkuji Matouš

Alex

Mohla bych si maso vyzvednout 30. nebo 31.12.2010. Bude otevřeno a bude i maso ?

Tomáš

Ahoj Petře, platnost je voucheru: od 9.12.2010 do 10.1.2011. Tj. dnes si voucher koupíš a od čtvrtka si maso můžeš vyzvednout. Budeš mít na to jeden měsíc. Dobrou chuť, Tomáš

Bětka

Já bych to do trouby rozhodně nedávala, držela bych se receptu od Ramseyho, ten je asi nejlepší a jednoduchý a tím vynikne jeho fantastická chuť. S manželem si doma děláme ze šťávy, co zbyde na pánvi omáčku, trochu sušených rajčat, vína a smetanu.

Petr Bošek

Dá se voucher uplatnit jen během dneška nebo ho lze dnes koupit a později si maso s voucherem vyzvednout??

Tomáš

Ahoj Dádinko,

maso je samozřejmě možné zamrazit. Nebude-li v mrazáku dlouhá léta, dovolil bych si tvrdit, že nic nepoznáš. Je pouze důležité, maso pak už znovu nezamrazovat a po rozmrazení jej spotřebovat. Dobrou chuť, Tomáš

Tomáš

Ahoj Bobulko, chtěli jsme, abyste si mohli koupit menší balení a né celý kus. Takže v řeznictví ti uříznou porci dle přání a rozdíl se doplatí. Porce nejsou kalibrované, takže jinak to ani nejde. Dobrou chuť, Tomáš

Bobulka

:-) Díky.

Tomáš

Ahoj Jirko D., udělat dobrý steak není žádná raketová věda. Na internetu vygooglíš spoustu návodů a zásad jak postupovat. Jeden najdeš třeba tady: http://www.selavita.cz/o-spolecnosti/triky/

V případě, že steak lehce zatáhneš na pánvičce po obou stranách, tak ho pak můžeš dát na chvilku do trouby (nastaveno na grilování 220°C) aby tam došel. Čas ale nebude nikterak dlouhý od 2 min do 4 min. Je lepší ho pak po 2 min vyndat, a malý kousek odříznout, abys zjistil jak vypadá uvnitř a dle toho se rozhodnout o dalším postupu. Dobrou chuť, Tomáš

Dádinka

Bobulko, pisou, ze bud Ti penize vrati nebo doplatis, takze to mozne je :-)

Bobulka

To mě taky zajímá. Máme rádi ty steaky vysoké, mohu si tam koupit na 1 voucher třeba 2×300g, s tím, že těch 100g doplatím? Pak jsou totiž úžasně štavnaté. A těch pár korun mě už nezabije.

Dádinka

je možné maso zamrazit??

Honza

Také nevidím možnost uplatnit kredity.

Doporuč a získej už nefunguje? Kde najdu podmínky ? Díky

Tomáš

Marku, v řeznictví ti steaky rovnou nakrájí, samozřejmě:-) Tomáš

Tomáš

Ahoj Báro, otervírací doba v řeznictví je:
PO – PÁ od 6:30 do 18:30
SO od 7:30 do 11:30

Marek

mohu teda počítat, že mi to nakrájíte rovnou na 200–300 g porce

Slevomat

Jirko, hlavně nepoužívejte troubu :-) Doporučuji toto vyjikající 2 minutové video od Gordona Ramsaye.

 http://www.youtube.com/watch?v=MtIiR7DBAqY

Jirka D.

Nabídka vynikající, nicméně jsem nikde nenašel, jak takovej steak doma pořádně připravit, neměl by někdo recept, kterej počítá se základní znalostí horkovzdušné trouby a teflonové pánve? Díky :-)

Bára

prosím o info o otvírací době. díky.

Tomáš

Marku maso je bez kosti. V Jižní Americe se tento řez servíruje někdy i s kostí, ale předpisy nám nedovolují dovážet takové maso do Evropy. Chápu, že ideová grafika akce, je možná malinko zavádějicí:-)

Tomáš

Ahoj jane z rokycan,
Cena 417 Kč za kg, kterou uvádíš je velmi dobrá. Běžně se toto maso prodává od cca 550 do 850 Kč (erybarna, Makro). Záleží na výkupní ceně v Uruguaji, která se mění každý týden a to velmi výrazně. Například za poslední 2 měsíce cena v celé Jižní Americe stoupla o 20%. Cenu dále ovlivňuje trvanlivost masa. Je-li maso před jejím koncem, je jeho cena nízká. Pro tuto akci jsme ale museli nabídnout šarži s dlouhou expirací, abychom zajistili alespoň měsíční platnost kupónů, aby si lidé mohli maso vyzvednout přes celé svátky až do 10. ledna. Navíc pultový prodej je zcela výjimečný, můžeš si koupit maso na dva steaky a nemusíš kupovat celá balení, která jsou velká kolem 3 kg, jak to třeba v Makru je. Přeji dobrou chuť, Tomáš

Marek

je to s kostí nebo bez

Bobulka

Ahoj lidi, ja si kupuji tohle maso pravidelně na rodinné oslavy, na www.toppotraviny.cz . To maso je fakt skvělé, poprvé jsem ho měla také na jedné party a od té doby se na něj těší vždycky celá rodina. Cena 379,– se mi moc nezdá. Já to kupuji za 632,– a to mám vyzkoušený, že je fakt super. Jestli někdo nemáte rád hovězí, protože jste se zklamali na české podrážce od místních řezníků ( jako muj Franta ), tak tohle fakt zkuste. Je to úúúúžasně měkkýýýý. :-) Když vidím tuhle cenu, tak my to letos budeme mít asi místo kapra. :-)

Lenka

Při koupi nyní nevidím možnost uplatnit kredity. Zkoušela jsem zaplatit kartou. Prosím o bližší navigaci.

Tomáš

Milá Markéto,
Maso je už vyzrálé a měkké jako dort. Jedná se skutečně o mimořádnou kvalitu. Při teplotě 7°C ti nějaký den vydrží. Ideální je oddělení bio-frech v lednici, s teplotou 1°C. Když budeš maso každý den kontrolovat a otírat z něj šťávu, kterou pustí, jeho výdrž se ještě prodlouží. Nicméně ideální teplota na skladování hovězího je 0°C a proto v normální lednici je doba skladování omezena na cca 5 dní.
Tomáš

jan z rokycan

Taky uvazuju o koupi, ale ta puvodni cena se mi opravdu nezda, rekl bych ze je umele nasazena. viz napr: http://www.maso-jakub.cz/new/cenik.php
kde maji Vysoký roštěnec Uruguay ( Rib eye ) vak.bal. 379,–/kg + 10% dph a je to taky chlazene

Slevomat

Ládíku, to není internetové řeznictví. To je jen řeznictví s internetovými stránkami ;-)

Markéta

Když si ve středu koupím 0,5 kg steaku, jak dlouho mi vydrží v lednici? Myslím, že hovězímu by pár dnů v lednici mělo naopak prospět, ne?

Ladik

Jen takovej dotazek, kdyz uz existuje internetove reznictvi. Zasilaji ho taky postou nebo kuryrni sluzbou do domu ?? a jestli jo a prijde mi to maso z ceske posty skazene, muzu ho vratit ve hlute 14dnu ?? :-)

Karolínka

to Chosé: nikdo neremcá nad cenou dnešního dealu, ale spíš nad cenou z ceníku řeznictví, kde jsou nepřesnosti a ty se pomalu a jistě ze strany Slevomatu a řeznictví upřesňují :o)

Chosé

Pro ty, co poradne nectou…sleva je 41% – to znamena, ze ca 189,– Kc je 59% z puvodni ceny. A kdo tady remca nad cenou za hodne dobry maso, tak at si jede koupit kure do Tesca. Myslim si, ze je tohle hodne slusna nabidka…pekna cena za luxusni masicko…

Slevomat

Petr, otevírací dobu zjistíme.

Co se ceny týče, tak se prosíme neřiďte neaktuálním webem řeznictví. Samozřejmě se jedná o neakceptovatelné přehlednutí a řeznictví jsme už kontaktovali. I když nevím jak vy, já jsem ještě na webu žádného řeznictví nebyl, tím méně s ceníkem :-)

Tomáš

Dobré ráno Ondřeji, položka v ceníku není nabízenou položkou. Je-li uveden původ Jižní Amerika, jedná se o masa z Brazílie, Paraguaje nebo Chile. Masa v Uruguaji a Argentině jsou výrazně kvalitnější a jejich cena je vyšší. Navíc se nejedná ani o stejný řez masa. V ceníku je roštěnec, kdežto v nabídce je vysoký roštěnec. Upozornil jsem řeznictví a položka bude přidána. Tomáš

Karolínka

No vzhledem k tomu, že mají ještě starou sazbu DPH, mohla by tam být i stará cena masa, ale to by tedy musel být jooo hodně starý ceník. uvidíme, jak nám tohle vysvětlí.

Ondřej

Shrnuto, sečteno, podtrženo: 0,5 kg steak před slevou 180 Kč, po slevě 189 Kč......
A to se vyplatí :-)

Ondřej

Asi mi nějak nejdou počty :-)
Ceníková cena na stránkách Řeznictví Moravec je 360 Kč /kg, cena na slevomatu je 189 Kč / 0,5 kg, takže když si koupím 2 poukázky , t.j. 1 kg masa celkem, zaplatím za kg 378 Kč

Petra

Otevírací doba????

Petr

Zjsem zvědav, kolik se dnes prodá tun masa. Nějaké tipy?

Slevomat

Přeci jen je to řeznictví, Terezo :-) Na chybu je upozorníme, díky.

Tereza

Ten ceník na stránkách firmy nebude asi moc aktuální, když je tam ještě 5% DPH ?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita