Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Snězte, co můžete: 2 hodiny hodování running sushi pro 1 osobu

4,4 / 5 Sumo Sushi & Grill Praha - Černý Most  (mapa) 1 975 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jirka

Pro Míšu:
V mém dotazu nepadlo slovo o tom, že by mne někdo nutil.
V mém dotazu nepadlo slovo o sezení celý den.
V mém dotazu jasně stálo, co bude po dvou hodinách a odpovědi jsem se nedočkal…
Tuto restauraci na Černém Mostě máme docela oblíbenou a nikdy nebyl problém sedět s přáteli jak dlouho chceme.
Vaše nabídka „zvýhodněné“ ceny je naprosto směšná (50 korun zvýhodnění působí spíše jako vtip).
Tímto dotazem jsem sledoval jediné – vidět další odpověď člena Slevomatu, jehož IQ líže stovku zespoda.
Díky za další kousek do sbírky :))

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, děkuji Vám za příspěvek. :) Odpověď na Váš dotaz jste dostal již v předešlém příspěvku a zněl takto: „Obsluha se s Vámi slušně dohodne, případně Vás hned ze začátku upozorní, za jak dlouho je další rezervace.“ :) V časech, kdy je restaurace více vytížena se to opravu může stát. Je mi líto, že Vám akce nepřipadá dostatečně atraktivní, nicméně podle mě se každá koruna počítá a lepší nějaká sleva, než vůbec žádná. Přeji Vám krásný den, Míša :)

Jolana Pejchová

Dobrý den, zaujala mě Vaše nabídka, odrazuje mě však každé druhé hodnocení, kdy jsou zákazníci po mnohem kratším čase než udává nabídka vyhazováni… PROČ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jolano, jde o dvou hodinovou konzumaci, takže máte opravdu nárok posedět zde až 2 hodiny. Pokud by byl na místě jakýkoliv problém, kontaktujte naši zákaznickou linku ihned z místa a my Vám problém pomůžeme vyřešit. Hezký den, Simča =)

Jirka

Dobrý den, mám obvyklý dotaz – co bude po dvou hodinách, pokud společnost nebude mít chuť odejít a ani nebude mít chuť cokoliv doplácet…Bude vyhozena?
Vzhledem k plné ceně která činí 399kč a není nijak omezena časově, mi vaše nabídka připadá více než směšná. Jirka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, nikdo Vás samozřejmě nenutí nabídky využít. :) Bohužel ale ani za plnou cenu Vás v restauraci nenechají sedět celý den, i když to není nikde psáno, je to veřejně známé. :) Obsluha se s Vámi slušně dohodne, případně Vás hned ze začátku upozorní, za jak dlouho je další rezervace. S tímto voucherem máte dvě hodiny garantované a můžete si tak ještě pochutnat za zvýhodněnou cenu. Mějte se krásně, Míša :)

Bobir Djamalov

Dobrý den chci vrátit vouchery running sushi Cerny most. Dostal jsem jen velký stress a ztráta casu. Měli 5 místo s normálním stolem. Ale ještě lze že tam nefunguje pass))) dělali ze mě idiota. I kdy je vidět pass funguje. Jen chtěli nás posadit na jednom pruhu spolu cizina lidma. Odmitnul jsem to pak nabízeli stol ale jen na hodinu!!!! Tak jsem poslal do haje. Prosím poradit jak můžu vrátit zpět ti vouchery?

Slevomat.cz

Dobrý den, Bobir, prosím, ohledně této situace kontaktujte přímo naši zákaznickou péči na e-mailu podpora@slevomat.cz nebo telefonním čísle +420 222 745 354, kde Vám se vším pomohou. Děkuji a přeji pěkný den, Míša :)

Jana Pavlíčková

Dobrý den, jak je to s dítětem do 2 let? Musím za něj připlatit nebo se neřeší? Případně je to pouze na running nebo se dá koupit nějaká mlska pro prcka?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud bude prcek jíst také, zaplatíte za něj na místě do 17 hodin 159 Kč, od 17 hodin 219 Kč. Pokud jít nebude, voucher ani nic doplácet nemusíte. Krásný den, Míša :)

Laura

Dobrý den, mohu se zeptat jak je to sushi a lepkem, je do něčeho přidána pšeničná mouka nebo škrob či v sojovce. Nemohu nikde najít alergeny na stránkách firmy a ani složení. Nikdy jsem to neřešila, ale vzhledem k tomu, že to každého láká, chtěla bych zkusit. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lauro, přímo u nabídky jsou napsány alergeny, které jsou v jídle obsaženy. V případě jakýchkoliv dotazů ohledně alergenů, prosím, kontaktujte přímo partnera na e-mailu info@sumosushi.cz nebo telefonním čísle +420 773 058 5­58. Krásný den, Míša :)

Tom

Slevomat absolutně nezafungoval. Upozornil jsem je, že u stolu nemáte na voucher 2 hodiny, ale 1,5 hodiny. Žádal jsem, aby toto Slevomat uváděl pravdivě do nabídky.

Míla

Dobrý den. Při rezervaci mi tvrdili, že jen na max hodinu a půl. Jak si vymoci to, co je voucheru ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Mílo, prokažte se na místě platným voucherem, kde je jasně uvedeno, že nabídka „Snězte, co můžete“ je na 2 hodiny. Krásný den, Míša :)

Michaela

Dobrý den je nutná rezervace predem , já se dostávám spíše nárazové na černý most takže pokud chápu správně lze pouze pokud se objednam predem ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, chcete-li mít jistotu volného stolu, zamluvte si místa předem na tel. 773 058 558. Kód voucheru oznamte obsluze při příchodu do restaurace. Hezký den, Simča :)

Tereza

Dobrý den, je možné uplatnit o víkendu? Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, jak napovídá název nabídky, je možné voucher uplatnit pouze ve všední dny. :) Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru