Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dobrodružství na střelnici: 12 balíčků včetně dětského, až 20 zbraní

4,6 / 5 DobrodružstvíNaStřelnici.cz (15 poboček) Skašov  (mapa) 652 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Helena

Dobrý den,
dostali jsme voucher jako dárek a nejbližší střelnice je Chotěboř, kde je nabídka pouze v říjnu ve všední dny dopoledne. Platnost voucheru je do 30.11.2019. Pokud se podívám na Prahu, kde je psáno, že se střílí i v sobotu, není nabízen žádný termín. Je nějaká alternativa, neboť dovolenou to bohužel z pracovních důvodů zatím nelze řešit a syn nastupuje na konci září na VŠ. Děkuji

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den Heleno.

Nepíšete odkud jste. Do konce platnosti Vašeho voucheru máme na všech našich střelnicích volných přes 4500 míst. Stačí si jen vybrat na webu https://www.vojtechmarek.cz/zde-si-rezervujte-misto-a-termin-na-strelnici-k-uplatneni-vaseho-voucheru/

Zdraví… Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Jakub

Dobrý den, chtěl bych zakoupit střelecký balíček 7 zbraní s 52 náboji ( balíček pro začátečníky) , ale když jsem koukal na stránky střelnic v Sedleci jaké zbraně poskytují, zjistil jsem za tam určité zbraně nepůjčují. Chtěl bych se tedy zeptat zda je možné tam balíček využít. Děkuji za odpověď.

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den.

Na všechny střelnice si zbraně vozíme své. Na seznam se můžete podívat na webu https://www.vojtechmarek.cz/fotogalerie-nasich-zbrani/

V Sedleci platí omezení co do hluku a výkonu. Není možné tam střílet z ráže 7,62×39 na „volném“ střeleckém stanovišti bez hlukové clony. Dostanete na výběr stejnou pušku (AK), ale ve vyhovující ráži 5,45×39, nebo popojdete 25 metrů na odhlučněné střelecké stanoviště, kde si Dobrodružství užijete i s originální „balíčkovou“ ráží 7,62×39.

Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Lucie Zajícova

Dobrý den, je vhodný tento balíček „Více než 60 minut dobrodružství na střelnici: mix 6 zbraní a 26 nábojů“ pro dítě 11 let? Díky, Zajícová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, tato možnost je zcela na zvážení zákonného zástupce, ale je to možné. :) Nabídku doporučujeme pro děti od 10 let.
Děti musí přijít v doprovodu zákonného zástupce. Doporučujeme speciální variantu voucheru. :) Pěkný den, Honza

Vlasta

Dobrý den, je možné balíček 7 zbraní uplatnit v Brně? Děkuji

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den.

V Brně je možné uplatnit pouze balíček Sniper. Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz Vaší pozornosti si dovoluji nabídnout střelnici v Lysicích u Brna. 15 minut autem od brněnské střelnice v Soběšicích.
Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné přikoupit zbraně navíc předem. Voucher chci použít jako dárek a už teď vím, kterou zbraň by si dotyčný rád vyzkoušel, která na seznamu není. Nevím ale, jestli je na střelnici vůbec dostupná. Jak bych tento problém měla řešit?

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den.

Nejprve je třeba sdělit nám, o jakou zbraň má dotyčný zájem......


Máme-li jí v portfoliu našich více než pěti set zbraní, rádi jí obdarovanému půjčíme k vyzkouseni. A to zdarma na kterémkoliv Dobrodružství na střelnici. Na místě zaplatí pouze za vystřílené náboje.

Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Šárka Kuchaříková

Dobrý den, děkuji za odpověď, mně bylo jasné, že se zobrazuje ta nejbližší, ale mně jako brňákovi se prostě první zobrazuje :) Možná to byla připomínka spíše pro Slevomat než pro Vás, aby to alespoň někde v nabídce bylo zmíněno. Já samozřejmě dané omezení chápu a nepovažuji to za úmyslnou desinformaci, jen bych to ráda věděla dopředu před koupí. Upřímně mě nenapadlo si nejdříve rozkliknout rezervační systém bez čísla voucheru :) Jak jsem psala, využijeme jinou střelnici, jen by bylo fajn mít tu informaci dopředu. Každopádně díky za odpověď, odpovědět do vlákna mi už nešlo, tak proto další příspěvek.

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Díky za Vaše pochopení, milou odpověď a upřímnost. Těšíme se na každého zákazníka.......a na Vás o to více:-)

V. Marek, majitel www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Evgeniya Pavlova

Dobrý den,
můžu koupit baliček pro děti, pokud synu je 8 let, aby přišel s tátou a spolu to užili?
 Děkuji

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den.

Syn přijít může, z pozice diváka bude vítán, ale střílet bohužel nemůže. Zákon jednoznačně zakazuje půjčit zbraň mladšímu deseti let.
V. Marek, majitel www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Šárka Kuchaříková

Dobrý den, zakoupila jsem jako dárek Balíček pro začátečníky a potěšilo mě, že v nabídce Slevomatu je i Střelnice Brno. Ale ve chvíli, kdy jsem šla zjišťovat možnosti rezervace, tak jsem našla informaci, že na střelnici Brno je možné uplatnit pouze balíček Sniper. Je tedy poměrně zavádějící, že je Brno v uvedeno jako první a působí tak jako „hlavní“ střelnice a toto omezení není nikde zmíněno. Chci se zeptat, jestli je to skutečně tak, nebo jestli je i v Brně možné balíček pro začátečníky absolvovat. Pokud ne, tak samozřejmě využijeme jinou střelnici v blízkosti, jen mě to nepříjemně překvapilo, když se v nabídce píše, že voucher platí na 20 místech v ČR, ale o nějakém omezení Brna ani písmenko.

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den.

Brno není uvedeno jako první. Systém sám vybírá místa uplatnění podle IP adresy počítače odkud je web prohlížen. Vaše nepříjemné překvapení mne mrzí, ale je tomu skutečně tak, že v Brně v Soběšicích se nedá střílet z krátkých zbraní. Není na tom nic zavádějícího ani úmyslného. Prakticky na každé střelnici je nějaké bezpečnostní nebo technické omezení. Například co do výkonu jednotlivých zbraní, nebo třeba ráže. Omezení jsou řádově desítky. Spíše se počet různých omezení na našich 25 střelnicích blíží ke stovce. Vypsat je všechny by vedlo k znepřehlednění a zmatkům.

Vaší pozornosti si dovoluji nabídnout střelnici v Lysicích. Je 15 minut autem od soběšické střelnice a má i perfektní dosažitelnost autobusovou dopravou. Nebo střelnici v Bystrém – kde jsou i sobotní termíny. Skvěle se dá z Brna dojet i na střelnici v Kroměříži.

Na setkání se těší a zdraví…

Zdraví…

Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Pavlína

Dobrý den, máte i nějaké zbraně co používají myslivci? Přítel bude delat myslivecký kurz tak, by ho potěšilo, kdyby mohl nějaké vyzkoušet. Popřípadě prosím jaký balíček vybrat? Uplatňovali bychom voucher v Humpolci.
 Děkuji

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den.

Ano. Máme i zbraně, které používají myslivci. Dvojky, kozlice, kulobroky, dvojáky, trojáky, kulovnice, malorážky......jen je třeba napsat na email info@dobrodruzstvinastrelnici.cz přesný termín, abychom je měli přesně tak, jak si to pán bude přát.

Zdraví…

Terezie z www.Dobrodruzstvinastrelnici.cz

Michaela Plátková

Dobrý den,jak moc předem je nutné se objednat??..nebo stačí pouze zavolat??..ráda bych využila víkend 22–23.6.2019..předem děkuji za odpověd..

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den,

rezervaci termínu uděláte jednoduše na našich stránkách:
https://www.vojtechmarek.cz/zde-si-rezervujte-misto-a-termin-na-strelnici-k-uplatneni-vaseho-voucheru/

Hezký den,
Kamila z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Šárka Odrazilová

Dobrý den,můžu si vybrat jakýkoliv baliček pro 16 letého skoro 17 letého syna?Děkuji Odrazilová

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den. Určitě ano. Vojta z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Pavel Hejný

je možné a by voucher uplatnila osoba které je 17 let? s doprovodem dospělé osoby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, ano je to možné, děti musí přijít v doprovodu zákonného zástupce. Doporučujeme speciální variantu voucheru. Hezký den, Simča :)

Martin Bulva

Dobrý den, jela by nás parta 6ti kamarádů, ale nabízíte možnost zakoupení pouze tří. Je možné to nějak udělat? Druhý dotaz. Po zakoupení balíčku můžeme přijít na střelnici kdykoliv, nebo musí být stanoven čas a datum? Děkuji.

DOBRODRUŽSTVÍnaSTŘELNICI.cz

Dobrý den. Na jeden voucher mohou střílet dva střelci. Střelnic máme po celé ČR 22 a neustále jejich počet rozšiřujeme. Na webu wwwDobrodruzstvi­NaStrelnici.cz si vyberete střelnici a termín, který vám bude vyhovovat.

Zdraví Terezie z www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru