Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bezstanicový bikesharing: 50 nebo 70 kreditů na půjčení elektrokola Freebike

4,6 / 5 Prague freebike Praha  (mapa) 1 282 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
David Tyllner

Dobrý den, při načtení voucheru var. 2 mi aplikace hlásí, že je je voucher neznámý. Snažím se ho zadat v Můj účet > Vouchery > Uplatnit kód. Prosím o radu co dělám špatně. Děkuji, David.

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide, k uplatnění voucheru je potřeba stáhnout do telefonu aplikaci Freebike a zaregistrovat se. Kód voucheru zadejte při registraci do příslušné kolonky. Pokud budete mít problém i nadále, kontaktujte přímé Freebike na emailu: ondrej.kolek@homeport.cz nebo na telefonu +420 721 725 5­85. Hezký den, Simča :)

Margita Bálešová

Dobrý den, Jestli jsem to dobře pochopila je potřeba k tomu účet? Co mám dělat když ho nemám a dá se to udělat nějak jinak?

Slevomat.cz

Dobrý den, Margito, k uplatnění voucheru je potřeba stáhnout do telefonu aplikaci Freebike a zaregistrovat se. Jinak boužel voucher nelze využít. :) Pěkný den, Honza

M

Dobrý den
mám dotaz mohu si koupit oba vouchery a oba uplatnit? nebo jen pouze jeden na jeden účet freebike?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, ano, je to možné. Od každého však můžete koupit pouze 1 kus.
Hezký den, David :)

DOTAZ

Zdravím. Chci se jen ujistit, ale z textu i videa je zřejmé, že celý systém funguje pod internetem. Pokud tedy nemám na svém mobilu stálé připojení k internetu, nemohu si aplikaci používat. Je to tak, že? Platí to jak pro půjčení, tak pro provoz, tak pro vrácení. Když třeba dojde k výpadku signálu a nikde v okolí není wifi, tak je hotovo… Apka žere kredit a kolo už přitom stojí na parkovišti.

Prague freebike

Dobrý den, většina fungování vyžaduje být připojený k internetu (v aplikaci nebo lze půjčit i vracet přes web prague.freebi­ke.com) ale spustili jsme na začátku května také možnost připojit ke svému Freebike účtu čipovou kartu (třeba ISIC, Lítačka, In Karta a další čipové karty) a po propojení si pak můžete kolo půjčit i bet nutnosti být online snadno tím, že přiložíte kartu, a vrátit ho pak můžete opět bez aplikace tím, že po zastavení a zaparkování 3× po sobě zmáčknete brzdu – že se kolo vrátilo poznáte podle zhasnutí světel.
Pokud budete fungovat více offline – je dobré si dopředu nastudovat z aplikace nebo webu, jak se eketrokolo používá, kde se smí jezdit a kde vracet podle naší mapy.
Díky za Váš dotaz a přeji pěknou jízdu.
Za Freebike
Ondřej Kolek

Jana

Dobrý deň,

je možné kúpiť len jeden voucher na jednu osobu?

ďakujem

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Je tomu tak, skutečně lze koupit pouze jeden voucher na osobu.
Hezký den, David :)

Kateřina

Dobrý den, jakou mají kola nosnost?

Prague freebike

Dobrý den, Kateřino, kola mají odhadovanou nosnost přibližně 120 Kg.
Ondřej z Freebike

Irena

Dobry den. Jak dlouho mi kredity vydrzi na uctu?

Prague freebike

Dobrý den Ireno, kredit Vám vydrží na účtu, jak dlouho budete potřebovat (klidně dva roky), nicméně voucher je nutné uplatnit do skončení akce zde na Slevomatu. Samotný kredit potom už Vám zůstane do spotřebování.
Ondřej z Freebike

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru