Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Do Egypta na 4–9 nocí: krásný 5* hotel s all inclusive, 5 bazény, wellness a spa

CK Zanzo Hurghada - Egypt (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
V. Kramlová

Dobrý den,byl by možný pobyt v listopadu 2019 na 7–9 nocí?
Děkuji V.K.

CK ZANZO

Dobrý den paní Kramlová, listopadový termín možný je, záleží jen na vás, v jakém termínu a na jaký počet nocí si budete přát nabídku vypracovat. Zašlete prosím na e-mail rezervace@zanzo.cz poptávku s konkrétním rozmezím termínu, přesný počet nocí a počet osob, pro které si budete přát nabídku vypracovat. Obratem vám pak nabídku zašleme. S pozdravem Veronika, CK Zanzo

Hanka

Dobrý den, inzerujete na vašich webovkách, že vaše zájezdy jsou levnější cca o 1/3 ceny. Konkrétně tento hotel například v srpnu na 8 dní je o 1500 Kč na osobu DRAŽŠÍ než v konkurenčních a velkých cestovních kanceláří i s českým delegátem na místě s ultra all inclusive (např. Exim Tours). Let také se Smartwings, takže ani tady není rozdíl. Proč bych si teda měla vybrat vaši cestovní kancelář a zaplatit o pár tisíc více?

CK ZANZO

Dobrý den, Hanko, rozdíly mezi našimi zájezdy a zájezdy ostatních CK jsou především v tom, že si můžete zvolit individuální termín, protože zájezd Vám sestavíme na míru, nemusíte být tedy vázána na pevné termíny většiny CK. Jednotlivé ceny se také můžou lišit dle zvoleného termínu (ceny uvedené u nás na webu jsou pouze orientační pro dané období), doporučujeme tedy zvolit konkrétní termín, který potom můžeme srovnávat, je tedy možné, že se s cenou nakonec dostaneme minimálně na srovnatelnou cenu s jinými CK. K našemu zájezdu máte cestovní pojištění, za které neplatíte nic navíc. Našim klientům sjednáváme privátní transfer, tzn. že nemusíte čekat na „vylodění“ všech ostatních cestujících, se kterými budete sdílet autobus a zdlouhavý transfer na hotel. Vždy tedy můžete očekávat velmi individuální přístup a vysoký komfort od sjednávání zájezdu až po návrat z destinace. Přejeme hezký den. Za tým CK Zanzo, Libuše

Petr Hricina

Co je na tom levného. Nechapu

CK ZANZO

Dobrý den pane Hricino,
bohužel nerozumím Vaší reakci. Prosím o vysvětlení, co přesně Vám nepřipadá levné/co s čím porovnáváte/na základě čeho reagujete na naši nabídku zájezdu.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat ať už e-mailem na info@zanzo.cz , nebo telefonicky na tel.č. 222703625.
Přeji hezký den.
Za tým ZANZO, Libuše

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru