Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jaro či léto v Orlických horách pro 2 nebo rodinu s aktivitami i wellness

4,2 / 5 Chata pod sjezdovkou Orlické hory (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dana

Dobry den, uvadite slevu pouze do 30.6., chtela jsem se optat, jestli by bylo volno v obdobi 7.6–9.6.2019 pro 6 osob, tedy 3× dvouluzkovy pokoj se snidani- popřípadě, ze ano, jaka by byla cena.děkuji

Chata pod sjezdovkou

Dobrý večer paní Dano,

jarní akce je spuštěna až do konce června, tj. 30.6., dále běží letní akce, která je do konce září, pravděpodobně jste se přehlédla.

Vámi poptávaný termín v měsíci červen máme ještě volné kapacity. V případě zájmu o rezervaci mě kontaktujte na emailové adrese penzioncenkovice@gmail.cz a uveďte, zda-li se jedná o 6 dospělých osob, případně dospělé osoby + děti a já Vás nasměruji na výběr té pravé varianty. V akci je více možností, jsou zda varianty na 3 dny/2 noci pro 2 dospělé osoby, nebo 2 dospělé osoby + dítě 11,9 let, případně stejné varianty na 4 dny/3 noci.

S pozdravem a přáním hezkého zbytku večera

Ondráčková Martina

Polášková

Dobrý den, prosím jak by vycházel pobyt kdykoliv v červenci 2019, 2 dospělé osoby a malý pes..je to pro nás poměrně daleko,tak bychom rádi přijeli na alespoň 5 noci…nástup kdykoliv i během týdne,děkuji a zdravíme z OV

Chata pod sjezdovkou

Dobrý večer paní Polášková,

velice nás těší Váš zájem o ubytování v penzionu Chata pod sjezdovkou, Čenkovice. Vámi poptávaná varianta by znamenala zakoupení voucheru na 2 a 3 noci (jejich spojení) a vyšlo by Vám to na delší dovolenou s tím, že za pejska je příplatek. V případě dalších informací mě neváhejte kontaktovat na emailové adrese: penzioncenkovice@gmail.com

S pozdravem a přáním hezkého večera

Ondráčková Martina

Jiřina Hanková

Dobrý den,hledám na prázdniny pobyt asi na 4 dny/3noci/ pro sebe a 2 vnučky z toho má jedna bezlepkovou dietu.Mám dotaz,zda vaše kuchyň poskytuje i tato jídla?Večer před odjezdem by pro nás přijela dcera,tak bych potřebovala nocleh s večeří a snídaní i pro ni.Promiňte,že to komplikuji,ale zatím nám všude vyšli vstříc bez problémů.Moc děkuji a přeji hezký den.J.Hanková Hradec Králové

Chata pod sjezdovkou

Dobré ráno paní Hanková,

velice nás těší Váš zájem o ubytování v penzionu Chata pod sjezdovkou, Čenkovice.

Co se týče bezlepkové stravy, určitě nebude problém, ale v takovém případě je potřeba vše domluvit předem, abych informovala kuchyň, v jakém termínu bude na chatě dítko s bezlepkovou dietou, aby byli připraveni. Dcera navíc by si 1 noc doplatila.

Pokud Vás můžu požádat, kontaktujte mě na emailové adrese: penzioncenkovice@gmail.com, kam mi napište všechny Vaše požadavky a domluvíme se na dalším postupu.

S pozdravem

Ondráčková Martina

Vladimír Richter

Dobrý den. Rádi bychom přijeli se dvěma středními psi. (Borderkolie a labrador)i tak není problém? A příplatek 150kč za mazlíčky za noc by byl se dvěma psi 300kč? Děkuji za odpověď.

Chata pod sjezdovkou

Dobrý den pane Richter,

ještě jednou nás velice těší Váš zájem o ubytování v penzionu Chata pod sjezdovkou, Čenkovice. Co se týče domácích mazlíčků, tak pokud jsou vychování, problém rozhodně není. Počítáte správně, v případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat na emailové adrese: penzioncenkovice@gmail.com.

S pozdravem

Ondráčková Martina

Petra HořínkováH.

Dobrý den,
bylo by možné koupit 2 vouchery na 3 dny a přijet tedy na 6 dní /5nocí ?
Byl by volný termín 11.-16.8. 2 dospělí +13 let dítě +vychovaná maďarská ohařka ?
A jaký by prosím byl případně doplatek dcery na polopenzi.

Děkuji Petra H.

Chata pod sjezdovkou

Dobrý večer paní Petro,

určitě je možno vouchery spojit, aby Vám pobyt dal na více nocí. Co se týče Vámi poptávaného termínu, máme ještě volno. Co se týče pejsků, jsou u nás povoleni za poplatek, stejně tak malý doplatek za starší dítě, než je věk uvedený na voucheru. . Pro více informací mě kontaktujte na emailové adrese: penzioncenkovice@gmail.com.

S pozdravem a přáním hezkého večera

Ondráčková Martina

Zuzana Štěpánová

Dobrý den,mám dvě děti. Kterou nabídku na Slevomatu by bylo možné využít? Děkuji Štěpánová

Chata pod sjezdovkou

Vážený paní Štěpánová,

velice nás těší Váš zájem o ubytování v penzionu Chata pod sjezdovkou, Čenkovice. Nejvýhodněšjí nabídnou pro Vás bude zakoupení voucheru pro 2 dospělé osoby + 1 dítě (je už na Vás, jestli na 2–3 noci) a druhé dítko by se doplatilo. Akce je dělaná pro dítě do 12 let, proto bude lepší nabídku využít pro starší dítko a mladší se doplatí. Pro lepší info mě nevháhejte kontaktovat na emailové adrese: penzioncenkovice@gmail.com.

S pozdravem

Ondráčková Martina

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru