Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

S dětmi na vláčky plné dobrot: neomezená konzumace v mašinkové kavárně

4,6 / 5 Golden Pacific Café Praha - Jinonice  (mapa) 512 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lucie Šohajová

Dobrý den chtěla jsem si k vám zakoupit voucher jízdenku ale už nelze-vyprodáno.Je možné si kvám udělat rezervaci a přijít se nabaštit i bez jízdenky a palit na místě.Děkuji Lucka

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano jistě … je lepší si udělat rezervaci … GPC

VH

Dobrý den, když mám dítě 7let, nad těch 120cm, musím koupit jízdenku pro dospělého ?

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, je to přesně tak, jak píšete. Pro dítě nad 120 cm je třeba jízdenka pro dospělého. Pěkný den, Míša :)

Petra Pudilová

Dobrý den, marně se již druhý měsíc snažím zarezervovat termín, na kontaktním telefonu pouze hlasový záznam a přes Váš rezervační systém nelze, vše je obsazeno. Chci uplatnit zakoupené vouchery. Můžete mi poradit, pomoci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, právě jsme na uvedené telefonní číslo zkoušela volat a hovor byl přijat během pár vteřin. Ideální je volat teď dopoledne, po 13h už je to už složitější. Popřípadě se můžete obrátit na email: info@goldenpacificcafe.com. Hezký den, Simča :)

Lukáš Kos

Dobrý den, jestli jsem to správně pochopil, každá jízdenka by měla tedy být zakončena vlakem s vagóny se sladkým. Tudíž když koupím 3× diamantovou jízdenku měl by každému „cestujícímu“ ke stolu nakonec přijet jeho vlak se sladkým? Tedy 3× vlak se sladkým? Podle mne ano a tak jsme to pochopili z Vaší video prezentace, nicméně opak byl pravdou. Měli jsem 3× diamantovou jízdenku 2× dospělý a 1× dítě u jednoho stolu a přijel nám pouze jeden vlak, stejně naložený jako pánu naproti nám, který seděl sám… 🤷‍♂️ Jinak vše naprosto super 👌. Děkuji za informaci.
S pozdravem Lukáš.

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano tak to je … servírky se mají vždy s hosty dohodnout kolik sladkých vlaků si host přeje … i toto je neomezené … většinou jsou hosté tak přejedeni, že sladkých vlaků tolik nechtějí … pokud zde došlo ke špatné komunikaci, tak je nám to moc líto … děkujeme GPC

Ivona

Dobrý den, musí mít voucher i rok a půl staré dítě?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivono, pro děti do 2 let není potřeba kupovat jízdenku. Ve stálé i denní nabídce lze objednat dětskou porci jídla. Pěkný den, Honza

Jaroslava Volšičková

Ještě mám dotaz ohledně známých. Mají po operaci žaludku a tak jedí jen poloviční porce. Mohou si zakoupit jen dětskou jízdenku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, to bohužel není možné =) cena za vstupenku pro dospělého je jednotná. Dospělá osoba musí mít voucher pro dospělou osobu. Hezký den, Simča :)

Jaroslava Volšičková

Dobrý den, vláček s dezerty přijede jen jeden nebo je to podle počtu lidí u stolu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, vláček přijede tolikrát, kolikrát si o něj řeknete. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru