Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Na dlouhé cesty autem nebo na nákup: Set chladicích termotašek Kasaviva

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dája

Dobrý den, nikde jsem nenašla informaci, jak dlouho (alespoň přibližně), vydrží termo efekt s chladící vložkou? Bohužel je to pro mě dost důležitá informace při výběru termo tašky nebo boxu. Předem děkuji za informaci.

Holidaysport.cz

Dobrý den, to záleží na mnoha faktorech, nelze říct konkrétní dobu, protože bude různá. Záleží na počtu použitých náplní, na typu chlazených potravin, na venkovní teplotě, jestli je taška na slunci/ve stínu, apod. V každém případě má použití tašky s chladícími náplněmi zásadní vliv na prodloužení doby, po kterou potraviny zůstanou chlazené. Přesně vám to ale nikdo nepoví, protože to ani nelze. S pozdravem, Blažek

Pavla Novotná

Dobrý den, když si objednám ke dvěma taškám i chladící náplně. Jak to bude s poštovným prosím Vás? Děkuji za odpověď 😉

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, dejte všechno zboží košíku, čímž se sloučí do jedné objednávky a budete mít tedy i jednotné poštovné pro veškeré produkty.
Hezký den, David :)

Silvia

Dobrý den, prosím vás, bude někdy znovu tahle nabídka? Vím, že je zatím pořád aktivní, akorát já bych chtěla jinou barvu, než růžovou nebo oranžovou. Tak že bych si počkala, než kupovat barvu kterou úplně nechci. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru