Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rajská pohoda na Náchodsku s wellness, snídaněmi a romantickou večeří

4,5 / 5 Hotel Rajská zahrada Východní Čechy (mapa) 244 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jitka Veselá

Dobrý den.
Rozumím tomu správně,že budova B je bezbariérová.Mám ZTP chodím o francouzských holích.Jak mám postupovat?Děkuji

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano, rozumíte tomu správně. Pouze na této budově se nachází výtah. Případně je zde i umístěn pokoj pro handicapované. Při vytváření rezervace, telefonicky na recepci hotelu, je nutné tento požadavek vznést, aby pro Vás byl nalezen vhodný pokoj a termín pobytu. Tel.: 773 777 773
Pěkný den.

Andrea Bohacova

Dobry den.
Lze uvarit veceri na prani hosta mimo nabidku?Teta je na silne diete a mohla by treba toho lososa jen v pare s bramborem bez omastku apod.Asi by se primo domluvila na miste.Chceme jim to koupit jako darek.Dekuji za odpoved.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano, určitě je to možné. Prosím jen sdělit tuto informaci již při rezervaci pobytu a pro jistotu i následně při příjezdu.
Pěkný den.

Voborilova

Dobrý den, rada bych se zeptala, zda ještě mate volno v termínu 21.6–23.6. Dekuji A. Voborilova

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Simča :)

Miloslava Štepankova

dobry den chtela bych si rezervovat pobyt od 11.7. az 14.7. pro 2+pristylka prosim o cenu dekuji za odkaz

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, bohužel v tomto termínu je hotel plně obsazen.
Pěkný den.

Lenka

Dobrý den,
mohu se zeptat, zda lze v termínu 14–16.6. připlatit třetí osobu, tak aby měla vše jako ostatní dvě v balíčku? Děkuji Lenka

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano, doplatit služby, které jsou součástí pobytu, samozřejmě možné je a to přímo na hotelu. Pro bližší informace a eventuálně vytvoření rezervace, prosím kontaktujte recepci hotelu.
Pěkný den.

Dáda

Dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat, zda si tam z jídel vybere i vegan, kamarádka je veganka a chtěly bychom jet spolu. Tak jen pro informaci děkuji.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, v nabídce máme tyto vegetariánská jídla – viz níže. Pokud ani tímto, nejsme schopni uspokojit Váš požadavek, jsem si plně jist, že se najde cesta jak Vaší kamarádce vyhovět. Není to pro nás úplně nestandardní požadavek. :D
Vegetariánská jídla
350g Zeleninové ragú s hlívou ústřičnou a baby špenátem (7) 129 Kč
350g Paprikový lusk se zeleninou ratatouille a gratinovaným chedarem s holandskou omáčkou (3,7) 129 Kč
Pěkný den.

Markéta

Dobrý večer, jestli jsem dobře pochopila na konec června nelze čtvrtek až neděla zarezervovat???? Děkuji Markéta

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den,
rezervace je možná v měsících červen a září, kdykoliv v rozmezí čtvrtka až pondělí, kdy pondělí je nejzazší termín ukončení pobytu. V měsících červenec a srpen je rezervace možná kdykoliv. Samozřejmě rezervace jsou podmíněny dostupné volné kapacitě hotelu.
Pěkný den.

Jarka Kasíková

Ještě jeden dotaz prosím, v kolik hodin nejdříve je možný check in, děkuji.

Hotel Rajská zahrada

Od 14 hodin.

Jarka Kasíková

Dobrý den, prosím, nástup je možný pouze v pátek? Ve čtvrtek nástup nelze? Též se zeptám, je nás 5, je možno jeden 2 l a jeden 3l pokoj? Nebo lze na jeden pokoj dodat přistýlku, děkuji, Jarka

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, online rezervace jsou většinou nastaveny na termín PÁ až NE. V případě, že chcete využít termínu od čtvrtka, kontaktujte hotelovou recepci. Tel.: 773 777 773. Na hotelu se nachází pokoje 2 i 3 lůžkové, bližší informace Vám taktéž podá recepce.
Pěkný den.

Drahomíra Horáková

Dobrý den, dá se tento pobyt pořídit přes FKSP a jak popřípadě postupovat? Děkuji

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, je nám líto, ale bohužel nedá. V případě, pokud chcete využít této možnosti, je nutné si vybrat některý z pobytových balíčků uvedených přímo na webových stránkách hotelu. http://hotelrajskazahrada.cz/pobytove-balicky/
Pěkný den.

Květa Kotěrová

Dobrý den, máte také třílůžkové pokoje, pokud možno v bezbarierové části? Jsme 3 důchodkyně, jedné je 90 roků. Děkuji za odpověď

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano. Prosím pro bližší informace a vytvoření vhodné rezervace, kontaktujte hotelovou recepci. Tel.: 773 777 773.
Pěkný den.

Štěpánka Antošová

Dobrý den,
je hotel bezbariérový, nabízíte také pokoj pro vozíčkáře? děkuji za odpověď, Štěpánka Antošová

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den,
ano, na hotelu máme jeden pokoj, který je upraven přímo pro hendikepované – vozíčkáře. (uzpůsobená koupelna). Hotel jako takový nabízí bezbariérovost na budově B. Wellness je přístupné také, zde se však již pomůcky, např. vstup do bazénu, pro hendikepované nenachází. Pro bližší informace a správnou rezervaci vhodného pokoje, je však nutné se spojit přímo s recepcí hotelu. Tel.: 773 777 773.
Pěkný den.

Jan Červený

Dobrý den,
bylo by možné objednat si pobyt na fakturu na firmu?
Bylo by možné si objednat doplňkové masáže a koupele s tím, že by se to zaplatilo předem? Jde mě o to, že firma kde pracuji proplácí dovolenou za 7000kč, tak aby jsem kolem této ceny doplnil pobyt u Vás.
Děkuji za odpověď,

S pozdravem Červený

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, bohužel tento druh pobytu a platby hotel neumožňuje. V případě, že chcete využít možnosti platby fakturou, můžete si vybrat z poměrně veliké nabídky pobytových balíčků přímo na webových stránkách hotelu.
http://hotelrajskazahrada.cz/pobytove-balicky/
Pěkný den.

Michaela Remerová

Dobrý den, je možný pobyt se psem?

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, bohužel domácí mazlíčky nejsou na hotelu povoleny.
Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru