Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jediné running sushi v Hradci Králové: až 2 hodiny neomezené konzumace

4,4 / 5 SUMO sushi & grill restaurant Hradec Králové  (mapa) 1 772 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Veronika Dohnalová

Dobrý den,

ráda bych si zakoupila voucher na sushi, avšak mám dost konkrétní a důležitý dotaz související s moji diagnostikovanou celiakií (nesmím výrobky s lepkem) a to se týká i např. přípravy omáčky k ochucení rýže, konkrétně se mi jedná o informaci, jaký ocet/dochucovadla restaurace používá k přípravě rýže v sushi? Nesmí obsahovat ječný slad a nic z pšenice. Je možné mně toto zodpovědět?
Moc děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, takové informace zatím bohužel nemáme. Můžete se ale obrátit přímo na našeho partnera na tel.: 778 516 616.
Hezký den, David :)

Petra Horáková

Dobrý den,
získala jsem kredity z pokladu na kategorii Gurmán a požitkář. Bohužel mi zde nejdou uplatnit. Chtěla bych se zeptat z jakého důvodu.
Děkuji za radu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, nejjednodušší výběr nabídek z této kategorie najdete zde: https://www.slevomat.cz/hledani?keyword=gurm%C3%A1n%20a%20po%C5%BEitk%C3%A1%C5%99. Pěkný den :-)

Moni Ka

Dobrý den, už třetí den se nemůžu dovolat.
Chtěla bych rezervaci na pátek 29.3.2019 15.-17.hodin na running sushi pro dvě osoby a dvě malé děti. Nemohu nikde na sushi najít email.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, vidím, že píšeme příliš pozdě, doufáme, že se Vám podařilo rezervaci zajistit a vychutnat si sushi. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru