Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Držte se zpříma: korektor pro správné držení těla, univerzální velikost

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jiří

Dobrý den, mám obvod hrudníku cca 117 cm (měřena max. velikost v podpaží). Je velikost korektoru dostačující? Děkuji. Pěkný den.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, kontaktujte nás prosím e-mailem na obchod@take-it-shop.cz a vyžádejte si extra velikost, kterou jsme schopni dodat. Pěkný den.

Petr

Falešná sleva a podvod. Původní cena 829 Kč je nereálná. Cena 399 Kč je výsměch. Běžná cena na internetu TOTOŽNÉHO výrobku 250 Kč i méně.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, děkujeme za Vaši zprávu. Na internetových stránkách prodejce můžete tento korektor zakoupit za částku 829 Kč ze které vycházíme. V době uvedení nabídky na Slevomatu se jednalo o nejvýhodnější nabídku na trhu. Případné akce či úpravy ceny u konkurence bohužel nedokážeme žádným způsobem ovlivnit. Pěkný den

Jirka

Dobrý den. Pomůže korektor i při hyperlordóze? Níže se někdo ptal, jak to je s dlouhodobou pomocí – může pomoci se hyperlordózy zbavit? Nejsem si u hyperlordózy tohoto jist, jelikož při ní máte vystrčený zadek a vystrčené břicho + prohnutá záda. Díky.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, kompetentní odpověď na tuto otázku sdělit nedokážeme. Prosíme, vhodnost použití korektoru u tohoto problému konzultujte s vaším lékařem. Pěkný den.

Jirka Vágner

Dobry den mužu pracovat s produktem na narvnovaní postavy pracovat nebude mě omezovat nebude mě ten pas někde dřit postava 189cm 73kg děkuji za odpoved

Take-it-shop.cz

Dobrý den, velikost je univerzální a korektor je vyrobený z příjemného materiálu. Stačit či dřít by neměl. Samozřejmě pokud Vám nebude zboží po vyzkoušení vyhovovat, je možné je v původním stavu vrátit do 14 dnů. Pěkný den.

Majda

Dobrý den,
prosím Vás, jak moc se dá velikostně přizpůsobit? Chtěla bych korektor zakoupit synovi- 11 let, 150cm, sportovní postavy.
Děkuji za odpověď,
Martina

Slevomat.cz

Dobrý den, Majdo, korektor je díky popruhům velmi dobře polohovatelný a variabilní. Jistě bude sedět. Pěkný den :-)

Hana Švábová

Dobrý den,
zakoupila jsem korektor a bohužel je babičce malý. Jak mohu zakoupené zboží vrátit. Děkuji Švábová

Take-it-shop.cz

Dobrý den, zboží zašlete co nejdříve zpět na naši adresu uvedenou na daňovém dokladu. Přidejte kopii dokladu a formulář pro odstoupení od kupní smlouvy (vzor naleznete na našich stránkách). Děkujeme a přejeme pěkný den.

Gabriela Najmanová

Dobrý den, je korektor vhodný pro velmi štíhlého 12-ti letého klučinu?
 děkuji

Take-it-shop.cz

Dobrý den, vzhledem k opravdu univerzální velikosti je korektor vhodný i pro štíhlou postavu. Pásy se suchým zipem lze opravdu značně dotáhnout, jelikož lze suchý zip zapnout po celé délce ramenního pásu. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Jana

Dobrý den, je tato pomůcka jen pro dospělé nebo i děti/dospívající? Jaká je to velikost?
Děkuji,Jana

Take-it-shop.cz

Dobrý den, vzhledem k opravdu univerzální velikosti je korektor vhodný i pro děti školního věku či dospívající. Pásy se suchým zipem lze opravdu značně dotáhnout, jelikož lze suchý zip zapnout po celé délce ramenního pásu. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Mario

Dobrý den v popisu zboží jsem nemohl dočíst výrobce tohoto korektoru.Muzete my jej napsat děkuji

Take-it-shop.cz

Dobrý den, výrobcem je společnost Shenzhen Willis Industrial Co. LTD. Pěkný den.

Veronika Valaskova

Dobrý den, jedna se o zdravotnickou pomůcku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, ano, korektor slouží k zamezení zdravotních komplikací a pomáhá předcházet bolestem v oblasti šíje, ramen, kříže a zad. Dá se tedy považovat za zdravotní pomůcku. Pěkný den

Ludmila

Dobrý den, s korektorem nemám vůbec žádnou zkušenost, s bolestí páteře však ano. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho se nosí – myslím dlouhodobě, několik týdnů, měsíců? Po odložení je páteř rovnější, nebo časem opět povolí? Cvičí se s korektorem, nebo se pouze nosí? Moc děkuji za odpověď!

Take-it-shop.cz

Dobrý den, pokud jsou bolesti vaší páteře způsobeny špatným držením těla, pravidelné nošení korektoru Vám pomůže. Doporučujeme korektor ze začátku nosit cca 10–20 min denně a poté časový interval prodlužovat dle potřeby. Cvičením s korektorem také rozhodně nic nezkazíte, jelikož takovým způsobem budete cvičit správné svaly. Přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru