Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Okolí domu jako ze žurnálu: vizualizace zahrady od zkušených architektů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Xxx

Dobrý den, pro uplatnění nabídky musí být pozemek celý v rovině ? Část zahrady máme v mírném svahu druhá část je v rovině. Děkuji

Zahrady 7x

Dobrý den, děláme pouze standardní zahrady v rovině, tzn. ty, které nejsou v kopci. S pozdravem Kamil Rozum.

Eva Padrtová

Dobry den, rada bych se zeptala jak to funguje? Poslu vam fotky a rozmery stavajici zahrady a svou predstavu a otazky? Nebo mou predstavu, pripadne co jiz na zahrade je osazene v potaz neberete? Dekuju za odpoved.

Zahrady 7x

Dobrý den, vše děláme na přání zákazníka a proto potřebujeme co nejvíce informací o zahradě, včetně fotek domu a zahrady, půdorysu, okolní prostředí apod. V plánování nové zahrady jsou stávající prvky a to jsou právě již vysazené rostliny nebo případně už hotové chodníčky či bazén a pod. Tyto prvky zůstávají dle přání zákazníka a realizace se přizpůsobí danému prostředí. V našem ukázkovém projektu na našich stránkách https://zahrady.7x.cz/ se podívejte na čtvrtou kolonku v seznamu rostlin použitých v projektu, kde právě jsou případné stávající rostliny, které jsou původní a zůstávají v novém projektu. S pozdravem Kamil Rozum.

Luděk

Dobrý den, platí tato nabídka i pro návrh zahrady v japonském stylu ? Děkuji

Zahrady 7x

Dobrý den, tvary záhonů výsadeb, vodní plocha, můstky i použití kamene a písku lze vytvořit ve 3D grafice, ale doplňky jako pagody nebo tvarované konifery, bonsaje a jiné netradiční prvky v programu nejsou zahrnuty. Dle dohody je možno zvolit jiný prvek, který bude označovat například místo pro pagodu a pod. Japonské zahrady jsou velice krásné s použitím vodní plochy, ve které se odráží purpurové japonské javory, kvetoucí azalky a rododendrony. Kamenné solitery a ornamenty mají své kouzlo. Přeji hezký den s pozdravem Kamil Rozum.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru