Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jarní vzpruha v Aqualandu Moravia: celodenní vstupy do bazénu i relaxace

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 11 622 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Miroslav Hejl

Zakoupil jsem vstupenky pro 2 osoby naráz (v jedné platbě). Obdržel jsem 2 vouchery (každý pro 1 osobu). Můžeme tedy uplatnit vouchery i jednotlivě (každá osoba v jiný den nebo stejná osoba v různých dnech)?

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano můžete.

Monika

dOBRý DEN, PRAVE SOM SA DOčíTALA ZE LETNý AREáL SA OTVáRA AZ PO SKONčENí PLATNOSTI VOUCHERU. dá SA VOUCHER STORNOVAť?

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, letní areál se skutečně otvírá až začátkem června. Pokud chcete voucher stornovat, je to samozřejmě možné v rámci čtrnáctidenní zákonné lhůty. Napište na
podpora@slevomat.cz nebo zavolejte na zákznickou podporu+420 222 7­45 354, kde Vám se vším rádi pomůžeme. Pěkný den

Martin Blažek

Dobrý den,
kdy se letos otevírá venkovní areál prosím? Někdy jsme za teplého počasí ještě stíhali uplatnit jarní voucher, minulý rok jste to už i přes krásné počasí očesali. Jak to bude letos prosím? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, zahájení letní sezóny je dle stránek partnera (http://www.aqualand-moravia.cz/otevreni-letni-sezony) 16.6. 2019. :) Pěkný den, Honza

Aqualand Moravia

Dobrý den, Martine, kolega vám poslal odkaz na událost z roku 2017. Náš areál otevíráme letos 15. června 2019 a o programu budeme včas informovat. :)

Jakub

Dobrý den,
převedl jsem si body z karty benefit plus na můj účet zde (kategorie Krása zdraví relaxace) ale při koupi mi nejdou uplatnit. Už jsem si jednou takto body převáděl a uplatnit šly bez problémů? Změnili jste snad pro vouchery kategorii ? jak mám poznat do které kategorie zapadají ?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube, při nahrávání kreditů jste zaškratl špatnou kategorii Krása, zdraví a relaxace. Tato nabídka je v kategorii Zábava a volný čas. Po nabití kreditů již kategorii bohužel nelze změnit. Kategorii poznáte po rozkliknutí příslušné nabídky, v horní liště je kategorie do které nabídka spadá označena bílou barvou. Pěkný den, Honza

Peter Bohuš

Dobrý deň chceli by sme rodičom k narodeninám kúpiť týždenný pobyt vo vašich termaloch môžem dostať info o cene a ci je taka možnosť???

Aqualand Moravia

Dobrý den, napište nám na recepci hotelu: recepce@aqualand-moravia.cz děkuji.

Dvořák

Dobrý den, informaci o dětech jsem si přečetl. Ale chci se zeptat co děti , kterým je 9 let a měří více jak 100cm? Třeba 152cm? To už nejsou děti a platí plnou cenu?

Aqualand Moravia

Dobrý den, děti máme do 150 a nad 150 cm (lze zakoupit na pokladně a nebo na našem eshopu) – vstupenky zde na Slevomatu jsou převážně určené pro dospělé, ale může je zkrátka využít kdokoliv, tedy i dítě třeba 152 cm.

Ludmila

Dobrý den k vánocům jsem dostala voucher do denních lázní, platí mi do 19.4 nemohla jsem ho zatím ze zdravotních důvodů využít jde nějakým způsobem platnost prodloužit ? Děkuji za odpověď Ludmila

Slevomat.cz

Dobrý den, platnost voucheru se prodloužit bohužel nedá, v případě, že chcete voucher stornovat, zavolejte si, prosím, na naši zákaznickou linku 222 745 354, kde s Vámi všechno rádi vyřeší. :)

Ondřej

Dobrý den, pokud si zakoupím 3 vstupy, mohou na ně jít i děti nebo jen dospělí?
Děkuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Může na ně jít kdokoliv. Jen je třeba myslet na to, že třeba vstup do wellness je povolen až dětem od 15 let (vyjma neděle od 11:30 do 13:30 kdy probíhá dětské saunování i pro děti mladší).

Helena Borůvková

Zaklikla jsem omylem 4 vouchery, potřebuji však 3, protože máme 1 dítě do 140 cm. Platbu jsem zatím neprovedla. Co mám s tím dělat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, objednávku jsem Vám změnila na tři kusy voucherů, platební údaje jsem Vám odeslala do emailu znovu :) Pěkný den

Stanley812

Za jak dlouho od zaplacení posíláte kód potřeboval bych ho hned diky

Aqualand Moravia

Dobrý den, pokud platíte kartou online, tak vám vstupenky přijdou ihned. Při bankovním převodu to většinou trvá pár pracovních dní. :)

marcelina

Tady pořád odpovídáte, že pro děti je cena stejná nad 100cm – jako pro dospělého. Proč nenapíšete, co máte ve svém ceníku na vašich web stránkách , celodenní vstup do Aqua zony pro dítě do 150cm je 249kč. Proč budu platit cenu 329 – výhodná pro dospělého a ještě i studenty… ale absolutně nevýhodná pro dítě do 150cm. To mě přijde neférové, máte lidem poradit a ne je zmást.

Slevomat.cz

Dobrý den, zvýhodněné vstupné je primárně určené pro 1 dospělou osobu, informace o dětech do 100 centimetrů je doplňující. Rozhodně se nesnažíme naše zákazníky mást. Samozřejmě dětské zvýhodněné vstupné můžete pořídit přímo na pokladně. Pěkný den

Miroslav Hejl

Musíme si vouchery vytisknout nebo stačí si opsat číslo na papír a ukázat na pokladně?

Aqualand Moravia

Dobrý den, stačí kód na papírku opsaný. Ideálně však QR kód ve vašem mobilu. :)

Petr Stroch

Dobry den, lze prosím změnit jiz zakoupený lístek do auqauparku (za 329,–) za lístek i do welness (za 389,–)? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, zaměnit je bohužel nelze, ale lístek za 329 Kč můžete do 14 dní od zakoupení stornovat a poté si můžete zakoupit lístek, jaký Vám bude vyhovovat. Hezký den :)

Zdeněk Kleveta

Dobrý den, mohu poprosit o informaci, kdy bude otevřen kompletně celý venkovní areál v letním režimu?? Termín těchto voucheru je do 14.06.2019...­....takže asi se bude celý venek otevírat od 15.6.........­...Děkuji za odpověď

Aqualand Moravia

Dobrý den, otevření plánujeme na 15. června, o termínu však budeme včas informovat na našich webových stránkách. Avšak jakmile to počasí dovolí, tak nabídneme u venkovního bazénu lehátka, abyste si návštěvu maximálně užili. :)

Roman

Dobrý den, chci se zeptat, mám 6.letou ceru a 11.leteho syna a plus jeden rodič, kolik by mě to stálo na půl dne nebo celodenní? Děkuji Pavel

Aqualand Moravia

Dobrý den, nabídka zde na slevomatu je pro všechny osoby stejná a to bez rozdílu :) A navíc je vždy celodenní!

Anna

Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli by tu nebylo slevnene vstupne i pro rodinu?

Aqualand Moravia

Dobrý den, momentálně slevy pro rodinu nenabízíme.

Radka Hyclova

Dobrý den, kolik stojí celodenní vstup pro dítě za plnou cenu?

Aqualand Moravia

Dobrý den, cena zde na Slevomatu je pro všechny osoby stejná a to bez rozdílu. :)

David

Dobrý den,
Pokud si zakoupím variantu s možností vstupu do welnes, co vše mohu a nemohu využít? Díval jsem se na vaše oficiální stránky, ale nevím co do tohoto voucheru spadá za služby. Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, wellness zahrnuje sauny a vířivky, vstup je jednorázový na 150 minut. Přehled máte zde: http://www.aqualand-moravia.cz/forum-romanum-wellness :)

Radek

Dobrý den kdy si zakoupím variantu 3 tedy tu s wellness je možné využít i solnou prohřívárnu? díky

Aqualand Moravia

Dobrý den, využít můžete ale za poplatek 49 Kč / jednorázový vstup na 25 minut. Tato varianta obsahuje vstup do wellness, nikoliv do solné prohřívárny. :)

Lenka

Dobrý den
do kdy nejdéle je nutné voucher koupit, do kdy tato akce platí? Máme v plánu jet se do Aqualandu podívat, ale bohužel nevíme, zda to dopadne, tak bychom si voucher koupili den před návštěvou.
Děkuji Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, jak dlouho nabídka potrvá záleží na více faktorech, nicméně před koncem se u nabídky zobrazí odpočet konce platnosti nabídky :) Pěkný den

Radek

Dobrý den potřeboval bych nabidku využít 16.6. je možné o dva dny voucher prodloužit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, voucher je nutné využít do 14.6. Hezký den, Simča :)

Martina Malcekova

Dobry den, pisete ze voucher nie je mozne uplatnit v case od 18.4 – 23.4.
V pripade, ze planujeme navstevu prave v tieto dni, aky voucher/vstupenku pouzit?
Dakujem

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, v tyto dny se nedá uplatnit žádný z voucherů. Hezký den, Simča :)

Jana

Kolik je prosím cena za dítě 130cm.?děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, cena je pro všechny zde na Slevomatu stejná.

OLGA ŠARAVCOVÁ

MÁTE PROSÍM JEŠTĚ SLEVY PRO DŮCHODCE?????

Aqualand Moravia

Dobrý den, každé pondělí máme tzv. Happy Days pro seniory nad 60 let se zvýhodněným vstupným. http://www.aqualand-moravia.cz/happy-days-seniori

Anna

Dobrý den, potřebovala bych prosím aby šel poukaz použit 15.6.,ale bohužel píšete, že 14.6. končí. Mohu si za třeba menší poplatek datum prodloužit nebo jak se postupuje? Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, platnost nelze prodloužit a jeho platnost je pevně daná.

Tyler Orlík

Zdravim,
kdyz koupim tento voucher jak dlouho bude platny? Tohle je paradni darek ale potrebovak bych ho az do listopadu..
Diky za odpoved :)

Aqualand Moravia

Dobrý den, platnost vstupenky je do 14. 6.

Adam Kreisl

Dobrý den Chtěl bych se zeptat zda li jde prodloužit doba pobytu v aqualandu. voucher který máme doma je platný do 19.4 2019. byl bych moc rád kdyby to šlo prodloužit děkuji moc Kreisl Adam

Aqualand Moravia

Dobrý den, napište nám na: info@aqualand-moravia.cz

Iveta

dobrý den, pokud půjde 1 dospělý (koupím voucher) a dítě 110 cm – kolik budu platit za dítě? děkuji za odpověď

Aqualand Moravia

Dobrý den, cena je pro všechny stejná v případě nabídky zde na Slevomatu.

Zdenek

Dobry den, pokud zakoupim voucher dnes, budu jej moci použít už zitra? Dekuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, vouchery jsou k uplatnění ihned, jakmile je obdržíte do emailu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru