Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se vzlétnout i přistát: 4denní základní kurz paraglidingu na Rané u Loun

4,5 / 5 ALTO paragliding school Raná  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
M. Malá

Dobrý den,
zaměstnavatel poskytuje určitou částku z FKSP na rekreaci, ale podivnou podmínkou je, že zaměstnanec je po určitou dobu někde ubytován (zaměstnavatel se neptá, co tam děláme, ale že tam „jsme přes noc“). Bylo by možné vystavit takovou fakturu, na níž by bylo uvedeno, že se jedná o rekreaci zaměstnance XY ve dnech těch a těch tam a tam?
Uvádíte, že v případě nepříznivého počasí se kurz přesouvá jinam. Kam by to bylo? Znamená to, že když budu při zakoupení kurzu počítat s Ranou, najednou se budu muset dostavit třeba do Beskyd?
Díky za info, MM.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“ – zde naleznete e‑mailovou adresu info@altopara.cz nebo tel. číslo na zprostřekovatele 777 311 661. V pří­padě jakýchkoli navazujících dotazů se neváhejte obrátit na naši zákaznickou podporu 222 745 354, kde Vám rádi zodpoví veškeré otázky :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru