Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zahoďte dioptrie: šetrný laserový zákrok individuální ablací Wave front

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Burkovska

Dobry den.mam dotaz.
Ted mi bude 50let a zda delate v tomto veku leiserovou korekci.mam assigmatismus a makularni dystrofii.deku­ji.Burkovska.

Oční centrum Dr. Rau

Korekce zrakove vady laserem u nekterych ocnich vad je mozna i ve vasem veku.nabizime monovisi nebo zvlastni metodu isovize.
Astigmatismus se take da lecit excimerovou lesarovou operaci.

Oční centrum Dr. Rau

Bez vysetreni neni mozne vas dotaz,protoze mate jete dodatecne onemocneni zodpo9vedet.
 Dr.Rau

jarmila s

Dobry den. Delate si z lidi legraci? Ve vasi nejstarsi ukoncene nabidce jste nabizeli dozivotni zaruku. V lednove nabidce byla “zaruka korekce vady”. Ve vasi dalsi nabidce, s platnosti 31.3 jiz zaruka korekce nebyla uvedena a v teto, soucasne nejenom, ze neni zaruka na Nic, ale cena poskocila o vice nez 2000 za 1 oko.
Vase trzeni ze zadne ocni centrum neposkytuje zaruku na reoperaci je liche

Oční centrum Dr. Rau

Dobrý den, používat obrat ,,doživotní záruka ,,je dosti zavádějící a nepřesné, proto jsme od tohoto upustili a dále nabízíme záruku na naší práci jako takovou. Můžeme dát záruku na to co odoperujeme, bohužel si někteří lidé vysvětlují záruku nesprávně a to tak, že se jim už nikdy dioptrie neobjeví. Což je nesmysl, kterého se i tak bohužel lidé neinformovaní v oboru chytnou. Proto záruku zodpovídáme raději osobně než paušálně v nabídce Slevomatu.
Lidé si myslí, že když jdou na korekci už nikdy mít dioptrie nemohou, což tak není. My jsem schopni odoperovat dioptrie, které má člověk v den operace, na to máte tzv.doživotní záruku, ale během věku se mohou objevit další dioptrie, které máte v genetické výbavě a objevily by se i bez operace. Na to vám samozřejmě nikdo záruku dát nemůže. Můžete mít zděděnou informaci více či méně podobnou vašim rodičům či prarodičům a ta se může projevit před ale i po operaci. Proto se snažíme pacienty operovat v době, kdy je vada delší dobu stabilní. V případě nejasností provádíme reoperaci zdarma.
S přáním hezkého dne sestra Soňa

Danča

Dobrý den , operujete i strabismus oka ? Objevil se mě v dospělosti . Děkuji danča

Oční centrum Dr. Rau

Dobrý den, u nás v klinice na Dejvické bohužel ne. Operační sestra Soňa

Jana Luštincová

Dobrý den.Před 21–22 lety jsem byla u vás na laseru očí. Je mi 48 let.Brýle nenosím ,ale řekla bych ,že se mi trochu zhoršil zrak.Hlavně při únavě.Chtěla bych zkontrolovat zrak a při nejlešim jestli by šel další zákrok,Jestli mám využít váš woucher.Děkuji za odpověd.

Oční centrum Dr. Rau

Samozrejmen prijdete na vysetreni.
Musim zjistit jestli laserovy zakrok je vhodny.
MUDr.Rau Magda

Marcela s

Dobrý den. Poskytujete záruku na reoperaci v případě opětovného zhoršení zraku? Jak dlouhá?

Oční centrum Dr. Rau

Dobrý den, v den operace jsme schopni vám odoperovat vadu(počet dioptrií) , kterou již máte prokázanou. Vidění se postupem času ,může zhoršovat(genetika) . Na nově vzniklou oční vadu záruku neposkytuje žádné oční centrum. Operační sestra Soňa

Michal Zděnovec

Dobrý den,
když mám 0,75 dioptrie na jednom a 0,50 na druhém oku, má operace smysl? Myslím to tím, jestli se operací opravdu vyřeší i toto malé postižení. Děkuji

Oční centrum Dr. Rau

Llaserovou operaci se dá řešit i tato lehká krátkozrakost nebo se jedná o dalekozrakost ?Přijďte na vyšetření rádi vás vyšetříme a poradíme zda ma operace smysl .

 Dr.Rau

Palme Emil

Dobrý den ,
za jak dlouho po zákroku se opět mohu vrátit naplno do pracovního procesu ?
Pracuji jako podlahář.
Děkuji za odpověď
 EP.

Oční centrum Dr. Rau

Obvykle 1tyden ,jelikoz pracujete v prasnem prostredi planujte radeji 10–14 dnu.i.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru