Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Luxusní 4* wellness pobyt pro páry jen 200 m od břehu Baltského moře

4,9 / 5 Hotel Leda Spa Kołobrzeg - Polsko (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Vanova

Dobrý den, prosím o cenovou nabídku pro 2 dospělé a 3 děti ve věku ( 6 let, 2 roky a batole 5 měsíců) v srpnu (7noci). Pro nejstaršího bychom chtěli pristylku, oba mladší (2-lety a 5-ti měsíční) mohou být bez nároku na lůžko. Pro 6-leteho a 2– leteho bychom chtěli polopenzi. Děkuji předem za odpověď.
Jana Vanova

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, bohužel, termíny v Srpnu na 7 nocí jsou již zcela vyprodány.
Věříme ale, že u nás najdete i jinou nabídku, která Vám bude vyhovovat. :)
Hezký den, David

SvEmir

hello, we would like to book from 14th till 21st July, we have 2 kids 7 and 9 years. can you tell us if there is available room and how much we would need to pay at the hotel, for the kids? thank you!

Slevomat.cz

Hello, please check the term of accommodation at recepcja@hotelleda.pl. Child 4–12,9 years on extra bed with half board: 70 PLN / night. Have a nice day :-)

Petra Kittlerová

Dobrý den, je volný pokoj pro 3 osoby (2 dospělé a dítě 15 let) v termínu 12.06. – 19.06.2019 a jaká by byla cena pro dceru? Můžu provést rezervaci online a dát někam poznámku, že budeme 3 osoby? Dceru budeme platit na místě?
Děkuji za odpovědi, Petra

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, ano Vámi vybraný termín je volný, můžete si jej rezervovat rovnou když kliknete na políčko „koupit na termín“. Cena za dceru na přistýlce s polopenzí je 130 PLN/noc. Při dalším postupu v košíku stačí zaškrtnout poznámku, že jedete s dcerou 15 let. Veškeré poplatky za ni se platí až na místě. Hezký den, Simča

Erika Kunešová

Dobrý den, prosím jsou k dispozici i pokoje s 2 přistýlkami pro děti? v druhé půli června? pobyt 8 – 10 dní? Prosím o cenovou nabídku pro rodinu 2 dosp.+3 děti (7, 6 a 2 roky – malé bez nároku na lůžko) na mail: ire@seznam.cz. Děkuji Kunesova

Slevomat.cz

Dobrý den, Eriko, nabídka je platná pouze do 19.6 a poté až od 1.7. Na druhou polovinu června nemá tento hotel momentálně žádnou nabídku. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak vám případná další akce neunikne. Hezký den, Simča :)

Růžena

Dobrý den, bude i termín v září?

Slevomat.cz

Dobrý den, Růženo, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Honza

Roman

Dobrý den,
jakým způsobem si rezervovat parkovací místo? Stačí mailem na recepcja@hotelleda.pl ?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, rezervaci parkovacího místa je možné uskutečnit na tom tomto emailu, či na tel. +48 943 513 900. :) Pěkný den, Honza

Lenka

Dobrý den, zajímalo by mě, jak je to se službami u dětí? Máme děti ve věku 3 a 10 let. Připlácí se za ně do wellness a solné jeskyně? Menší by mělo i polopenzi? 70PLN za starší dítě na den, odpovídá cca 450 Kč, že? Platí se až na místě, nebo předem? Děkuji předem za odpovědi, Lenka.

Hotel Leda Spa

Dobré ráno, dítě do tří let je zdarma 7letá 50% sleva.
Můžete zaplatit přímo na místě. Stačí si uvědomit, že 2 dospělí a 2 děti musí koupit větší pokoj.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru